Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  14,016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

lostchild last won the day on March 10

lostchild had the most liked content!

Community Reputation

1,575 Top reputatie

About lostchild

 • Rank
  Groen wetenschapper op amateur basis

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je kunt van een plastic boodschappentas een potparka maken waarmee je de pot dan van boven (tijdelijk) af kunt dekken als er veel regen verwacht wordt
 2. Dit topic bestond al Misschien beter een update daar in doen of een apart verslag openen van wat er in de One Pod gaande is ipv een nieuw topic aan maken wat helemaal onderin een filmpje extra laat zien en vd rest hetzelfde is.
 3. 2 van de planten hebben honger Planten zijn nog lang niet klaar, ga nu niet weer te vroeg oogsten, win je niks mee.
 4. Dit type fans (ook wel badkamer ventilator) worden altijd zonder kabeltje geleverd. Alleen bij sommige setjes zoals van Gtools is het kabeltje voorgemonteerd. Zie laatste foto van die fan op die site, door dat witte ringetje haal je een stuk 2 aderig draad met stekker wat je dan in een kroonsteentje kunt bevestigen waar je bij kunt door het schroefje van het kapje wat je boven de fan uit ziet komen op de laatste foto op die site, los te draaien. Zit vast ook een beschrijving in de doos Succes.
 5. @limbic Mooie ronde, getimed geoogst of gelegenheid (er kwamen nog witte pistels bij) ? Als paars je ding is: de blueberry heaven van Sannie wordt heel mooi paars, heb er net een ronde ermee achter de rug. Lichtroze en donkerpaarse toppen en een flinke opbrengst. De blue heaven ruikt zo sterk (naar winegums) dat het voor de tent met actieve afzuiging nog waar te nemen is. Na 52 dagen oogst klaar afgaande op milky trichomen.
 6. @dilago Zal ik in het vervolg maar niet meer zeggen want het komt zo zuur over he Als de toon je niet aan staat ben je misschien wel doof voor het timbre wat je oortjes binnenkomt? Beetje vent maakt zijn excuses als je er zo naast zit maar uit dat hout ben jij nog niet gesneden
 7. De garden highpro fan met een can lite filtertje van 150m3 waar je dan een 100mm flens bij neemt en 110mm slang moet zat zijn voor 100W aan led licht. Veel andere keuze heb je niet in klein m3 afzuiging
 8. Las je ook maar 1 vd artikelen door dan las je dat een teveel aan magnesium geen kwaad kan en zo word bovenstaand een van dik hout zaagt men planken. Als jij alleen in absolute waarheden kunt denken moet je misschien niet op een forum gaan zitten. De ene heeft soms meer kennis dan jij en ipv blij te zijn dat die het met je deelt en je opmerkzaam maakt moet je vooral diegene dan af gaan lopen zeiken. Bitterzout werkt bij bespuiting van blad bij acuut magnesium tekort en al die andere goedjes in de aarde zijn veel beter in magnesium verstrekken aan je plantje. Jammer, van jouw had ik wel beter verwacht qua instelling dan dit gezanik.
 9. Wormenmest is een erg rijke bron van magnesium. Lavameel is een bron van magnesium. Tabs zijn verrijkt met magnesium. Je aarde in de grote pot is vergeven van de magnesium vanaf fabriek. Het kraanwater wat je gebruikt is verrijkt met magnesium. Maar het was nog niet genoeg en er moest ook nog bitterzout bij
 10. Bitterzout is een lapmiddel bij een magnesium tekort bij wiet en niet wat men er van maakt Neusrot is iets van tomaten, paprika's en andere sapvruchten en komt niet voor bij wiet telen. En tot slot; we kunnen niet afsluiten zonder een woord te hebben gesproken over Epsom zout. Om eerlijk te zijn, zou het aanraden ervan cannabis kwakzalverij zijn. Laten we zeggen dat ze een soort van werken tegen een magnesiumtekort. Net zo goed als dat een 19e-eeuwse barbier chirurgie kon uitvoeren. bron Succes deze ronde en wil je je planten echt verwennen laat dan het bitterzout achterwege en geef ze 1 of 2x in de week calmag of gooi een handje Mearl door je aarde of doe hier een topdressing mee.
 11. Ik weet niet of je wel eens kachel onderhoud hebt en/of dat er iemand anders de mechanische ventilatie onderhoud? Overwegingen om mee te nemen qua plek, plan je grows goed of zet alles ergens anders neer wat niet op valt. Genoeg ruimte als je de tent met 1 kant strak tegen de muur zet en qua spullen ook ok wat je aan wil schaffen. Buisafzuiger is veel te groot (200m3), je kunt toe met een badkamer afzuigertje die 110m3 doet en een filtertje van maximaal 150m3 voor jouw tentje en lamp. Succes.
 12. Het is dat mijn meter net gekalibreerd is en ik ook geen pH ijkvloeistof meer in huis heb anders had ik even getest hoe lang ijken ongeveer zou moeten duren. Als de probe kaduk is wil de meter niet op kalibreren stand en zal de display ook blijven verspringen qua waarden staat in het blauw op de gebruiksaanwijzing
 13. @holyherbs je hebt helemaal gelijk met je uitleg, ik zit er behoorlijk naast en haal dingen door elkaar waarom ik gekookt water postte is me nog steeds een raadsel en de insteek waarom demi water als alternatief kwam ook niet echt uit de verf @Haipaaltje Als je geen destilleer apparaat hebt is geschikt gedestilleerd water maken nogal lastig en het is niet 123 te koop zoals demi water wel is. Demi water is een prima alternatief maar als je gedestilleerd water hebt, prima. Nee, je kunt controleren met kraanwater pH of de meter afwijkt maar ijken moet je toch echt in een ijkvloeistof doen. Je ijkt voor de wiet teelt de pH op 7 & 4 omdat je tussen die waarden aan pH geeft.
 14. Bij die gele meters zit een zakje met poeder om bufferoplossing aan te maken en daarbij maakt het echt wel een wereld van verschil of je wel of niet demi water gebruikt en dat is ook waar ik op doel. Je hebt geen correct metende pH meter om na te meten of de bufferoplossing ook echt stabiel op 7 blijft zoals je wel hebt als je demi water gebruikt om het poeder in op te lossen en zo kan je meter blijven verspringen bij het ijken zonder dat jij weet of nu de sensor kuren heeft of kapot is of de bufferoplossing die je gebruikt niet helemaal jofel is. Gebruik van demi water maakt het zoveel makkelijker en dat voor een prijs van € 0,65 per liter bij de Appie.
 15. Gedestilleerd water = gekookt water en word niet aanbevolen. Demi water is vrij van mineralen wat gedestilleerd water niet is. En nee, de meter moet langer in de vloeistof staan voordat je op de knop kalibreren drukt.
×
×
 • Create New...