Jump to content

BlitzZ

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BlitzZ

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. BlitzZ

    sannysshop

    Oke dus als ik lowryders seeds bestel,krijg je daar onder 4 stappen. en aan het eind krijg je dan je ordernr??
  2. Even een vraagje heb me net aangemeld bij sanniesshop. En als de lowryders er weer zijn wil ik gaan bestellen, Ik kan geld over maken naar hun rabbobank,maar wat moet je er bij zetten,zodat hun kunnen zien dat het van mij komt? en het de dag erna afleveren?
  3. en jonnyflash bedankt.dan moet ik nog maar even wachten tot half mei. dan zijn de zaden weer binnen.
  4. maar ik wil ze het liefst van een betrouwbare online shop,wat raden jullie dan aan ?
  5. is dat de enige autoflower soort? weet iemand mischien een andere website? waar meer autoflowers opstaan?
  6. voor zaadjes bedoel ik dan?
  7. Iemand die weet waar een goeie growshop omg.enschede zit? heb er 5 gevonden,maar weet niet welke een goeie is?
  8. Kan iemand mij nog een goed autoflower soortje vertellen,wie makkelijk is voor een beginner? En wie ik bij sanniesshop kan bestellen, Dan kan ik ze dinsdag bestellen en heb ik ze woensdag binnen,en kan ik beginnen
  9. ja doe het waarscheinlijk gewoon via sannie,maar daar krijgen ze de lowryders weer half mei. dus nog even geduld.
  10. Dan zet ik ze wel meteen op 5 liter potten, Woensdag ga ik richting amsterdam,kun je daar gewoon de smartshop in gaan voor zaadjes? verder moeten er in de potten gaten aan de onderkant zitten,of geheel dichte potten?.
  11. oke,nu weet ik ook wat autoflower is . heel erg bedankt, maar nu zit ik alleen nog met welke potten de een zegt minimaal 8 de ander 2 daar zit wel een duidelijk verschil in .
  12. Ik wil beginnen met een lowryder kweekje, van 10 zaadjes beginnen. We hebben de ruimte om ze gewoon in potten,ergens rond de tuin te plaatsen. Maar voor ik hier mee begin heb ik een aantal vraagjes. -na 9 weken moet je dan een lowryder verduisteren zodat die afbloeit? -ik wil ze op 10x3,5 liter potten zetten is dit voldoende? -en welke grond is nodig,ik wil het gewoon zo natuurlijk,en goedkoop mogelijk en niet te veel poespas met voeding enzo, gewoon een leuke hobby kweek .
  13. als je in de vakantie 6x een hijs (alleen een hijs) van een joint hebt gehad,en 5 dagen geleden als laats 1 heisje..? ben ik dan nu clean? want moet maandag een bloedtest en urine test ondergaan in het leger
×
×
  • Create New...