Jump to content

znarf

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About znarf

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. znarf

    Slimme meters

    Wat ik heb geleerd over de "slimme meter" is dat hij om de 10 a 15 min een signaal stuurt. Er zit een PLC in de meter verwerk (thuis)en er zit 1 in de verdeelstation in de buurt. Dit principe is voor de die hard gebaseerd op het MASTER-SLAVE verhaal. De Master PLC stuurt een " Bericht" naar de Slave om hem te vertellen wat het verbruik is. Waarop deze het bericht weer terug stuurt ENZOVOORT. De grap is dit hebben ze al in bepaalde wijken in Nederland(@ ook in Friesland Green-Lady) De truk is om het "bericht" te onderscheppen en een Fake bericht te versturen. Denk alleen dat het nog een probleem word met deze meter, want ze geven nogal een een storing. P.S Met de ouwe meters kunnen ze ook al redelijk zien wat je verbruikt ook al haal je het voor de meter weg. De kunst is alleen dat ze dan niet kunnen bewijzen dat die gene dat doet.
  2. Ruilen zonder huilen doe je met de WeedBrother!! Goeie en mooie zaden!! Het was weer huilen met TNT.!!! : wacko:
  3. Ruilen zonder te huilen doe je met: Blommer mooi verpakt en mooie zaden. Thanks!!
  4. Ruilen en je gaat er NIET van huilen doe je met!! Sopranos!! Goed verpakt en mooie extra's Bedankt
  5. Ruilen en je gaat echt niet huilen!!! Dat doe je met: Wierieman Chaz
  6. He Thaze, Zoals ik je tekening lees wil'' de heer van achter de balie'' de ''bruine draad(Fase)'' die van de stekker van je tijdklok gaat op het schroefje A1 hebben. De ''blauwe draad(Nul)''van je tijdklok op het schroefje A2. Dan een ''bruine draad''(Fase) op 1 en een ''blauwe draad(Nul)'' aan aan de 2. Nummer 1 en 2 komen op je vsa. Dan moet je natuurlijk niet vergeten je vsa te aarden(groen/geel draad) van je stekker van je tijdklok naar de vsa. Als ik jou was zou ik gewoon de zelfde nemen die in het linkje van EL TULIPAN staat beschreven.(heb ik ook gedaan en het is heel duidelijk uitgelegd) BigButtBram heeft dit vaker gedaan dus die zal er wel verstand van hebben. Succes en mocht het niet goed gaan qua aansluiten zal hoogs waarschijnlijk eerst de aardlek in je groepenkast er uitvliegen.
  7. Welkom, ik heb hier ook zeer veel geleerd en leer nog steeds
  8. Ze testen je niet op drugsgebruik en zo. ze testen je op andere dingen zoals je bloedspiegel en je bloedwaarden en ze kijken welke bloedgroep je hebt. Maak je niet te druk daarover ,en als je het goed is heb je ook al gespreken gehad met psygologen(of krijg je nog ligt er aan hoeveelste keer dit is dat je naar A'dam moet Of je drug gebruikt of niet. Succes met je keuring!!
  9. Mooi kweekje, alleen jammer van de rot Wat betreft de zaadjes denk ik (hoop ik) 565 zaadjes! Ik hoop voor jou meer maar voor mij hoop ik precies 565 Succes met je volgende kweek. greetz znarf
  10. Ten eerste veel succes met je kweek! Maar wat betreft die lamp zou ik toch voor een 400 watt hps lamp gaan kost het zelfde. En wat betreft de verf,daar was wat mee ik geloof iets met schimmel(weet het niet zeker) en het zwart/wit plastic is ook niet echt duur.paar tientje ongeveer. voor de rest nogmaals veel grow plezier en kijk hier maar eens wat rond, zo heb ik ook veel geleerd.
  11. Je maakt het ons wel lekker Ik zeg 68,3 grammetjes schoon aan de haak!!! Voor de rest mooie kweek (ben jaloers )
  12. Ik heb goeie ervaring met de swiss kiss en de oregon rocket van Sannie. Goeie wiet en mooie bossen.
  13. Zoals ik het kan zien is dit een op en top man !! Met een paar beste ballen Succes met je kweek ziet er voor de rest goed uit!!
  14. Hallo allemaal ik ben znarf. ik ben een beginnend kweker die hier af en toe ff rondkijkt voor wat tips en tricks. De reden dat ik kweek is natuurlijk omdat het leuk is, maar ook om medicinale reden voor mijn vriendin. Ik hoop dat we elkaar hier nog vaak mogen tegenkomen en ervaringen uit te wisselen.
×
×
  • Create New...