Jump to content

Groenbloed

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Groenbloed

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 10/22/1974

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Groenland
  1. Zo is de episode van de paranoia waan weer voorbij ? Meeste worden gepakt op melding van verraders, helikopters worden bijna nooit ingezet voor wat jij denkt of het moet een gerichte actie zijn maar dan is het waarschijnlijk een grote jongen. Kalm blijven je bent gewoon paranoia en dat ze je wel vaker
  2. Denk dat in de toekomst ook zoiets te wachten staat hier in Nederland dan mag alleen nog een gecertificeerd bedrijf voor ons gaan kweken en zal de kleine thuis kweker 5 a 10 planten hard aangepakt worden. Lang leve de bedrijvigheid en de commerce die ons allemaal de nek om doet.... waar blijft de ambacht ? waar zijn onze rechten ?
  3. Ik wil voor mezelf legaal kunnen kweken (5 planten), thats it ! zal me een zorg zijn al die gasten die groot willen kweken en zakken vullen ! Doede is ook een zakkenvuller voor mij, Sorry Doede zo is het nou eenmaal... je kweekt groot kerel dus dat brengt veel geld op en niet ontkennen ik weet ook waar je levert !
  4. Gaat iets niet helemaal goed je bladeren staan allemaal omhoog lijken wel cactussen, overvoeding. Ik zou overgaan op alleen afgezuurd kraanwater maar laat ze eerst maar even een beetje drogen . Zijn wel mooi groen.
  5. @Mowgli De dag dat ik 5 plantjes legaal mag kweken zal ik die video bekijken, beloofd
  6. Opgeblazen verhaal dit voordat je het weet hebben we het over Ufo's en weet ik veel wat nog meer. Ja ik ben klaar wakker.
  7. Nou het gaat zo dat als het zo doorgaat ik geen zin meer heb om als een laboratorium rat aan alle kanten bekeken en gemeten te worden en zodoende lekker ga verhuizen naar een ander gebied dan Europa. Turkije staat op dit moment hoog op mijn lijstje. Geen zin meer in deze nsb zaken, ik wil kunnen leven als een vrije mens met rechten.
  8. En ondertussen staat zelfs het gedoogbeleid op losse schroeven te wankelen en worden mensen met gezin en kinderen bij 5 of zelfs minder planten uit huis op straat gezet.... Als ik Doede mag geloven. Tijd voor een nieuw kabinet en nieuwe minister van justitie al zal dat zelfs misschien niet helpen aangezien de meeste Nederlanders JA zeggen maar uiteindelijk NEE voor Cannabis kiezen. Hypocriet ?
  9. Ik had dit liever gezien zonder wiet planten erin, mocht er iets mis gaan en je wordt ontdekt dan ben jij weer 1 van die voorbeelden die het thuiskweken een slechte naam bezorgen. Wat dacht je nou een kartonnen doos......? Onverantwoord en onveilige manier van kweken, knutsel je graag koop dan een pak lego ofzo
  10. Ik moet hier even iets rechtzetten, Sannie Jack (F8) ruikt en smaakt daadwerkelijk zelfs meer dan Bedrocan. In mijn vorige bewering had ik van iemand anders deze gekregen maar die zal dat waarschijnlijk niet goed gekweekt hebben aangezien mijn eigen resulaten een ander uitkomst geven. Lekker wietje, explosie in je hoofd maar weinig body stoned dat laatste komt dus niet overeen met Bedrocan maar voor de rest komt het aardig dicht in de buurt, vind deze een betere smaak geur ratio hebben.
  11. Hmm das vreemd het komt allemaal uit dezelfde plek dacht ik dus locatie mag niet uit maken, eigenlijk maar 1 keer vrij slechte wiet gehad en na een klacht ingedient te hebben kreeg ik nog een potje gratis.. Was er in het begin ook niet zo huiverig mee vond het zeer sterk ruiken maar na 1 potje was ik toch omver.
  12. Ik vind dat er een hemels geurtje vanaf komt als ik het potje open, het ziet er ook nog eens lekker compact en plakkerig uit wat wil je nog meer hahaha Blowsterkte ik weet dat jij geen fan van Bedrocan bent, hou je uberhaubt wel van een sativa soortje ?
  13. MeneerJansen, Ik zie de correctie die je hebt gemaakt e dat is erg jammer want dan wordt het toch moeilijk om dit soortje te kweken.. Bedrocan is idd constante kwaliteit alhoewel ik ook wel eens minder heb gekregen met veel blad en fluf maar over het algemeen constant. Mag ook wel met al die mooie spullen die zij daar hebben staan om te kweken en zonder angst of iets dergelijks. Maar geloof me Sannie's Jack (F8) smaakt, ruikt en lijkt er niet op, ik rook het nu terwijl ik dit intik Weetje, heb wel meerdere malen SH gekweekt maar dat is niet veel anders dan Haze maar SSH nog niet geprobeerd en dat zijn idd wel heavy stoners hahaha. Wie weet kom ik nog iemand tegen die deze al heeft gekruist en tot een succes heeft gebracht of meer info heeft, niemand hier toevallig die bij Bedrocan werkt ?
  14. Mooie foto FoolOnTheHill, Die zijn van Bedrocan zelf en dat draadje heb ik al lang geleden gelezen en via die weg ook mijn info opgebouwd maar toch vraag ik me af of de plantjes van Sensi in iets meer of mindere mate hetzelfde product leveren als Bedrocan ? Vandaar ook de vraag of iemand dat soortje al heeft gekweekt ? MeneerJansen, als dit de nakomelingen zijn van de echte vader en moeder dan zal dat niet zo veel afwijken van het origineel neem ik aan. De Jack van Sannie heb ik al geprobeerd maar dat lijkt in de verte niet op Bedrocan, smaak is totaal anders meer skunkachtig terwijl Bedrocan meer naar Haze neigt. Ook vind ik Sannie's Jack een lichte roker, verder niks mis mee maar toch anders.
  15. Nou tot tegenstelling van sommigen anderen ben ik wel een liefhebber van Bedrocan en heb er al vele gele potjes doorheen. Had al wat onderzoek gedaan welke soort dit nou moet zijn en tot conclusie gekomen dat het de Jack Herer van Sensi Seeds (10 zaadjes € 150,- ) moet zijn. Kan iemand dit bevestigen, heeft iemand dit al eens gekweekt ?
×
×
  • Create New...