Jump to content

Dain

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dain

  • Rank
    Groentje
  • Birthday March 15

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Location
    Vlaanderen
  1. Dain

    Bad Trip

    Precies! Wat ziekjes worden is geen bad trip (neen, ook niet heel ziek worden en dan het niet aankunnen). Een bad TRIP krijg je van TRIPmiddelen. Achja, THC is ook een lichte psychoactieve stof, dus zullen daardoor mensen verward zijn, of deze term in de volksmond overnemen. OT: nog nooit ziek geweest of bad getript.
  2. De beheerders van piratebay waren voor de rechtbank gedaagd, maar aangezien piratebay zelf niets illegaal aanbied hebben ze ze daarop al niet kunnen veroordelen, wel hebben ze een boete en gevangenisstraf gekregen waartegen ze nu in hoger beroep zijn. De piratebay zelf blijft natuurlijk wel bestaan, en anders komt er binnen twee tellen toch een nieuwe grote site met dezelfden achter de schermen (en er zijn nu al tal van alternatieven). Ze raken er wel uit, als er een boete word doorgedrukt zetten ze een donatie op TPB of iets dergelijk, en het geld is er zo. De zweedse piratenpartij had trouwens 6 percent van de stemmen voor europa. Terug on topic bij weeds: Vinden jullie het ook zo'n zonde dat er.. wel... zo weinig weed in komt tegenwoordig? Al dat gezever met Heroine en vrouwenhandel?
  3. Torrents, thepiratebay.org, of http://eztv.it (dit is diegene dat ze op TPB zet), maar inderdaad zijn de eerste drie seizoenen wel stukken beter dan nu, maar ik duim nog op een terugkeer. (vooral met die gigantische guerrilla in de tweede aflevering van dit seizoen). Iedereen dat interesse heeft om torrents te gebruiken, maar er niet wijs uit raakt mag me altijd een pm sturen. ps: mods, thepiratebay is geen illegale site, er mag naar verwezen worden, de piratebay is zoals google, het verwijst verder, maar bied zelf niets illegaal aan. Voor het geval downloaden hier een secuur onderwerp zou zijn.
  4. Seizoen 5 is uit mensen En niet al te schitterend begin, maar het heeft zeker wel potentie, en er zitten wel geweldige stukjes in.
  5. Amnesia Haze Binnenkort nog eens voor de iceolator hasj versie er van gaan... heerlijk
  6. Aangezien er hier nogal gemixte info verschijnt zal ik zeggen wat ik +/- een maand geleden heb gehoord van politie die er een soort voordracht over deden. Er werd me verteld dat je OF 3 gram OF 1 plantje mag hebben (dit word toch gedoogd). Dit moet beide discreet zijn (niet bij minderjarigen, geen overlast, niet laten zien,...) En mag alleen op privéterrein gebeuren (wat de buren ook niet mogen zien). Ook word er rekening gehouden met de professionaliteit van de kweek, dus vanaf dat je een lamp boven je plantje zet ben je te professioneel bezig voor de wet, en kan je vervolgt en veroordeeld worden. Ook mag je als je plantje bloeit maar 3 gram houden, en het plantje zelf + de overschot wegdoen (en het moment dat je dat niet doet ben je alweer strafbaar). Maar het moment dat ze komen aankloppen is het al opgemerkt dus heb je overlast bezorgt. Inderdaad, het zit nogal vreemd ineen, en het is best onmogelijk te volgen. Misschien zijn ze wat lakser als het erop aankomt, aangezien dit uit de mond van een preventieteam komt, maar als je dit overschrijd kunnen ze je wel te pakken nemen, dus eigenlijk kunnen ze altijd wel iets vinden, dus wees gewoon discreet.
  7. ben al maanden volop alles aan het lezen hoor, maar bij gemixte info en dergelijks is er toch niets mis met wat uitsluitsel te vragen? Vooral aangezien dit een lowryder is, en dus een heleboel van de info over licht niet zozeer van toepassing is... Bedankt voor de hulp Whazzup. Dit mag voor mijn part dicht, ik heb mijn antwoord wel nu.
  8. Ik blow alleen, wel met tabak spijtig genoeg (ben nog op zoek naar een goede vervanger). Soms neem ik wel eens een trek van een sigaret, maar dan besef ik me dat het geen joint is, en word die na een teugje al wel weggeflikkerd, komt tegenwoordig ook wel niet meer voor.
  9. Provincie Antwerpen, ergens in de kempen, ben op een dik halfuurtje over de grens. Al ben ik of mijn familie zeker niet uit van Kempische afkomst, we zitten gewoon nogal verspreid door Vlaanderen.
  10. Bedankt Banaantjuh! Heb ik als ik teveel draai geen kans dat hij een soort knak kan ontwikkelen in de stengel?
  11. Het raam staat meestal gewoon open, dus heeft het rechtstreeks zonlicht... al gaat dit wel scheef, en veel te warm vrees ik (kan tot 40° oplopen) Het kan afentoe wel eens buitenstaan, maar zeker niet permanent. Daar ben ik me van bewust, het plantje is wel zeer goed aan het opschieten, het is op anderhalve dag al van het bovenpiepen tot zoals op de foto geklommen. (misschien omdat het een lowryder is?) Voeding geef ik sowieso nog niet, er het is normaal gezien complete potgrond die alles voorziet, water kan ik niet over m'n hart krijgen om niet te geven, ik sproei geregeld een beetje met een plantensproeier (dus niet de bak vol laten lopen of dergelijke ongein) Want toen ik dit even wat minder deed kreeg een van de blaadjes een bruin vlekje, enkele druppeltjes later was dit wel opgelost. Bedankt allesinds voor de post, ik leer van elk woord op het forum al enorm bij, maar ik vraag me nu af of het het beste is om het plantje gewoon op geregelde basis te verzetten of om het scheef te laten groeien (dit zal problemen opleveren, niet?) Bedankt alvast!
  12. Hoi Wietforum, Ik heb een Lowryder#2, 3 dagen geleden gepot, en vandaag is het al redelijk gegroeid. Ik heb wel een probleem, aangezien ik op natuurlijke wijze bezig ben (geen lampen) staat hij voor het raam, maar vandaag heb ik voor het eerst gemerkt dat er wel wat scheefgroei is. Is het mogelijk dit te beïnvloeden door middel van draaien e.d. zonder dat het stengeltje kan "knakken". Ook was het in de zon veel te warm (wel 40°) dus heb ik haar verder in de kamer gezet (25°), is dit ongeveer een goede temperatuur? er is wel geen directe scherpe lichtbron dan, misschien beter? slechter? Bijgevoegde foto: (ps: nu dat ze in de schaduw staat is ze wel bijna terug recht, misschien kwam het door de warmte? Als je me kan verderwijzen naar leesvoer ivm dit mag dat altijd) Dank bij voorbaat, Dain
  13. Je legt het erop, en duwt het goed aan met bv. de achterkant van een pen. eenmaal het goed aangedrukt is blijft het zitten, je kan voor het leggen al een beetje met je vinger de screen vormen.
  14. Bedankt voor de snelle antwoorden. Zolang het geen negatief effect heeft ben ik al zeer tevreden. Natuurlijk hoop ik nog altijd op een schitterend buitenweertje, en anders zal ik maar moeten shoppen voor een goede lamp.
  15. Ik heb een forumplugin voor firefox en kan dus nog lang doorgaan, wat vinden jullie hier al van?
×
×
  • Create New...