Jump to content

BoerMojo

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BoerMojo

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Het hoge NOORDEN
  1. Voor een lekbak kun je ook even bij een bouwmarkt kijken, daar heb ik namelijk ook lekbakken weg van 100x100 voor wasmachines. En anders even op marktplaats bij wasmachines zoeken op lekbak, keuzes genoeg d8 ik. Sccs met je kweek.
  2. Me too, en was ook wel benieuwd of die badkamerfan in de loop der tijd is vervangen voor een betere ivm deze temperaturen
  3. Das bijzonder, lijkt wel wat op een siamees tweeling(hoop het voor je) Succes ermee
  4. onderwerp voor de toekomst Dit zou toch niks aan zijn als je voor die tijd al wist welke plant de beste oogst heeft, laptop op de kweek en bekijk het maar.
  5. Is dit ongeveer wat je zoekt "WET-sensor datalogger". ff googlen voor meer info, deze heeft bv een datalogger met interval met een geheugencapaciteit van 3 x 20.000 metingen. Ik kan natuurlijk ook helemaal verkeerd zitten maar vond het wel een leuk dingetje
  6. Op de foto te zien is zijn ruimte te groot voor zijn aantal lampen, zodoende verkleinen als hij niet meer lampen op wil hangen. En als hij zegt dat hij niet alles gebruikt in zijn hok dan zal ik wel een brilleke moeten halen, op de foto te zien staat het toch aardig vol. En of je nou met 4 of 10 lampen werkt, je klimaatbeheersing is normaal altijd redelijk, kwestie van alles goed op elkaar afstellen. Klimaatbeheersing heb je ook met 1 lamp dus dat is flauwekul. Paar aanpassingen doet wonderen.
  7. Beetje oude topic maar goed, Ik heb ook last gehad van spint en heb een 3 componenten middel in poedervorm meegekregen van de shop in Groningen. Deze mocht ik in mijn vierde week bloei nog gebruiken en had verder geen gevolgen voor de plant. Het waren in totaal 3 zakjes in poedervorm die ik alle 3 in een glas water moest oplossen en op 5 liter water moest mengen. Voordat de lampen uit gaan volledig inspuiten, zowel boven de blad als onder en 2 uur afzuiging uit. Lekker laten dampen en klaar is kees component 1= active stof voor bescherming tegen spint, deze blijft (kortstondig) 2 weken werken component 2= actieve stof is langdurig (tot 42 dagen) werkzaam tegen eieren en larvenstadia component 3= stabilisator /bladvoeding Kost 22,50 en was voldoende voor 50m2. Stond verder niet op de verpakking hoe dit middel heette helaas. Heeft iemand enig idee hoe dit middel heet?
  8. Waarom vraag je hier op forum in godsnaam advies als je zelf het antwoord al hebt!!! Deze jongens weten waar ze het over hebben en geven je een goed RAAD voor je volgende kweek. Ik zou zeggen, ga ervoor en heb de volgende ronde een top oogst. Lampies erbij of inkrimpen die handel. In ieder geval scccs met je volgende ronde.
  9. Gebruik je ook voeding, zo ja, welke?
  10. Dit is werkelijk een pracht systeem zo, kun je ook eens een keer zien wat er tussen je min en max gebeurd. Het ziet er keurig netjes uit zo.
  11. BoerMojo

    Droogte

    @Digibetic Heb gaten gegraaft van 30x30x75 en deze volgestampt met mix van growshop. De onderlinge afstand heb ik 90 cm gedaan ( ivm 1 extra rij ) Een dijkje vind ik niet noodzakelijk omdat het grond in mijn gat nu ongeveer 5 cm gezakt is (dient zelfde nu als een soort dijkje) @Kitefreak Ik weet het eigenlijk wel, maar had voor ik deze had 70 K2 staan en die zijn helaas overleden mede door dat ik ze gewoon veel te vroeg neer had gezet en er lichte nachtvorst overheen is gekomen. Vandaar dat ik een beetje meer moederliefde geef aan dezen, ik zou het zonder vinden als deze mij ook nog dood gingen. Was er nu al een beetje later mee dan normaal, vandaar dat ik uit voorzorg alles wel in de pen wil hebben. Mocht er nu iets fout gaan, dan ben ik er als de kippen bij, hihi.
  12. Sow, hij weet wel wat die wil. Sccs met de voorbereidingen.
  13. Ben wel benieuwd hoe het er voor staat
  14. BoerMojo

    Droogte

    Gaat wel opvallen vanuit de lucht al die mooie witte vlakken,hihi
×
×
  • Create New...