Jump to content

lostchild

Full member
 • Content Count

  13,942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by lostchild

 1. Maar je hebt ze nooit echt de tijd gegeven om iets met die extra ruimte aan te vangen nadat de concurrentie weg viel Volgende ronde beter en hopelijk wat stabielere genetica ipv hermannen
 2. Langzaam opbouwen. In het begin zijn je planten ook niet zo groot dat ze iets met de 1000W aan zouden kunnen (600W is al heel wat voor een stekkie) en belicht je vooral de aarde/medium in de pot. Zijn de planten gewend en wat groter dan kun je het wattage op gaan voeren. Voor die tijd kan ook maar je wint er niks extra's mee als de planten er nog niks mee kunnen. De super+ stand is de 1200W stand.
 3. Verkeerde afslag genomen op het aquarium forum toen je je blauwe kreeft aan het uitlaten was?
 4. Zou rechts niet meer strekken omdat de filter en slang een gedeelte van het licht blokt? Je ziet duidelijk verschil op de laatste foto qua licht val.
 5. Zullen we weer het over de 45 Amnezen onder led hebben in dit kweekverslag van Turtle ipv discussie over led die nergens toe leidt en bespreken van vijverleven en aquaria?
 6. Hoe lang zijn de kabeltjes die meegeleverd worden voor ophangen vd lampen Turtle? Misschien is dat wel de reden dat je lampen zo hangen als ze hangen? Bij de lampen die ik kocht heb ik het ophangsysteem zelf aan moeten passen en mijn tentje is 40cm minder hoog dan die van jouw (80x80x160).
 7. Filmpje is van erg lage kwaliteit waardoor dit erg blokkerig is en je weinig ziet vd planten.
 8. Steek je toch maar mooi ff 200W aan stroom in je zak met een simpele meting
 9. Succes. Hoe groot is je hokje en kan je de OCL daarin ongedimd draaien? Benieuwd of je wat van die BAC gaat merken als je Sannies way kweekt en al een perfecte symbiose bereikt langs die weg.
 10. Wat een dom gelul zeg, als je woorden niet snapt kan je ook de Van Dale een keer checken? 1. alles wat er groeit aan planten 2. bepaalde soort van planten Nog meer uit die duim van je?
 11. Mars geeft voor deze lamp 12" aan als afstand tot het gewas om tussen de 1000-1400 umol op je planten te kwakken. Daar vermelden ze dan wel bij dat je co2 toe dient te voegen om de hoge umol's die deze lampen uit braken te kunnen benutten Wil je zonder poespas kweken dan heb je aan 7-900 umol genoeg Deze planten liggen op schema, de laatste 3+ weken zijn pas de weken waarin Amnesia aan gaat dikken.
 12. Misschien hebben ze de vraag naar legale wiet een beetje onderschat? Zijn ze in NL ook goed in met dat Staatswiet vehikel.
 13. Ik blaas af door een filter en als deze geur begint te lekken ruikt het ook altijd zo, ik vind het veel weg hebben van (Deense koffiebroodjes)
 14. Zal lekker broeien die vochtige stekkies op en tegen elkaar aan in de zak onder de lamp. Misschien als je er 1 tegenkomt toch een keer een propagator aan schaffen? Een celstrekremmer remt de groei van de planten (voorzover mogelijk) waardoor je strek enigszins kunt counteren.
 15. Grodan Big Blocks ook al vervalst, moet niet gekker worden
 16. En wat doe je dan met die plastic zak waar je de stekken in stopte? Leg je die onder de lamp? Ik ken deze methode niet, van wie heb je die? Mbt de hoogte zou je je stekken niet te lang voor kunnen gaan groeien en/of een celstrekremer in huis halen?
 17. Ze hebben zich terug getrokken van de particuliere NL markt enige jaren geleden toen de Growshopwet is aangescherpt. Jammer dat ze niet aan de praat te krijgen zijn, gelukkig heb je de Lumatek al in huis. Stekken in een plastic zak? Leg eens uit hoe jij stekken maakt waar ik eerder al naar vroeg? Als je zelf stekken maakt van moederplanten waar niks in zit dan hoef je deze ook niet preventief te gaan behandelen met een insecticide. Kut dat je een DR90 hebt met HPS, die zijn maar 1.85 hoog.
 18. Je hebt roest en spint schade. De spint ben je over geïnformeerd, de roest kan je proberen te voorkomen door wat calcium mee te gaan geven. Maerl door je aarde mengen voordat je de planten er op zet kan ook.
 19. Wat denk ik anders dan? Ik ga de discussie niet aan dat de wiet van een andere soort (Sativa) minder compact is dan de ander (Indica). Dat vind ik appels en peren vergelijken zoals ik al opmerkte toen iemand daar in al zijn wijsheid mee kwam. Mbt kunde van de kweker en invloed op wiet zijn we het eens volgens mij Ga je met de pheno's die je nu hebt nog veredelen of houdt je het bij stekken en moederplant?
 20. Genetica geeft een basis, het is geen garantie wat jij er van maakt.
 21. Een appel en peer vergelijking, knap hoor daar maak je echt je punt mee
 22. Hoe stek jij eigenlijk? Gebruik je een propagator?
×
×
 • Create New...