Jump to content

kalisto

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kalisto

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. ammai , de volle 600 voor 1 plant Komt goed maar wel tegen een goeie prijs euhm , geen micro? Good luck !
  2. Mooie ronde ! Hoe groot zijn ze nu geworden met 21 dagen groei?
  3. kalisto

    Wat id dit?

    voor hetzelfde geld was het een pak c van 900 gr ....
  4. yup , slakken en wss naakstslakken. Voorkomen dat ze in de buurt kunnen schuilen ,(bier)vallen plaatsen, barrières plaatsen of korrels strooien ff googelen ;-)
  5. awel het is dat he , ze zijn al zo duur dus wil je dan ook wel de echte. T'is zo dat ik een paar gekocht heb maar er zat geen folie op de binnenkanten van de wings. Recht zijn ze wel en de rest ziet er ook wel goed uit maar het ontbreken van de folie doet mij argwaan krijgen... Of zijn er nog anderen die ze ook gekocht hebben zonder folie ? Kan je op een of andere manier weten of die glas coating er wel effectief op ligt ?
  6. hoe kan je de echte van de namaak onderscheiden? Ik weet dat de namaaks geen glas coating hebben en daar ik nog nooit een paar (echte) wings in handen heb gehad zou ik willen weten waarop er moet gelet worden?
  7. haha , pink-pep of pink-smek :-)
  8. euhm , de eerste die door mijn tuin wandelt zonder toestemming zal der niet direct uit geraken en enkele dagen met een rietje mogen eten !
  9. idd , mieren , kevers en lieveheersbeestjes laten zitten. enkel vlinders van je struik jagen!
  10. en als je eitjes ontdekt gewoon kapot wrijven tussen blad en vingers
  11. yoo weedster , Ik heb 2 x je topic vluchtig doorlezen maar ik vind je probleem niet. Zuig jij af in de dezelfde ruimte van je aanblaas? Hoe groot is je ruimte waar je tent in staat?
  12. Dit is dus de Phuopsis stylosa Thx , wistek niet :-) Gelijk eens planten
  13. Yo ska , toppen zou ik persoonlijk niet meer doen. Je plant is al te groot. Voeden misschien heel langzaam aan beginnen opbouwen maar ze heeft nog niets tekort nu ! Vanaf ze iets gelig begint te worden verlangt ze achter voeding.
  14. Hoi Taiga , Ik zou toch een knoop leggen in je kabel rond je kroonsteentjes. Veel te onveilig nu man ! Veel succes !
×
×
  • Create New...