Jump to content

De Boeddhist

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About De Boeddhist

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 11/28/1967

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.growcenter-noord.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Amsterdam
  • Interests
    indoor
  1. De Boeddhist

    Hokje

    5 x 18 w spaarlamp? Wat hoop je er af te halen dan? Kan je dan uberhaubt wel in je eigen behoefte voorzien. Wie weet wat het gemiddelde rendement per watt is bij spaarlampen. Bij gewone HPI lampen, een redelijk klimaat en een beetje groene vingers moet je toch redelijk eenvoudig 0,7 gram per watt kunnen halen. Is dit bij spaarlampen anders?
  2. ik denk dat geluidwerende matten onder de kast wel wat kan helpen. het liefst zou ik een stille kist gebruiken.
  3. De Boeddhist

    Hokje

    Zou ik ook zeggen, koop een tentje, kost circa 150 euro (80x80x160). Dit schelt je een hoop hout etc. Wat voor lampen wil je er nou inhangen?
  4. Voor diegene dien het logo van de tent herkennen. Het is zeker niet zo dat iedere tent met dat logo een verkeerde tent is. Het is waarschijnlijk wel zo dat dat loge door derden misbruikt is. Persoonlijk heb ik nog nooit problemen ondervonden van de Homebox die bij de officiele dealer vandaan kwam.
  5. Hoi Montenegrino, Ik hoop voor je dat je niet te lui bent want je moet er nog wel wat vor doen. Je moet is weten hoeveel tijd mensen gemiddeld aan hun hobbie besteden. Succes
  6. Eerst opladen ofwel in het stopcontact Met de knop klok en de knop dag stel je de dag in. Met de knoppen klok, h en m stel je vervolgens de huidige tijd in. Schakelmoment Met de knop prog kies je eerst de dag. Alle dagen zijn de cijfertjes 1 t/m 7 allen aan. Vervolgens stel je het uur en de minuut in van het eerste schakelmoment. Met de knop het het handje regel je aan of uit. Het onderste rondje gevuld is aan. Het rondje leeg is uit. Uiteraard is je eerste schakelmoment aan. Controleer nu de dagen, het uur en de minuut en of je de optie aan hebt gekozen. Als dit goed staat kies je weer de knop prog voor het tweede programma. Het tweede programma is dan een minuut later, en je kiest hier de optie uit. Vervolgens kies je weer de knop prog en je stelt je volgende schakelmomenten in. Met de knop klok kom je weer terug. Met de knop prog kan je vervolgens je ingestelde schakelmomenten controleren. Controleer altijd zo: Deze tijd aan, een minuut later uit. Volgende tijd aan, een minuut later uit, enz. Blijf goed opletten dat de tijdschakelaar weer uitschakelt. Anders krijg je een probleempje.
  7. Ziet er leuk uit. Grappig dat deze topic Help Ze Verkleuren heet. De kleur lijkt mij prima. Als de plant zich goed houdt kan jer er ook voor kiezen om nog even door te gaan. Bijvoorbeeld weekje extra.
  8. Doc, Zoek je nou nog zo,n tent voor een eigen test? Ik vond er vandaag een in de container. Sorry, zal voortaan eerst de topic doorlezen voordat ik reageer. Succes met de "test" BBB weet je nog dat wij het eerder over sick room syndrom hadden? Dit is vergelijkbaar.
  9. Tot mijn genoegen kan ik jullie vertellen dat Growcenter Noord weer beschikt over een vaste lokatie aan de Witbolstraat 26 te Amsterdam (1032LD). De voorraad is groter dan ooit en koffie en fris staan altijd klaar Uiteraard zijn jullie allemaal welkom.
  10. Vit Plus dood ook de eitjes. Wel in de gaten blijven houden. Volgens mij is het bijna tien dagen geleden dat we de laatste foto's hebben gezien. Ben je al aan bamboestokken toe?
  11. Ik zou wel oppassen. Als de uitgeblazen lucht in de kruipruimte afkoelt, wordt de RV hoger. Dit kan zeker vochtproblemen geven. Of een en ander daadwerkelijk tot problemen leidt is uiteraard wel afhankelijk van hoeveel lucht je inblaast en hoegroot de ruimte is. Ventileren helpt.
  12. Beste Leo, Als ik het goed begrepen heb doen schakel je de punten a1 (bruin) en a2 (blauw) met de tijdschakelaar. Op het relais zelf staat (waarschijnlijk aan de zijkant) welke poorten stroom doorgeven wanneer de tijdschakelaar stroom doorgeeft en welke poorten stroom doorgeeft als de tijdschakelaar geen stroom doorgeeft. Anders kan je dat nog even doormeten. Ik denk personlijk dat de poorten een en twee gelijk geschakeld worden en de poorten 3 en 4 ook. IK heb hem niet meer liggen anders had ik het ng even nagekeken. Dus bijvoorbeeld op poort een de lamp aansluiten en op poort 3 de kachel. Vervolgens kan je door stroom door te geven op a1 en a2 kijken of het goed werkt. Als je het niet begrijpt, bel dan ng even.
  13. Volgens mij kan je voor meeldauw beter Rosacur van Bayer gebruiken.
  14. Als je nog een keer met Vitality spuit, vergeet dan niet om goed je aarde mee te spuiten.
×
×
  • Create New...