Jump to content

christiaan

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About christiaan

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Canada

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. In Canada ben ik ze al regelmatig tegengekomen maar heb haar helaas nog niet gerookt.
 2. Ik ben opzoek naar reg autoflowers om een zadenkweek mee te doen. Kan ze bij geen zadenbank vinden.
 3. Ik denk dat ik nog wat Ndb zaden heb liggen maar ze zijn 10 jaar oud. Willing to donate them als iemand er een zadenkweek mee wil doen.
 4. Bij AHO maken begrijp ik het, maar bij tinctuur ligt de weed 3 weken in de alcohol. Het lijtk dan een overbodig om te gaan spoelen.
 5. Waarom opnieuw alcohol erover? na enkele weken zou toch alles wel opgelost zijn?
 6. Kan iemand mij overigens een indicatie geven hoeveel alcohol je nodig bent per kg knip of wiet?
 7. Een mooi alternatief voor de dure alcohol is Everclear uit Amerika, dit is zoiets als legale moonshine. Bij de meeste zaken kost het $20 per fles van een liter, €15 dus. Nu nog iemand zoeken die het wil opsturen.
 8. Goed bezig hier. Is het nou zo dat je gewoon wiet in een pot stopt alcohol eroverheen dondert het laat staan de wiet er uit filtert en tinctuur hebt? Zo komt het op mij over, rest mij alleen de vraag wat/waarom er 3-4x gefilterd wordt?
 9. hoi, De zaden hebben ook een verhoogde kans om hermas te worden. Ik adviseer je om ze weg te smijten, kijken of de wiet te roken is en anders hasj van maken. Succes
 10. christiaan

  Wiet

  Doe mij maar buitenwiet, smaak van binnenwiet vaak te aanwezig. Oja en het liefst lang gecured
 11. Ik heb ze vorig jaar verbouwd, ik moet zeggen dat het een mooi soort was met best mooie buds, ook de opbrengst was goed. zo half September geoogst, wel wat rot gehad maar we hadden dan ook schijtzomer afgelopen jaar. Ik heb ze vorig jaar verbouwd, ik moet zeggen dat het een mooi soort was met best mooie buds, ook de opbrengst was goed. zo half September geoogst, wel wat rot gehad maar we hadden dan ook schijtzomer afgelopen jaar.
 12. Trouwens voor de liefhebber heb ik ook de NPK waardes van de gedroogde mest: 12-17-5 kg NPK/ton www.soilimprover.nl is een bedrijf welke het online verkoopt, op hun website staat vermeld dat ze het per 10-30 en 70 liter verkopen, als je er naar vraagt regelen zij ook big bags. gr Chris
 13. Gewoon zelf een mix maken (als je daar ruimte voor heb) beetje op de gehaltes letten. Als je recept wil pm maar.
 14. Ik zie Cocos meer als overpriced lucht.
×
×
 • Create New...