Jump to content

Funkstar

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Funkstar

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Lachen met tranen hoe deze politieman aan het einde nog even een paar onwaarheden er tussen propt. Hij zegt zelf dat hij blij is met de media aandacht en maakt heel handig gebruik van de onwetendheid van veel van de kijkers(hij weet zelf heus wel wat je van een beetje buitenplant plant af kan halen, daar geloof ik heilig in). Kunnen we niet iemand voordragen die bij pauw en witteman een positief verhaal kan houden over het hele gebeuren?
 2. Jammer dat hij later alsnog is overleden aan ----EDIT----..
 3. Kijk even bij de andere outdoortopic's. Let erop hoe andere mensen zich voorbereiden op een kasgroei(hoe ze voorgroeien,als ze dat doen. Hoe ze grond geschikt maken). Hou ook in de gaten wanneer je plantjes het beste naar buiten kunnen. Verder komen er nog redelijk wat dingen bij kijken om een kaskweekje succesvol te volbrengen. Op het forum staat een schat aan informatie, het beste kun je gewoon je toetsenbord aan de kant leggen en gaan starten met lezen lezen en nog eens lezen. als je even iets niet weet over een specifiek onderwerk dan gebruik je gewoon de zoekfunctie.
 4. Er zit wel degelijk verschil tussen lowriders en dieselryders markiss. Lowrider blijft een stuk kleiner dieselryder is nycdx(lowriderxsantamaria) de nycd en santa maria genen zorgen ervoor dat de planten een stuk groter worden. Het is trouwens afhankelijk van je grond en/of je voeding hoeveel je er in kunt zetten. Ga je gewone potgrond gebruiken en geef je alleen water, dan heb je -zacht gezegd-kans dat ze op een gegeven moment minder groen gaan worden.
 5. gozert, je hebt nodig: -zaad of stek -veel zon -goede grond -gezond verstand
 6. Funkstar

  Maffia

  Het is te hopen dat het te verwachten keerpunt hier in Nederland niet 14 jaar op zich laat wachten oeps... topic bumpen ...
 7. Het joint hit team richt zich op de drugsrunners die de zogenaamde drugstoeristen bij de grens oppikken en meenemen naar de woonwijken alwaar ze mogelijkheden hebben om een scala aan (hard)drugs met kilo's tegelijk kunnen kopen. Het joint hit team zal het wel druk krijgen de komende tijd . Het is te hopen dat het zo erg uit de hand loopt dat er voor de gemeentes niets anders op zit dan het gedoogbeleid maar weer te gaan handhaven.. (beter is natuurlijk legalisatie, moge dat duidelijk zijn.)
 8. als je had gezocht op coffeeshop en breda met de zoekfunctie, dan was je na 10 seconden rondkijken deze link tegengekomen. met coffeeshops en ervaringen..... http://www.coffeeshop.freeuk.com/NBrabant.html
 9. moet zeggen dat ik na het lezen van de verslagen van henkiedepenkie en jou ook interesse heb in de schema's die erbij horen. Dus als ze boven water zijn, wil iemand van jullie het dan even laten weten ? bvd!
 10. uuh je kunt wel 10 keer oogsten als je dat wilt? Gewoon elke week(of vaker) nieuwe lowriders gaan ontkiemen?
 11. probeer eens te zoeken op het 12/12 topic van bigbuttbram edit: dit is een van zijn recentere kweekjes vanuit zaad: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...l=vanuit%20zaad
 12. die man in de politiewagen, jaah het is erg slecht voor je! je kunt er schizofrenie van krijgen en andere gezondheidsklachten........... Ok Meneer, als u het zegt!
 13. ik heb mijn bestelling al binnen. (nu had ik ook alleen maar een paar zaden )
 14. Jan je bent een clown, maar wel een leuke
×
×
 • Create New...