Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  14,204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

lostchild last won the day on September 30

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,667 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Groen wetenschapper op amateur basis

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt. Dat hier niet meer gemodereerd word en op fora die over een niet illegale hobby nog wel gaan ligt misschien besloten in de aanscherping vd wet in 2016 die schijnbaar aan de meesten op dit forum die zich afvragen waar al die mods nu toch zijn gebleven, voorbij is gegaan. Wat is de straf op het voorbereiden of bevorderen van hennepteelt? Wie zich strafbaar maakt aan het voorbereiden of bevorderen van de hennepteelt, hangt een maximale gevangenisstraf van 3 jaar en een geldboete tot 81.000 euro boven het hoofd. Wie moet de Wet strafbaarstelling voorbereiding illegale hennepteelt vrezen? Personen die illegale hennepteelt voorbereiden en bevorderen zijn strafbaar. Als je kijkt naar de datum waarop het hele moderator team hier op WF van de aardbodem verdwenen leek wat niet al te lang na de aanscherping van de growshopwet gebeurde... 1+1=2?
 2. Trips sporen zo hoog in de plant betekent jammer genoeg wel dat ze op de kleine blaadjes in de toppen zitten.. brr gadver goed inspecteren met de loep en de pincet erbij als het moet om een knetterende joint straks te voorkomen. Ze doen ook andere dingen dan als lijkje achterblijven maar ik wil je niet bij voorbaat de kast op jagen. Je ziet ze wel makkelijk zitten en ze konden als ze een verkeerde stap gedaan hadden geen kant meer op met al die plakkerige trichomen.
 3. Betere dagen qua lv? Het word straks 20C.. Je hoeft de naam vd Discord niet met hoofdletters te schrijven
 4. Omdat je op de Discord mij op exact dezelde manier tegemoet treedt als je hier op het forum doet? Ik ga lekker niet online die tijd in vullen, ik heb geen ego wat gestreeld hoeft te worden en na 15jr meen ik dat ik prima zonder forum mijn plantjes kan kweken. Je valt mij pvd in dit topic aan op een persoonlijke mening en ook nog eens dat ik je vragen (naar jouw idee) niet snel genoeg beantwoord en je stelt doordleuk (omdat jij meent dat jouw Discord ander is0 dat ik niet weet hoe het er op prive servers met eigen admins aan toe gaat? Introspectie ammehoela, vooral zeggen en vinden wat een ander wel niet zou moeten volgens jouw opvattingen. Deze toevoeging is omdat je vond dat ik vragen ontwijk/ niet beantwoord en dat is mijn eer te na.
 5. Ik zit niet om sfeer op het forum en al helemaal niet om matties te worden met deze of gene. Zo laat het me dan ook compleet koud wat je van me denkt en als jij er al keukentafel psychologent jouw ding van wil maken, neem je spotlight zou ik zeggen, velen gingen je voor. Narcistisch,,en wie ben jij dan met je profielschetsen op basis van wat iemand online post? Het is niet dat je gezichtsuitdrukkingen of gebaren ziet zoals in een normaal gesprek en als jij alles wat een ander typt letterlijk neemt zonder dit in ogenschouw te nemen. tsja zucht
 6. HOUD JE NU AAN DE AANBEVOLEN INTERVAL MBT DE SPUIT BEURTEN. sry vd caps maar dat is tot nu toe de grootste valkuil in je aanpak van de trips die je hebt.
 7. Oftewel je begrijpt niet echt wat ik je probeer uit te leggen en je probeert jouw opvatting er doorheen te rammen met al die argumenten waar je mee komt. Hoezo leeft dit forum bij de gratie van wat er in de indoor kweekverslagen aan verslagen gepost wordt? Dat je daar nu mooie sier mee probeert te maken zakt mijn broek wel een beetje van af want zo speciaal is het niet wat je laat zien waarmee ik dus niets negatiefs zeg over je kweek mocht je dat nu denken. Heb je ooit wel eens 1vd andere secties van het forum bezocht en daarin gepost? Onze alternatieven zijn: stop met het op de man spelen en leer om het samen oneens te zijn. Krijg je een veel prettiger sfeer en zullen ook nieuwe of oude leden veel vaker bijdragen op het forum doen. Misschien ken ik Discord wel van gamen of BMW eigenaren of om het even ander onderwerp dan wiet plantjes kweken. Wat je feitelijk doet is WF's opgebouwde reputatie gebruiken om je eigen nieuwe dingetje in het voetlicht te brengen zonder dat je daar van WF toestemming voor hebt edit: lees net in de laatste post dat je je aangevallen: waar val ik je precies op aan als ik je mijn persoonlijke mening geef vraag ik me af?
 8. Ik zit alleen op openbare fora waar je allerlei typen mensen tegen komt waar je normaal niet naar om kijkt en dat vind ik op uitingen zoals een Discord nou net niet. Mijn ervaring (oa Opengrow en WF sinds een paar jaar) leert dat je juist door die contacten dingen anders leert te bekijken en daar veel van leert. Op besloten servers zul je mij ook niet onder een andere nick aantreffen.
 9. Discord.. voor je eigen sociale bubble en iedereen die niet 'positief' genoeg is kick je
 10. Bedankt dat je het forum nog een trap na geeft en de nog actieve leden probeert weg te lokken naar andere podia (meer leden doen/deden dit) Niet persoonlijk bedoeld maar dit soort dingen zijn wel de doodsteek voor ouderwetse fora zoals deze.
 11. Als je domme vragen stelt kun je wel eens heel domme antwoorden verwachten
 12. Denk dat @Albundiy de strekking van de post niet helemaal vatte en nu zichzelf een beetje te kijk zet. Je krijgt 50 stekkies voor € 2500 aangeboden. Weet niet of je iets van handel af weet maar dat is nogal een belachelijk aanbod en dat je daar dan het probleem van maakt zoals je doet zet je jezelf te kijk mee zoals ik al zei.
 13. Dat moet 5.8-6.5 zijn, je bent in de war met hydro. Maakt vd plant geen ene fuck uit of je nu bio bemest of kunstmest neemt, is alleen voor je eigen gemoedsrust. Ik zou simpele aanraden ipv voeding te geven een volbemeste goede aarde te scoren en met alleen water geven auto's afbloeien. @desimpeleduif https://www.greensell.nl/a-60807204/garden-highpro-probox-basic/garden-highpro-probox-basic-80-80x80x160cm/#description https://www.greensell.nl/c-4873662/mammoth-classic/ Ik zou persoonlijk voor een tent van 180hg gaan (zoals de classic), ik heb met die 1e tent gewerkt en dat was altijd erg krap.
 14. Zie je het voor je, naar een naaiwinkeltje met een lap van 2.50x meter of 4 aan erg stug tentdoek waar je met de meeste naaimachines niks mee aan kunt vangen? Eerder wat overlap houden en dan het doek op elkaar plakken met een goede lijm. Maar gezien de prijs van z'on tent en je recht op cancellen/ruilen zou ik mezelf niet in de tent gaan snijden als ik jouw was.
×
×
 • Create New...