Jump to content

lowlandyr

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lowlandyr

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. When I was 18 I decided to commit suicide by overdosing on Marijuana !!! I'm 66 now .
  2. lowlandyr

    Afgeript

    Vanochtend even naar mijn "plantjes" buiten gekeken. (2m. hoog) Helemaal kaal geknipt. Er waren alleen maar enkele personen die van deze plantjes wisten. Bijna een heel jaar werk naar de kloten. Wat is dit toch een fijne wereld. Twee jaar geleden bestolen van mijn medicijn (marijuana), vorig jaar door de politie en nu door "vrienden". Wie heeft enig idee hoe je zulke mensen aanpakt? Fuck, fuck, en nog eens fuck.
  3. Wat hebben ze toch tegen deze prachtige plant? Een plant die vezel levert voor kleding, huizen, isolatie, etc, etc. Een plant die zuurstof levert, luchtverontreiniging tegen gaat, etc, etc. Een plant die medisch gezien vele kwaliteieten heeft en een plant die je levenskwaliteit verhoogt, je lekker doet voelen? Waarom? de lowlandyr. Het volk moet niet naar de regering luisteren, maar de regering moet naar het volk luisteren. Set Cannabis free! We want Freedom. So do plants!
  4. Ik dacht dat wiet legaal was geworden in Washington state? lowlandyr
  5. Dit moet in Nederland toch ook kunnen? Mum van tijd uit de "crisis". Tenzij het de bedoeling is van "onze" regering om ons arm en monddood te houden. the lowlandyr Het volk moet niet naar de regering luisteren. De regering moet naar het volk luisteren.
  6. Altijd wordt er over illegale wietteelt gesproken. Dan moet er toch een mogelijkheid zijn om legaal wiet te kweken? ??????
  7. En nuw heeft Opstelten een nieuw plan waarin hij stelt dat de overheid de computer van criminelen mag hacken. Alle 'wiet' gebruikers en kwekers zijn in zijn ogen crimineel dus mogen ze in hun computer inbreken. Het gaat de goeie kant op met Nederland. Wietpas, bierpas, computerpas. Straks moet je ook een neukpas hebben. "Schat, heb je jouw neukpas bij je? Je weet dat ze op de computer aan het kijken zijn?" "Ja, maar ik wil eerst een jointje roken. Damn, Ik ben m'n wietpas vergeten. Dan maar een biertje. Damn, heb ik niet bij me." lol? triest. \the lowlandyr.
  8. Was Opstelten niet diegene die de Wietpas in het leven heeft geroepen? Waar haalt die vent deze spinsels vandaan? Even zijn IP adres achterhalen en dan? De rest laat ik over aan de fantasie van de hackers. lol maar niet heus. \the lowlandyr.
  9. Kan de regering niet een cokepas in het leven roepen? Ik bedoel maar; wietpas, cokepas, bierpas. lol. the lowlandyr
  10. Coskun Çörüz, Kunduz, Dibi, etc. Het lijkt wel een Turkse Moslim regering hier in Nederland. Maar laat mij aub mijn wietje kweken. Dat is alles wat ik vraag. Nou ja, niet alles. Liberate Marijuana!
  11. Een tevreden roker is geen onruststoker! Amen. (pun intended) the lowlandyr
  12. Richting Dachau met goederentrein. Het spoor ligt er nog.
  13. Nieuw drugsbeleid maakt hardere acties mogelijk woensdag 5 september 13:14 Emmen - Het college van burgemeester en wethouders heeft het nieuwe gemeentelijke drugsbeleid vastgesteld. De gemeente kan daardoor strikter optreden tegen onder andere de hennepteelt in woningen. Zo kan een woning bijvoorbeeld eerder worden binnengedrongen als men vermoedt dat er een hennepplantage is. Doel van het nieuwe drugsbeleid is de gemeente Emmen zoveel mogelijk vrij te houden van teelt en handel in drugs. Het nieuwe beleid geeft ook handvatten om de bedrijfsvoering van de twee coffeeshops binnen de grenzen van de gedoogcriteria te houden. De effectiviteit van het nieuwe beleid is al gebleken tijdens de controle van kamerverhuurpanden eerder dit jaar. Aanleiding voor het opstellen van het nieuwe gemeentelijke drugsbeleid is onder andere de toegenomen professionalisering en criminalisering binnen de drugswereld, de veranderde landelijke wetgeving en de intensievere samenwerking met politie, justitie en belastingdienst. In het nieuwe gemeentelijke drugsbeleid zijn de door het Rijk gewenste aanscherpingen van het gedoogbeleid rondom coffeeshops onder voorbehoud opgenomen. Dit gaat dan onder andere over de invoering van een wietpas. Het is namelijk niet ondenkbaar dat deze aanscherpingen door de rechter of het Rijk nog worden aangepast. Door de aanscherpingen onder voorbehoud in het nieuwe beleid op te nemen, kan de gemeente snel inspelen op een eventuele gewijzigde situatie. Lees ook: 'Emmen zet druk op hard- en softdrugsbeleid': www.emmen.nu
×
×
  • Create New...