Jump to content

camaro

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About camaro

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Location
  ik ben je buurman
 1. camaro

  Locatie tips?

  Nee ik bedoel een chalet park waar vaste vaak plastic of houten huisjes staan. Deze hebben wel ieder een aparte meterkast de vraag is alleen of er nog ergens een hoofd meterkast zit met aparte meter. Ruimte op industriegebied is ook een hele goeie. Bedankt voor het meedenken!
 2. camaro

  Locatie tips?

  Ik zat ook te denken aan een chalet huren daar is ook minder toezicht op wel goed idee klaas007! Appartementsblok haha ja dat zou ideaal zijn Iemand enige ervaring met chalets/stacaravan huren?
 3. Hoi allemaal, Misschien een lastige vraag maar aangezien thuiskweek voor mij niet handig meer is vroeg ik me af waar jullie kweken en/of tips hebben. Ik ben eigenlijk op zoek naar een plek buiten huis om mijn hobby verder te zetten (wil het klein houden 2000w aan lampen). Op internet lees je best veel creatieve oplossingen waarbij sommige wel echt ver gezocht zijn. Nu vroeg ik me af of het wat is om een klein huisje of chalet te huren en dan ook echt maar een kamertje te gebruiken. Het probleem is dat ik niet in dat huis wil verblijven en ik verwacht dat buren dit ook verdacht gaan vinden dat ik er nooit ben. Heb ook nog zitten denken aan een garagebox maar dat is qua afvoer van lucht lastig en de eigenaar kijkt meestal ook gezellig mee. Ik vroeg me af wat jullie voor plek gebruiken of adviseren en of jullie nog enige tips hebben? Ik vind het best lastig allemaal. Groetjes, Ik steek er nog een op
 4. hoi hoop dat je nog actief bent en hoop echt op een kweek verslag! want ik wil namelijk ook precies gaan doen wat jij op het moment heb.. ben beniewd!
 5. g-o ik gebruik een tumble trimmer en werkelijk perfect hoor mij hoor je niet klagen alleen je dikke knotsen natuurlijk uitelkaar trekken of met het handje!
 6. @demesmeaker kijk dit topic is http://www.wietforum.nl/18-bubbels-de-auto...ete-t97078.html ben er zo van verkocht dus ik ik ga het ook aanschafffen en site is www.autopot.nl kun je gewoon bestellen kost wel wat maar verdien je ruim terug beste is eigenlijk 1pot systeem OMDAT dan elke plant zijn behoeftes krijgt succes
 7. ondertussen draaien we alweer ff op 11/13.. en ja je ziet het een klein beetje aan de haartjes.. maar we bloeien gewoon lekker af.. kan nie wachten om te roken!!
 8. EN GENOMEN worden door politie en justitie 3lampen gaan nog maar 6 vind ik niet kleinschalig.. althans.. ik..
 9. @mitz ze staan onder 600watt hps oke foolonthehil
 10. kijk en leer luister.. etc.. ik heb het nog even opgezocht begin december.. heb ik zichtbare bloei gezien... nu is het maart.. december januari februari maart.. dat zijn 4maanden bloei.. ja ik weet dat ze liegen maar dit had ik niet verwachtt pfff maar goed daar leer je weer van zeggen ze dan! nu kan hij wel opslot!
 11. Dus het lampje mag een uurtje eerder uit? Want dat is geen lichtstress en lichtstress is volgens mij ze licht geve als ze slapen (lamp uit) Laat de reacties maar toestromen hahaha
 12. Oke nou vooruit haha deze keer zie ik het door de vingers..maar stekken lijkt me beter Dit topic kan opslot
 13. hallo allemaal bij mij komen ze van royal queen zaad leverancier en ik denk dat ik de klok even, een uurtje terug zet want dit gaat nergens om natuurlijk.. klok gaat vandaag nog uurtje terug... @Jeice welke amnees heb jij dan in hemelsnaam!? is dat zaad?
 14. @leuke hobby ik heb ook inderdaad fem zaad.. anders gaan we voor stekkies volgende rondeeee
×
×
 • Create New...