Jump to content

purpLe-haZe

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About purpLe-haZe

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik vind highscore ook goed te doen hoor, diamond polm hele goeie hasj. En santa-maria is daar erg lekker.
  2. Chekpoint? Waar zit die dan? Nog nooit van gehoord en dat als ras echte Rotterdammer!
  3. Jammer dat die tip bij zo'n cone zo ACHTERLIJK lang is man :S.
  4. Kwaliteit he sticky.. Lekkere wiet daar ga er zelf binnekoort ook weer is langs voor hun super skunk, Happy.
  5. Redje ik ga er wel van uit dat iedereen hier weet wat dierenspel is hoor . Dit hebbe wij helaas te veel gespeeld laatste tijd spele we vaak supermarkt producten, meisjes namen, films. Is veel moeilijker dus ook leuker.
  6. Heb net wat skunk gekocht van een maat het is nog nat dus ik denk ik legt het ff op de verwarming khad er 2 boterhamzakjes en een sok om heen gedaan maar me kamer stonk egt fcking hard. Wat is goedspul wat je altijd wel in huis heb om het ff in te bewaren om te late droge? Zonder dat die lucht vrij komt.
  7. Vorig weekend toen er nog ijs lag ginge we ook s´avonds allemaal lekker stoned mannetje of 5 tege een flesje cola aan schoppe whaha was zeker dood lache ja en je moet nog goed uit kijke dat je niet op je plaat gaat dat maakt het nog grappiger allemaal.
  8. Weet iemand of je zo´n XL blunt kan kopen ergens in rotterdam?
  9. Hij gaat idd dicht maar is nog niet dicht.
  10. Volgens mij zijn er weinig shops in rotterdam die veel haze soorten verkopen. Witte de with verkoopt amnesia haze, pluto verkoopt mango haze, nemo verkoopt/verkocht ook amnesia haze? Voor de rest zou ik het zo snel niet weten sorry.
  11. Er zijn zoveel goeie films man.. Leuke film als je stoned ben Dirty Sanchez!! Niet voor de gene met een zwakke maag whaha zoo om die film heb ik gelache man.
  12. ghehe oke welke skill? en hebbe jullie al clan k heb namelijk een nieuwe clan man met paar maatjes alleen voor de stoners ghehe je weet tog stoner community in counterstrike. skill is mid.
  13. Whaha laatste 2 verhalen zijn echt goed!
×
×
  • Create New...