Jump to content

E.T.

Members
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About E.T.

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik zal het forum even opzoeken, maar heb het vermoeden dat dit de juiste is: https://www.vreeken.nl/2007/index1024x768.php?urloptions=
  2. Ik ben al even op zoek, maar kan niks vinden.Vandaar dat ik WF raadpleeg. mijn vraag is dan ook Wie weet bij welke online (smart) shop ik deze kan vinden/bestellen. Mijn dank ik groot.
  3. E.T.

    zaadjes

    zijn die bruikbaar?: Jazeker! en zullen daar nog altijd enkel vrouwtjes uit komen?: Neen of is het nu gewoon fifty/fifty kans?: jep! Alhoewel ik altijd meer mannen dan vrouwen krijg. en nee i'm not gay!
  4. E.T.

    VSA zoemt/bromt

    Gebruikte voorheen ook een gewone vsa, maar vond het toch wat spannend. Blijkt heel normaal te zijn dat ze iets brommen, maar vond het een super irritant geluid. De warmte die er af komt vind vond ik ook niet echt prettig. Dus aan het informeren geweest en jawel een Evsa aangeschaft! Wat een verademing! Heerlijk zo'n ding! geen gebrom, geringe warmte productie, geen geouwehoer met kroonsteentjes e.d.in een woord super!
  5. Dat klint al iets geruststellender. Hoop inderdaad dat het goed komt.
  6. Hallo, ik ben weer eens dom geweest! ik heb bij een order op sannieshop die ik net geplaatst heb een verkeerd huisnummer doorgeven. ik was bezig met mijn adreswijzigingen aangezien ik net verhuisd ben, maar heb daar een verkeerd huisnummer doorgeven. ik heb al een pm naar Sannie gestuurd en ook op de website het contact formulier ingevuld. een telefoonnummer kan ik nergens vinden en die zal er ook wel niet zijn. Ik zal het erg vervelend vinden als mijn pakketje bij de buren aankomt. Ik kan nu natuurlijk naar naar de buren gaan en vertellen dat ze een pakketje krijgen die niet voor hun bedoeld is en dat ik die later op kom halen, maar heb dat liever niet. ik ben morgen tot laat aan het werk en dan blijft dat pakketje daar nog een dag liggen. ik weet het, ik had moeten controleren.... dom dom dom. Iemand anders nog een goed idee? Please help!! Greetz E.T.
  7. Hallo! Ik ben niet nieuw hier op het forum, ik post (erg) weinig, maar lees veel. dit al wel zo'n 4 jaar. Ik vond het best spannend om hier toch een topic te openen over mijn toekomstige binnenkweek, je weet wel risico's ets etc, maar weet dat er veel mensen zijn graag willen helpen om een kweek van afstand te kunnen begeleiden, advies geven, mijn vragen te kunnen beantwoorden en mijn topic te bewonderen etc etc U know! Mijn opzet: Fancontroller VSA 600w lamp CAN9000BFT KOOLSTOFFILTER SMAL 400 M3 63 CM HOOG BOX SILENT AIR 500 M3 DAVIN DV-12 SCHAKELKAST dit alles komt in een ruimte van 120x120x230, waar ik nu nog druk mee aan het bouwen ben en die ik hopelijk van het weekend af en operationeel heb. Hierin komen te staan : 16x snowwhite in 11 liter potten met aarde. was eerst van plan een lekbak van 100 bij 100 te kopen, maar die kan ik niet vinden. Ik maak dus een soort bak van vijverfolie om ze van onderaf water te kunnen geven. De uitblaas gaat uit het dak door een schoorsteen, helaas is de diameter hiervan maar 105mm, dus hoop dat het goed komt watbetreft het geuid dat de ujitblaas gaat maken in combinatie met de buren. Foto's volgen.....
  8. order is geplaatst! hok is in aanbouw, stekken zijn aanwezig en als het goed komt....dit weekend van start!
  9. mn order is geplaatst: CAN9000BFT KOOLSTOFFILTER SMAL 400 M3 63 CM HOOG BOX SILENT AIR 500 M3 DAVIN DV-12 SCHAKELKAST de rest van de benodigdheden heb ik al. Nog druk aan het bouwen en als het meezit dit weekend van start nu vraag ik me nog steeds af of de uitblaas niet veel lawaai gaat maken.mijn uitblaas gaat uit het dak door een schoorsteen met een kapje dr het schoorsteentje is exact 105 mm. ik heb eventueel nog een mogelijkheid om een grotere uitgang te gebruiken, maar dan heb ik wel 7 meter slang nodig en loopt ie zichtbaar door wwn gangetje. Ook daar is wel iets voor te vinden, maar kost enorm veel werk.
  10. ik krijg mijn softbox van een vriend van me, maar weet de exacte diameter nog niet. ga eens uit van 127mm ofzo
  11. Hallo, gaat het eindstuk van de uitblaas van een diameter van 105mm voor problemen zorgen? ik zelf denk dat je dan te maken krijgt met een luchtversnelling wat er voor zal zorgen dat er meer geluid vrij komt en dat is juist wat ik wil voorkomen. zijn er ook mogelijkheden zoals het gebruik van een langere afvoerslang of een soort van demper of wat dan ook wat dit zal voorkomen? ik hoop dat jullie mij gerust kunnen stellen, maar vrees het ergste ik hoor graag tips en of adviezen. Alvast bedankt!!
  12. Van al deze feiten ben ik me zeker bewust, zal er nog eens stevig over na gaan denken...knutselwerk zal het zeker niet gaan worden en mn mond voorbij praten doe ik zeker niet . we will see!! Bedankt voor de reacties!!
  13. Hallo, Na jaren buiten gekweet te hebben, heb ik de intentie om binnen wat te gaan beginnen. Zelf vind ik het geweldig leuk om kweekverslagen van anderen te lezen en doe dit nu al zo'n 4 jaar. Graag zal ik mijn toekomstige kweekverslag ook willen posten op dit forum, maar vraag me af of dit 100% safe is. Wie geeft mijn de doorslaggevende bevestiging om dit juist wel/niet te gaan doen. Vriendelijke groet, E.T.
×
×
  • Create New...