Jump to content

Vaporist420

Full member
  • Content Count

    477
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vaporist420

  1. Had je niet moeten plakken joh. Vlotters moet je wel eens schoonmaken. (Ik doe dat 1x - 2x per jaar) Door dat plakken gaat dat niet meer. Ik ken heel wat mensen die deze systemen gebruiken en heb nog nooit van overstroomde tenten gehoord Als die vlotters vast zitten door ze te op die t stukjes te duwen in de bodemplaat is het goed joh. Ps. Rottende wortels hoef je ook niet bang voor te zijn.
  2. Ik zou ook geen vloeibare bio voeding in het vat gooien. Die biologische voeding van beaker gebruik ik ook al enige tijd, goedkoop en werkt prima met mijn autopot systeem. @Ouwe zak je moet die vlotters wel in de bodemplaat klikken he bij mij zitten die dingen dan muurvast hoor.
  3. Hi foolonthehill, Klopt, moet nu ook helaas weer naar de shop en het verschil met eigen kweek is wel erg groot. Wat ik zo links en rechts hoor is het in Maastricht gewoon heel erg momenteel. Wellicht komen er nog reacties van mensen die wel goeie shops kennen in Maastricht, die test ik dan uiteraard graag ! Ik ben echter bang dat het stil gaat blijven. Trouwens bedankt voor het doorzoeken van mijn topics, genesis in Geleen was ik namelijk vergeten.
  4. Naar mijn mening moeten de shops ook beter opletten. Zeker als je aangeeft dat het voor medicinaal gebruik is. Je mag toch verwachten dat ze opletten wat ze inkopen. Ben net terug geweest met de rot. Hij vond het niet zo spannend en was duidelijk beledigd en gooide het gewoon terug bij de rest, ik kon beter bedrocan kopen als ik het zeker wou weten. Kansloos mensen. Bedrocan kan niet want dan is ze ook haar rijbewijs kwijt zover ik weet. Ben benieuwd of iemand mij kan zeggen waar ik zuivere wiet krijg, volgens mij onmogelijk.
  5. Beste iedereen, Na een mislukte oogst van 2 plantjes (spint nooit gehad trouwens) heb ik geen groen meer. Ik kweek voornamelijk voor een familielid die hier medicinaal veel baat bij heeft.(psychisch en lichamelijk) Nu ben ik deze week naar coffeeshops in Maastricht gegaan heb 5 gr. gekocht verdeeld over 3 shops. Bij 1 zat er rot met spint en bij de andere plastic troep tussen de toppen. Het 3e zakje was zo met het oog te zien niets aan en heb deze gegeven maar resulteerde in vreselijke hoestbuien. Ik vraag mij af of ik pech heb gehad of dat de kwaliteit tegenwoordig echt zo slecht is. Ik heb nb nog aangegeven dat het voor medicinaal gebruik is. Ik hoop dat iemand mij kan vertellen welke shops wel goed zijn en nog eerlijk zijn, het liefst in Limburg maar ik wil er ook best een stuk voor rijden. Onbegrijpelijk dat er zo een slechte controle op is in NL.
  6. Zien er idd goed uit, wel tevreden dus ? Met die droge pot, heb je wel die gele dopjes gechecked op die vlotters toen je het systeem geïnstalleerd hebt ? Check de handleiding effe staat erin. of is het van je thee die aanslag geeft misschien ?? ik gok dat je die gele dopjes niet hebt gechecked, gewoon even controleren bij installeren.(ik ben ook geen handleiding persoon hoor)
  7. Die thee heeft ze idd goed gesmaakt. Ik ga dit de volgende keer ook eens proberen op jouw manier. Heb je die thee zo in het vat gedaan ? Verder lijkt alles goed te werken, ik blijf je volgen
  8. Er staan wel wat topics of het forum hier kijk eens bij chassie die is er nu mee bezig. @ledkroket volgens mij ken je het systeem niet ??? Ben erg benieuwd waarom een ghe makkelijker zou zijn.. En goedkoper is de ghe zeker niet. Ps. Ik zou een ghe wel graag eens hetzelfde willen zien doen als film 3 en 4.... Waarom het niets voor binnen is ben ik ook benieuwd naar. die doekjes leg je gewoon in de trays krijg je er ook standaard bij, ik gebruik dit systeem al jaren en naar mijn mening is dit een van de betere systemen en zeker het makkelijkste systeem. Niets afstellen, geen stroom, water in het vat en klaar. succes ! Ps. Biologisch kan met tabs zonder problemen !
  9. @chassie Ze zien er goed uit, zo te zien hebben ze het wel naar hun zin Krijgen ze nu alleen water zonder extra voeding via het vat ? @ bromsnor ook niet verkeerd ! Daar wil ik ook wel meer van zien verslagje zou idd niet verkeerd zijn.
  10. @vlakspaan Wat ik handig vond is deze info: Autopot tips Maatje van mij werkt met tabs en doet alleen water in het vat. Ik zal eens wat meer info vragen want details weet ik niet.
  11. @chassie ik ga je zeker volgen, ik weet dat het werkt met biologisch, jou variant is voor mij wel nieuw. Succes @krasi je kan volledig biologisch kweken in autopot hoor. Het enige wat je moet doen is drie keer tijdens een volledige kweek van bovenaf water geven met een voeding. Maatje van me heeft het getest en is overtuigd. Ik heb ook iets gelezen over een nieuw grotere pot systeem van 25 l (dacht ik) @ouwe zak er staat genoeg info op het net, ook uit de tuinbouw met dit systeem. Check YouTube eens Ontopic: update ?
  12. Hi Svasen waarom niet gewoon een autopot easy2grow of 1 pot systeem? Een stuk eenvoudiger en effectiever in gebruik als die wilma systemen, heb ze beide getest overigens. Zoals je zelf al aangeeft zijn die maten erg beperkt van de Wilma systemen. Zo een autopot systeem kun je zelf indelen en naderhand uitbreiden. Check deze filmpjes maar eens: Succes met je keuze
  13. Zien er zeker goed uit, goed werk man ! Wel blijven updaten idd
  14. thnx voor de info. Ik heb in mijn homebox xs (60x60) wel de easy2grow te gekregen, ik heb het frame zeg maar op dat onderste randje van die easy2grow gezet.
  15. Ik ben ook wel benieuwd naar de pics, toppen zien er iig erg goed uit. Dit zijn toch 4 enkele pot systemen toch ? Ik heb autoflowers gekweekt in die twee pot systemen, denk jij dat je daar ook gewone soorten in kan zetten m.b.t. plaats ? ps. dit is wel een leuk linkje voor je
  16. Bij de AQUAbox Spyder moet je volle grond gebruiken. Dit systeem werkt heel anders als de easy2grow en 1pot systemen. Hier werk je met speciale matten onder de grond ! Ik heb dit systeem vorig jaar geplaatst langs de hele border van de tuin en ook voor de moestuin In mijn moestuin heb ik voorbemeste grond gebruikt en alle systemen op mijn regenton aangesloten Pas na een paar weken heb ik de easy2grow voeding gebruikt en die deed het voor de groenten in de tuin goed. Hoop dat je er iets aan hebt Check deze films maar eens daar heb ik ook afgekeken http://www.youtube.com/watch?v=-b5Osel85Ek...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=90ehH7F_dck http://www.youtube.com/watch?v=BvA04l3lEyk...mp;feature=plcp
  17. Hi Sebas Haxxorz heeft idd gelijk de biologische voeding zal idd de wereld op zijn kop zetten. Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat de testen in volle gang zijn in samenwerking met een van de grotere aanbieders van plantenvoeding. (naam is mij niet verteld) Je zou in principe gewoon iedere biologische voeding in je vat kunnen doen met een mengpompje, je moet dan wel iedere week de aquavalves uit de trays halen en even laten doorspoelen met schoon water vanuit je vat. Ik zal ook maar even een update doen over het resultaat van mijn kweekje. Gewicht in grammen weet ik niet helaas, ik werk altijd met aantal wekpotten haha De Dieselryder van Jointdr. dit waren 2 grote wekpoten vol (inmiddels 1 grote + 1 kleine, ik heb een medicinaal gebruiker wat gegeven en zelf gesnoept) Smaak: erg sterke ouderwetse wietsmaak niets weg van diesel iig, wel erg sterk spul moet ik zeggen. Uitwerking: echte indica uitwerking, en volgens medicinaal gebruiker goed tegen pijn en goed om in slaap te komen. De Double Dieselryder van Sagarmata. Dit is 1 grote wekpot vol geworden en een tupperwarebakje vol. (inmiddels ook wat van weggegeven en zelf gesnoept) Smaak: fruitig, aardbei met een beetje diesel, erg lekker moet ik zeggen. Uitwerking: meer sativa met lachbuien, erg melig en creatief medicinaal gezien niet echt een de geschikte partner. De Lowryder 2. Dit is de plant die nog niet in potten zit omdat die net gedroogd is. Ik schat 3 grote wekpotten vol, qua hoeveelheid de winnaar. Smaak: Onbekend geur is wel heel sterk en doet denken aan santa maria Uitwerking: onbekend De autoak48 staat in een tentje onder pll, heeft wat last van vliegjes maar deze zal toch wel 2 of 3 wekpotten vullen. Toppen zijn keihard en erg compact. Totale resultaat zal zijn +/- 10 grote wekpotten vol van 4 autoflowers. Dit zal voor de meeste hier niet zoveel zijn maar voor mij is de oogst verdubbeld, dus ik ben blij met het resultaat ! Ik heb zelf genoeg voor het komende jaar denk ik en ik kan nog wat medicinaal gebruikers helpen Overige review spullen G-Tools kast was fijn om mee te werken maar soms toch wat lastig met het schuiven van de deuren. Zeker wel een aanrader. HPS 250W geen idee van het merk maar HPS doet toch wel veel meer als pll, ben overtuigd. AutoPot voor mij de uitkomst van de eeuw, dankzij dit systeem kan ik zelfs kweken en zonder stress en veel gedoe Goldlabel erg goed spul, was even bang dat de planten te nat stonden maar dit bleek toch niet zo te zijn. Canna Coco heeft zijn werk erg goed gedaan deze ronde Al met al zeer tevreden met het resultaat
  18. Wow Die gaan super joh, heb je het systeem gewoon constant aan staan ? Ik blijf je volgen
  19. Overstromingen kun je in principe ook niet krijgen als ze de vlotter raken, eerder dat er geen nieuw water meer komt. Dit zal normaal ook niet kunnen in gewone potten lijkt me anders waren er wel wat topics over te lezen. Mij overigens ook nog nooit gebeurd, daarom zijn ook die goudkleurige doeken Wat je had kunnen proberen is onder in de smartpot 1 of 2 goudkleurige doeken te leggen met de gouden kant naar boven. Kijk wel uit dat de jonge plantjes niet te nat staan in volledig kokos met het systeem nu al aan ! Of train je ze een beetje in het begin ? Die tent lijkt wel gemaakt voor dat systeem , passen daar nu 5 stuks in ??
  20. double dieselryder is geknipt en hangt ook te drogen. De andere 2 staan nog onder de zon De auto ak48 is een raar iets, de toppen stinken een beetje vies moet ik zeggen. Als ik ze dan 5 minuten onder het licht vandaan haal ruiken ze weer semi normaal. Lijkt een beetje een ammoniak lucht de toppen, vage shit die plant haha. Groeit verder normaal. De lowryder 2 is einde van de week klaar om geknipt te worden, super wit is die geworden. De g-tools kast is verzaagd maar dat is een projectje voor in de zomer. De dames staan nu in een splinternieuw tentje. Ik zal van de week wat pics maken
  21. Ziet er wel goed uit moet ik zeggen, ik ben benieuwd of het ook echt iets doet die smartpot. Je hebt wel die goudkleurige disk verkeerd liggen, die moet namelijk in de tray, niet in de pot
  22. Ja ik ben ook te snel gestopt met voeding geven klopt helemaal, direct alleen op water. Heeft het zin om haar nog wat voeding te geven ? Deze zit nu al op bijna 11 weken, dat is toch wel erg lang voor een autoflower maar de trichs zijn wel wit. De Dieselryder was wel netjes op tijd klaar. Die Sagarmatha zaden kloppen niet helemaal als autoflower maar ik ben toch onder de indruk van het resultaat. Ze ruiken lekkerder als de dieselryder en zijn veel compacter.
  23. is er niemand die me advies kan geven ? Het was de bedoeling om de double dieselryder te gaan knippen maar ze gaat echt duidelijk verder met bloeien. Door het spoelen zijn de bladeren netjes geel geworden, maar ze wil nog niet geloof ik. Wat kan ik het beste doen nu ??
  24. thnx, het is idd jammer dat ze niet allemaal tegelijk klaar zijn dan had ik ze makkelijker kunnen drogen. Maar goed ik mag niet klagen over de rest. Die AK48 staat dadelijk zeker 13 weken voordat die klaar is, zou het wel een autoflower zijn geweest ?? Als het nu een gewone ak48 is dan kan die toch niet bloeien onder 18/6 ??
  25. Wat een asociaal gruwelijk bruut hok. Good Luck met je grow maar dat gaan helemaal goed komen.
×
×
  • Create New...