Jump to content

sensi star

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sensi star

  1. Oproken natuurlijk ;-) En dat valt toch best mee, 2 gram per maand ?
  2. Het gaat ook niet om grote hoeveelheden en als je met de meute mee loopt en bij voorbaat zorgt dat de detector niet piept, riem en horloge af, zakken leeg zonder dat ze er om hoeven te vragen valt het allemaal wel mee, in het hoogseizoen bedoel ik dan. Intercontinentaal wordt een ander verhaal ! ;-)
  3. Ik geef er helemaal niks om wat jou lijkt, jij vraagt, ik antwoord, sterker nog,... Ik zit er :-) Btw, ik zou het gewoon niet doen, lekker thuis blijven zitten met je hashjointje dan !
  4. Ik ben in griekenland op het moment en heb 4gr gemalen wiet meegenomen in zo'n oldschool potje voor fotorolletjes. Deze stop ik altijd in het koffer in een toillettas tussen de douchegel en andere lekker geurend spul. Dit doe ik elk jaar al 10 jaar lang en heb 1x controlle gehad, dat is ff zweten maar ze hebben het niet gevonden. Eigen risico, ik moedig je niet aan maar met al die vakantiegangers is het zoeken naar een spelt in een hooiberg. ;-) Yamas !!
  5. Voor degene die het gemist hebben,.. Vanavond om 22:45u op Canvas nog een keer. Grt.Sensi*
  6. sensi star

    opgerold

    Is dat zo Knakenpoetser ? Het zal dan wel gedoogd zijn in Be., een kennis van me heeft afgelopen jaar bezoek gehad. Tentje met 2x600w klaar voor de start, bedoeld om cactussen en succulenten van zichzelf en z'n moeder te laten overwinteren was zijn excuus. Succulent is een moeilijke benaming voor vetplanten en dat kwam dus vrij overtuigend over, zeker nadat hij zijn collectie heeft laten zien, na het wensen van succes zijn ze vertrokken en tot op heden heeft hij niks meer vernomen. Hij is ook niet meer van start gegaan omdat hij weet dat hij verlinkt is maar niet weet vanuit welke hoek de NSB praktijken zijn uitgevoerd. Edit: @ Topicstarter, je zal wel flinke schade hebben, en zo niet, dan toch ! Die zogenaamde aannemer trok ik toch een poot uit figuurlijk gezien, als ze hier door de muur komen door een "foutje" van de aannemer,.... T$jing...T$jing...!!
  7. Sugar Royal is de Topbooster van Aptus zogezegd, dit kan goed samen met Greensens. en basisvoeding maar let dan wel op je EC, volgens mij heeft Plagron de G.S. aangepast want ik ken alleen maar de dikkere versie, de vernieuwing heeft iets te maken met de verhoging van voeding in G.S. dus een hogere EC en voor gebruik in bewateringssystemen omdat het vloeibaarder is. Ik zou er verder geen producten van Aptus doorheen mengen misschien wel enzym+, maar met de lijn van Aptus kan je wel beter sturen dan met de twee bovengenoemde Plagron producten. Eigenlijk weet ik niet precies wat je hebt staan van Aptus en welke basisvoeding je hebt van Hy-Pro, de Terra of A&B ? Grtn.Sensi*
  8. Dit gaat redelijk goed met schermgaas, we hebben dit zelf gebruikt voor in de serre. Alleen als het bewolkt was haalden we het eraf en weer erop als de zon schijnt, zo blijf je wel bezig.
  9. Licht hoeft eigenlijk niet eens, maar geen week in een gesloten doos laten staan. Het belangrijkste is dat de pluggen niet uitdrogen en dat je de lv op peil houdt. Komt wel goed, is maar een dagje. Groet Sensi*
  10. Hahaa, ik weet niet wat je allemaal leest, maar ik vind je wel grappig.
  11. Op Nederland 3 van 20:55 tot 23:00 uur documentaire Hij is jong gestorven, 36 jaar oud, en is inmiddels meer dan dertig jaar dood. Maar zijn muziek en ideeën leven overal in de wereld krachtig voort. Bob Marley had enorme reggaehits, zoals No woman, no cry en I shot the sheriff en was een belangrijk voorvechter van het rastageloof. En nu is er dan eindelijk de definitieve documentaire over de legendarische reggaezanger. Documentaire van Oscarwinnaar Kevin Macdonald.
  12. Bij Growcenter Noord heb ik extra dikke folie besteld, 6 euro per meter geloof ik.
  13. Klopt als een bus ! Maar één ding vergeten we,.. Net als drank is het gross erop uit om zsm aangeschoten te voelen het maakt niet uit wat er gezopen wordt. Zo is het ook met wiet, de meeste proeven het niet, waaronder ook ik niet, misschien omdat ik het met tabak rook maar misschien proef ik het als ik het puur rook ook niet. In ieder geval... een mening is een mening zoals smaak, smaak is. Bannen ? Waar is Boefje als je hem nodig hebt !
  14. Wat ik heb neergezet is geen onzin Pol, het tv programma Keuringsdienst van Waren heeft dit een paar maanden geleden uitgezonden. Kijk jij naar de aantal posts en aanmelddatum van de leden hier, zou wel heel bekrompen zijn. Ook al denk je dat ik bij de nieuwe lichting hoor wil dat niet zeggen dat ze dom en eigenwijs zijn maar als jij bij dit standpunt blijft dan moet je eigenlijk eens in de spiegel kijken. Ik wil het gezellig houden hier op het forum maar anderen kunnen dat waarschijnlijk niet en gaan TÈ persoonlijk worden. Ik heb veel van je geleerd Polletje maar we hoeven niet voor je te knielen ! Vriendelijke groet en even goede vrienden, RESPECT ! Sensi*
  15. Wel gezellig een bakje water in de tent, heeft weinig zin maar kan ook geen kwaad. Succes, Sensi*
  16. Het enige wat ik hierop kan zeggen is dat tomaten en paprika's hier in grote hoeveelheden gekweekt worden -hydro wel te verstaan- bij lange na niet zo lekker smaken dan een op aarde gekweekt produkt, misschien offtopic maar wel relevant wat betreft de laatste berichten. Vriendelijke groet Sensi*
  17. Dat komt hard aan idd en ook nog een jetlag natuurlijk ? Goede remedie voor je verlies,... Sterkte ! Groet Sensi*
  18. Oké thnx, Maar het schijnt dus wel te werken anders had ik van hem ook wel iets negatiefs te horen gekregen. Handschoenen en mondkap gebruiken staat er op de verpakking geloof ik zoals Art al aangeeft, lijkt me idd verstandig om daar niet mee verder te gaan als er bloedvorming optreed. Bloedvorming = Bloeivorming natuurlijk,.. Damned auto correctie.
  19. @TS, Enzym+ van Aptus in je voedingslijnen gebruiken zeggen ze op de Aptus site. Ik gebruik het nu zelf ook maar draai pas voor de eerste keer op deze aarde, ik heb vaker in 60liter bakken 3 tot 4x gekweekt op dezelfde grond met enzymen van Ferro, was meestal geen probleem en de PH waarde was meestal rond de 6,5 bij de nieuwe start. Kalk toevoegen is inderdaad een wazige tip, gooi maar eens een mespunt kalk in je voedingswater en kijk maar eens hoe de PH stijgt. Ik heb het zelf wel eens gedaan toen de waarde onder de 5 zat en heb het met kalk tot de juiste waarde opgekrikt. Groet Sensi*
  20. Nu ik dit topic lees ben ik erachter gekomen dat een kennis van me dit gebruikt om spint te weren. Hij heeft ALTIJD last van spint gehad en heel veel geprobeerd maar tevergeefs, na advies van z'n stekkenboer heeft hij de tent helemaal geschrobd met Dettol en bij de stekken kreeg hij dat 3 componenten goedje kado, ikzelf had daar nooit van gehoord dus kon hem daar ook niks nuttigs over vertellen. Naar eigen zeggen heeft hij tot nu toe geen last van spint, -2 weken groei en zo'n 25 dagen 12/12- Mocht ik een bericht van spint krijgen dan zal ik dat hier melden. Groet Sensi* Edit: Lostchild, hoe weet je dat Vertimec hiermee gemoeid is ? Wil het dan wel eens onder z'n neus schuiven.
  21. Ik had al ergens gelezen dat de hoogte een probleem kan geven inderdaad en snijden of knippen in de tent begin ik niet aan, wel een prima idee om er een bak onder te zetten maar zoals ik al zei, geen gefrunnik aan m'n tent. De bedoeling was om er Neville's in te zetten maar daar zie ik dan wel vanaf. Ik kan goed zien hoe hoog ze bij jou zijn dus daar moet ik zowieso gewoon onder blijven en dus waarschijnlijk toppen, scroggen of iets dergelijks. Thnx voor je reply, Groet Sensi*
  22. Nog nooit een kas gehad maar volgens mij maakt het niet uit hoe groot deze is, het zal achteraf toch altijd te klein zijn.
×
×
  • Create New...