Jump to content

rapmaster

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rapmaster

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. rapmaster

    Duitsland

    en het roken daar? wat als de politie je betrapt? en ik ga met een bus met veel mense dus denk niet dat de kans groot is op controle, of wel?
  2. rapmaster

    Duitsland

    Bedankt voro antwoorden. Over de reis maak k me niet zo druk, want ik ga in een bus. Maar het gaat me vooral om het smoken daar, is het te doen? zullen er afgelegen plekjes te vinden zijn waar ik rustig aan kan smoken?
  3. rapmaster

    Duitsland

    Nog iemand ervaringen of een antwoord?
  4. rapmaster

    Duitsland

    kben weleens naar frankrijk geweeest en toen ben k ook nie gecontroleerd onderweg, maar t gaat om kleine hoeveelheid en kwou gwn zeker weten hoe de regelgeving daar is. en het verstoppen wou ik gewoon in een luchtdicht doosje ofzo doen, dan zet ik het ergens uit mijn buurt (we gaan met bus)
  5. rapmaster

    Duitsland

    bedankt voor reacties tot nu toe,hoop op meer ervaringen/reacties. ik dacht zelf dat het aan de sterkte van de wiet hangt, grapje
  6. rapmaster

    Duitsland

    hee ik ga binnekort naar duitsland en wil natuurlijk wat wiet meenemen(niet zoveel,2gram ofzo). nu is mijn vraag of ze daar streng zijn met het in bezit hebben. ik ga naar germany moviepark en naar oberhausen. met een bus. zal ik gecontroleerd worden ofzo denken julllie? Graag hoor ik jullie ervaringen in duitsland (en niet wat je denkt:p) zijn er daar genoeg plekken om rustig te smoke? word er bij het attractiepark gefouilleerd ofzo of ergens tijdens de reis/in het atractiepark reukhonden ofzo? graag hoor ik snel van jullie
  7. hehe ik begrijp julie vermoedens.. nee gewoon nederland
  8. hoe weggekomen dan:P? In de brief die jullie kregen over de boete, stond er ook bij dat het voor blowen was of alleeen een acceptgiro ofzo?
  9. In de brief die jullie kregen over de boete, stond er ook bij dat het voor blowen was of alleeen een acceptgiro ofzo?
  10. en ik ben net nieuw hier:p al een tijdje aangemeld maar nooit wat gepost, meer gelezen
  11. Hey een vriend van me kreeeg een boete omdat hij in het openbaar zat te blowen. maar hij kreeg er niet bij te horen hoeveel de boete zou zijn, maar weten jullie dit mischien? de agent zei dat de boete werd bepaald door de officier van justitie. Hij is minderjarig. en dit heeft tog niks te maken met een proces verbaal? en krijgt ie ook een brief thuis met de vermelding van het strafbare feit of alleeen een acceptgiro? Bvd
×
×
  • Create New...