Jump to content

Vaporist420

Full member
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Vaporist420

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Had je niet moeten plakken joh. Vlotters moet je wel eens schoonmaken. (Ik doe dat 1x - 2x per jaar) Door dat plakken gaat dat niet meer. Ik ken heel wat mensen die deze systemen gebruiken en heb nog nooit van overstroomde tenten gehoord Als die vlotters vast zitten door ze te op die t stukjes te duwen in de bodemplaat is het goed joh. Ps. Rottende wortels hoef je ook niet bang voor te zijn.
 2. Ik zou ook geen vloeibare bio voeding in het vat gooien. Die biologische voeding van beaker gebruik ik ook al enige tijd, goedkoop en werkt prima met mijn autopot systeem. @Ouwe zak je moet die vlotters wel in de bodemplaat klikken he bij mij zitten die dingen dan muurvast hoor.
 3. Hi foolonthehill, Klopt, moet nu ook helaas weer naar de shop en het verschil met eigen kweek is wel erg groot. Wat ik zo links en rechts hoor is het in Maastricht gewoon heel erg momenteel. Wellicht komen er nog reacties van mensen die wel goeie shops kennen in Maastricht, die test ik dan uiteraard graag ! Ik ben echter bang dat het stil gaat blijven. Trouwens bedankt voor het doorzoeken van mijn topics, genesis in Geleen was ik namelijk vergeten.
 4. Naar mijn mening moeten de shops ook beter opletten. Zeker als je aangeeft dat het voor medicinaal gebruik is. Je mag toch verwachten dat ze opletten wat ze inkopen. Ben net terug geweest met de rot. Hij vond het niet zo spannend en was duidelijk beledigd en gooide het gewoon terug bij de rest, ik kon beter bedrocan kopen als ik het zeker wou weten. Kansloos mensen. Bedrocan kan niet want dan is ze ook haar rijbewijs kwijt zover ik weet. Ben benieuwd of iemand mij kan zeggen waar ik zuivere wiet krijg, volgens mij onmogelijk.
 5. Beste iedereen, Na een mislukte oogst van 2 plantjes (spint nooit gehad trouwens) heb ik geen groen meer. Ik kweek voornamelijk voor een familielid die hier medicinaal veel baat bij heeft.(psychisch en lichamelijk) Nu ben ik deze week naar coffeeshops in Maastricht gegaan heb 5 gr. gekocht verdeeld over 3 shops. Bij 1 zat er rot met spint en bij de andere plastic troep tussen de toppen. Het 3e zakje was zo met het oog te zien niets aan en heb deze gegeven maar resulteerde in vreselijke hoestbuien. Ik vraag mij af of ik pech heb gehad of dat de kwaliteit tegenwoordig echt zo slecht is. Ik heb nb nog aangegeven dat het voor medicinaal gebruik is. Ik hoop dat iemand mij kan vertellen welke shops wel goed zijn en nog eerlijk zijn, het liefst in Limburg maar ik wil er ook best een stuk voor rijden. Onbegrijpelijk dat er zo een slechte controle op is in NL.
 6. Zien er idd goed uit, wel tevreden dus ? Met die droge pot, heb je wel die gele dopjes gechecked op die vlotters toen je het systeem geïnstalleerd hebt ? Check de handleiding effe staat erin. of is het van je thee die aanslag geeft misschien ?? ik gok dat je die gele dopjes niet hebt gechecked, gewoon even controleren bij installeren.(ik ben ook geen handleiding persoon hoor)
 7. Die thee heeft ze idd goed gesmaakt. Ik ga dit de volgende keer ook eens proberen op jouw manier. Heb je die thee zo in het vat gedaan ? Verder lijkt alles goed te werken, ik blijf je volgen
 8. Er staan wel wat topics of het forum hier kijk eens bij chassie die is er nu mee bezig. @ledkroket volgens mij ken je het systeem niet ??? Ben erg benieuwd waarom een ghe makkelijker zou zijn.. En goedkoper is de ghe zeker niet. Ps. Ik zou een ghe wel graag eens hetzelfde willen zien doen als film 3 en 4.... Waarom het niets voor binnen is ben ik ook benieuwd naar. die doekjes leg je gewoon in de trays krijg je er ook standaard bij, ik gebruik dit systeem al jaren en naar mijn mening is dit een van de betere systemen en zeker het makkelijkste systeem. Niets afstellen, geen stroom, water in het vat en klaar. succes ! Ps. Biologisch kan met tabs zonder problemen !
 9. @chassie Ze zien er goed uit, zo te zien hebben ze het wel naar hun zin Krijgen ze nu alleen water zonder extra voeding via het vat ? @ bromsnor ook niet verkeerd ! Daar wil ik ook wel meer van zien verslagje zou idd niet verkeerd zijn.
 10. @vlakspaan Wat ik handig vond is deze info: Autopot tips Maatje van mij werkt met tabs en doet alleen water in het vat. Ik zal eens wat meer info vragen want details weet ik niet.
 11. @chassie ik ga je zeker volgen, ik weet dat het werkt met biologisch, jou variant is voor mij wel nieuw. Succes @krasi je kan volledig biologisch kweken in autopot hoor. Het enige wat je moet doen is drie keer tijdens een volledige kweek van bovenaf water geven met een voeding. Maatje van me heeft het getest en is overtuigd. Ik heb ook iets gelezen over een nieuw grotere pot systeem van 25 l (dacht ik) @ouwe zak er staat genoeg info op het net, ook uit de tuinbouw met dit systeem. Check YouTube eens Ontopic: update ?
 12. Hi Svasen waarom niet gewoon een autopot easy2grow of 1 pot systeem? Een stuk eenvoudiger en effectiever in gebruik als die wilma systemen, heb ze beide getest overigens. Zoals je zelf al aangeeft zijn die maten erg beperkt van de Wilma systemen. Zo een autopot systeem kun je zelf indelen en naderhand uitbreiden. Check deze filmpjes maar eens: Succes met je keuze
 13. Zien er zeker goed uit, goed werk man ! Wel blijven updaten idd
 14. thnx voor de info. Ik heb in mijn homebox xs (60x60) wel de easy2grow te gekregen, ik heb het frame zeg maar op dat onderste randje van die easy2grow gezet.
 15. Ik ben ook wel benieuwd naar de pics, toppen zien er iig erg goed uit. Dit zijn toch 4 enkele pot systemen toch ? Ik heb autoflowers gekweekt in die twee pot systemen, denk jij dat je daar ook gewone soorten in kan zetten m.b.t. plaats ? ps. dit is wel een leuk linkje voor je
×
×
 • Create New...