Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,017
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by lostchild

 1. Ergens tussen de 500gr -2kg als je goede grond hebt. Er staat als je genetica koopt ook vaak iets over de opbrengst per m2 wat je een leidraad kan geven
 2. Registratie van site namen is niet volledig in het certifcaat. https://www.wietforum.nl staat er wel in maar http://wietforum.nl of simpelweg wietforum.nl niet en dat geeft die fout. Kan door een hack zijn maar meestal is het 'vergeten' bij vernieuwen certificaat of switchen van aanbieder of een script wat zijn werk niet goed doet. Makkelijk door Sannie te herstellen, zie hier voor meer info.
 3. Neemolie komt meestal in de 100% uitvoering, anders heb je de tonic Soms wordt Neemolie verdund met een andere olie zoals Jojoba olie of een geurende olie om de typische geur te maskeren bij gebruik op de huid. Dan adviseren ze 5-50ml oplossen in lauw warm water bij Berivita. 2-2.5 ml geëmulgeerde olie preventief en 4- max 5ml bij een plaag met interval van 10dgn herhalen is zat voor plantjes
 4. Volgens mij was het de bedoeling beide delen van de luchtslang over de flens heen te trekken/schuiven en dan dmv een slangenklem luchtdicht monteren. Je hebt nu een houwtje touwtje oplossing die bij minste geringste geur kan gaan lekken. Was het niet de flens van de filter die problemen geeft en geef je daar nu de softbox de schuld van met je niet aanschaf advies?
 5. Een filter van rond de 250m3, een Empire Classic bijvoorbeeld. Zie voor uitleg editorial ventilatietechniek voor dummies van whazzup hoe je afzuiger en filter best op elkaar af kunt stemmen, erg leerzaam. Geen idee welke LED bij jouw past, zie topics hier op WF voor het maken van een keuze want je hebt boards, strips, cob en misschien nog zo wat. Je kan prima met 250W in een 80 tentje kweken, je kan er ook 400W in hangen als je je klimaat weet te beheersen. 400W in een DR60 werkt niet .
 6. 250W HPS kan net, buisfan is inderdaad erg stil te noemen maar vd filter moet je toch echt iets beter bijpassends uit gaan zoeken want die benut je nooit optimaal. Goed opletten wanneer je de planten op 12/12 zet ivm de slechts 170 hoogte die je hebt en de 25-30cm die nodig is afstand lamp- plant. Tentje leent zich heel goed voor een LED opstelling, iets meer investering maar een verademing tov HPS om in een DR60 mee te werken. Zie voor wat info 'Alweer een ventje met een tentje' van mijn 250W HPS kweekje in een DR60.
 7. 5ml van de geëmulgeerde olie bedoel je? 5ml olie is veel teveel en kan schade geven aan je plant omdat je daarmee een coating om het blad legt.
 8. Bruine haartjes is geen indicator dat de plant oogstrijp is. Trichomen zijn dat wel (te checken met loep of een goed vergrootglas of een foto nemen en deze opblazen). 1vd 1e dingen die je moet checken is de afbloei tijd van deze zaden en dan kan je je plan trekken door bijvoorbeeld alleen nog maar water te geven waarmee je het afbloeien een beetje kan sturen.
 9. Je hebt zojuist het ultieme speeltje voor je kat gecreëerd met die korrels
 10. Dat zei ik en dat is heel wat anders dan deze site als verkoopkanaal inzetten voor Plagron. Wij van WC eend
 11. Waarom zou je goedkeuring moeten hebben van psychiaters voor je gebruik? Je huisarts kan prima voorschrijven of laat die zich leiden door de psychiater? Wat zijn de uitingen van je PTSS en kan je erin komen dat je andere diagnose eea in de weg staat? Ik heb geen koppeling aan beelden en vindt het ook ronduit kut dat als men het over PTSS heeft men daar dan mee komt en vooral EMDR en aanverwant meteen op tafel gegooid word alszijnde oplossing. Er zit ook een gevoel achter en daar hebben ze geen idee van: 24u pdg over je schouder kijken en gevoel alsof je in keurslijf moet lopen anders.. ja wat anders eigenlijk maar die realisatie is kapot waardoor je een soort aangeschoten wild wordt. Of het handig is met borderline weet ik niet, je hebt kans dat je door gaat schieten in gebruik, ga daar niet te lichtzinnig mee om. Alle reguliere GGZ instellingen werken aan de hand van diagnose volgens DSM 5 De Nederlandse vertaling van de DSM-5 is in 2014 uitgebracht. De invoering van de DSM-5 heeft geen directe gevolgen voor de behandeling van de patiënt. Het kan zijn dat bepaalde classificaties uit de DSM-IV niet meer gebruikt worden en dat patiënten met dezelfde soort klachten nu een iets gewijzigde classificatie krijgen. Omdat het hier gaat om een classificatie en niet om een diagnose met inhoudelijke betekenis voor de behandeling, hoeft de patiënt hier weinig van te merken. Anders wordt het als de betaling van de behandeling door de zorgverzekeraar afhankelijk is van een DSM-classificatie. Hierover gaat het Zorginstituut Nederland die met de minister bewaakt wat er in het verzekerd pakket is opgenomen en onder welke voorwaarden. Wel eens bij een vrijgevestigde psycholoog geweest die je niet aan de meetlat van DSM 5 legt? Erg verhelderend
 12. Wietolie = harddrugs. Neem alleen iets mee als je een verklaring van je arts mee kan krijgen want je loopt een behoorlijk risico. Probeer de volgende keer (au bain marie bijvoorbeeld) de temperatuur laag te houden bij alcohol verdampen want er vervliegt een boel aan terpenen met de kookplaat op vol en als het gaat om decarboxyleren kan je dat misschien beter met de wiet in de oven dan met de olie doen.
 13. 35% peroxide kan je als particulier niet meer kopen ivm terrorisme wetgeving, 13% is de max en daar heb je niet zo veel aan. Check bij een GS voor een system cleaner (Aptus heeft er 1 in assortiment), dat werkt ook goed tegen een bio film wat de eigenlijke reden is waarom je je systeem dient schoon te maken en houden want dat kan oa wortelrot geven maar ook rare dingen met je pH. De 1e keer zou een keer doorspoelen met een lichte dosering zat moeten zijn want je hebt nog geen organische verontreiniging in de bak gehad. Chlooroplossingen (bleek) is het laatste wat je zou willen gebruiken, de pest voor het mileu.
 14. Denk het niet want Sannie kan niet je oude email aanpassen naar een nieuwe, daar zit namelijk een alleen aan jouw bekend wachtwoord op. Waarom geen 2.0 of andere toevoeging zoals anderen ook deden als je onder zelfde nick weer bekend wilt zijn?
 15. Ik vind het een vreemd verhaal gezien de werkwijze bij Bedocran en de eisen die eraan gesteld worden. Elke batch mag pas de markt op na een vrijgifte door BMC en die test voor een vrijgifte is best grondig te noemen en ook online terug te vinden. Als dit werkelijk zo is dan flikkert het hele BMC in elkaar en zal mediwiet binnen de reguliere medicatie sector een hoop aan credits verliezen wat ons allemaal weer raakt. Zoals je weet sta ik niet achter wat Bedocran met de wiet doet maar wel dat via hun mensen op andere plekken op deze wereld waar wiet nog niet zo geaccepteerd/verkrijgbaar is als in NL toch hun heil daarin kunnen vinden ipv wat Pharma aan te beiden heeft en het een heleboel betweters die cannabis alleen maar als gevaarlijke drugs kunnen zien de wind uit de zeilen neemt. Zou de overname er wat mee te maken hebben?
 16. Ik denk dat er bij de opslag wat fout gegaan is en niet in de productie. Instanties geen gehoor: ook de medische tuchtraad wil geen klacht in behandeling nemen? Ik zou samen met de voorschrijvende arts daar direct een melding doen want dat is volgens mij de enige instantie die er wat mee kan.
 17. Om een lang verhaal kort te maken Van harte gefeliciteerd USA met jullie eigen Hempflax
 18. Je inlaat is veel te klein waardoor de temperatuur extra oploopt. Vuistregel is 3x de grootte van je uitlaat bij passieve luchtaanvoer en voldoende koele lucht aanvoeren, aan beide voldoe je niet. Ik zie als ik het goed zie een 125 slang hangen waar je 3x de diameter aan inlaatgat van die andere slang (160) moet hebben wil het een beetje werken. Check zelf ook ipv dat je volledig afgaat op iemand die stelt er veel verstand van te hebben.
 19. In de zacht water uitvoering zit meer calcium en magnesium omdat dit niet uit je kraan komt wat bij jouw wel het geval is met de DH waarde die je opgeeft. Als je de zacht water uitvoering hebt is het inderdaad uitglijders op pH gebied waardoor ze het niet goed op kunnen nemen. Meet 2x op een dag en noteer deze standen, na een dag of 5 kan jij aan verloop zien of je goed bezig bent
 20. Probeer het eens vanuit standpunt arts en de niks over cannabis wetende zieke die met andere middelen het niet redt te bekijken ipv de vastgeroeste ' het is hydro doorgestraalde wiet' opstelling. Voor zeer veel mensen is het via een arts verkrijgen ipv via ondergronds waarmee je met best vreemde vogels in aanraking komt of zelf telen wat om uiteenlopende reden niet gaat een grote uitkomst. Wees blij voor de betrokkenen en misschien zien we ze later terug als ze zich er wel in zijn gaan verdiepen en andere wegen willen bewandelen.
 21. Je geeft aan dat meters gecalibreerd dienen te worden om goed te meten en beveelt dan een cheap ass meter die af winkel al een afwijking heeft en ook niet te calibreren is aan met als argument dat je zelf niks merkte in de afgelopen 5jr toen je die meter gebruikte. De pH in de bodem meten kan maar met 1 ding accuraat en dat is een grondprobe die zo rond de 100 kost voor de meeste meters. Hanna heeft er ook 1 die je aan je bestaande meter via DIN zou moeten kunnen koppelen. BlueLab is een stuk goedkoper.
 22. Nog even geduld, BE krijgt hun eigen BMC.
 23. Misschien omdat ie zo goedkoop is dat het allemaal vanzelf gaat dat calibreren wat bij duurdere meters niet het geval is of gaat de vlieger niet op omdat je in grond meet en niet in water?
×
×
 • Create New...