Jump to content

YungBuddha

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About YungBuddha

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Alle drie de trackers zijn welbekende reclame tools.
 2. kijk hier eens: http://www.club-mst3k.com/
 3. Let wel het betreft hier de JOVD, een clubje brallende en feestende studenten met rijke ouders, en niet de VVD zelf. De JOVD confronteerde ook al eens Opstelten met bezwaren tegen diens wietbeleid.
 4. VVD'er Van Rey getipt voor inval "VVD'er Jos van Rey wist al voor de invallen in zijn huis en kantoor dat het Openbaar Ministerie hem in het vizier had. Een hoge politiefunctionaris zou hem in een vroeg stadium hebben gewaarschuwd" (NOS.nl) Maar het woord corrupt mogen we niet gebruiken van Xtreme. En wat Lodewijk XIV aangaat: There is no proof that he ever said "L'État, c'est moi" ("I am the state"). Although historians agree that broad decision-making was restricted to Louis and a small circle of advisers, a careful analysis of how the French monarchy functioned in Louis's day will demonstrate numerous qualifications to the conception of Absolutism as one-dimensional autocratic tyranny. In any case, legal documents clearly distinguished between the monarch as a person and his kingdom. In support of this latter interpretation of facts, Louis is recorded by numerous eyewitnesses as having said on his deathbed: "Je m'en vais, mais l'État demeurera toujours." ("I depart, but the State shall always remain.")
 5. Oh ja? Daarom stel je zeker ,heel vriendelijk, twee posts geleden: "Sommige mensen zijn nu eenmaal van nature losers en anderen hebben ambitie om van hun leven iets te maken en vrouw en kinderen iets te bieden." Klets maar raak man
 6. Nou, Xtreme, als jij op je 65e een beetje gaat lopen trollen op wietforum dan ben je toch met afstand de grootste loser hier. Volgens mij lul je trouwens gewoon uit je nek en ben je gewoon een lullig studentje, een lid van de JOVD-jugend wat denkt dat hij wat speciaals is omdat hij het vwo heeft afgemaakt en vind je het stoer om hier een beetje keet te schoppen. Ik kan me niet voorstellen dat iemand van 65 met een loopbaan in rechtspraak niet met betere argumenen kan komen en al bijna meteen vervalt in goedkope beledigingen. Die klets over dure autos en je potjeslatijn past ook percies bij een studentenclub lullo. Maar wat het ook is, het moge duidelijk zijn dat je geen enkel ander doel hebt dan hier een beetje mensen op te naaien. Ik hoop dat Wazzup je dus ook z.s.m. van het forum schopt.
 7. 1. Het is maar net hoe je het wil noemen. Verstop je maar achter semantiek. Dat is sowieso jouw ding zo te zien. Er is geen enkele reden waarom hij dat ding nodig had en de aanschaf procedure was hoogst controversiëel maar dat weet je allang. 2. Bliijkbaar. Jouw opmerking is meer dan veelzeggend. Je zal je wel thuisvoelen tussen die types. 3. Wat een gelul. Bagatelliseer nou niet alles wat er gebeurt is rond de wietpas. Er gelden nu verschillende regels in Zuid- en Noord Nederland. Dat is volgens jou een indicatie van een goed werkend democratisch rechtssysteem? 4. Je geeft het zelf al aan. Fascisme tegenwoordig verwijst niet simpelweg naar Fasces en ook niet naar een beperkt concept als mandaatoverschrijding. Ik heb echt geen zin om iets uit te leggen wat je heel goed weet. Je moet niet altijd naar de bekende weg vragen. Werk je allang voor de overheid trouwens?
 8. 1. Je bent blijkbaar niet bekend met de mercedes van 80.000 euro die Hoes zichzelf op kosten van gemeente kado heeft gedaan. 2. Weet je überhaupt hoe de VVD werkt in Limburg? 3. Een volledig arbitrair beleid tegen de wil van democratische meerderheid dus zonder enig mandaat er met geweld door heen drukken lijkt me zeker wel als fascistisch te kwalificeren. 4. De term fascisme heeft tegenwoordig een ruimere strekking dan in de Romeinse tijd.
 9. Ik heb niks tegen homo's.. behalve als het corrupte fascisten zijn.
 10. Groene Shizzle heeft het concept 'liquiditeit' ontdekt. Het wil overigens niet zeggen dat banken geld uit lucht kunnen creëren. Er is een wettelijk vastgesteld dekkingspercentage waaraan de bank moet voldoen. Wat veel leuker is, is dat banken leningen en liquiditeit kunnen dekken met andere leningen. Bijvoorbeeld x aandelen zijn x bedrag waard -> dit rekent men als cash en verhoogt de liquiditeit -> meer geld uitlenen terwijl de aandelen vaak alleen een hypothetische waarde, of nog mooier in de praktijk zijn de aandelen vaak weer aangekocht met geleend geld. Je kan het zo ingewikkeld maken als je zelf wil. Je kan met de verwachten winst op een optie weer geld lenen om aandelen te kopen die gelden als onderpand voor een andere lening, etc. etc.
 11. Oranje wietballonnen Een eigenaar van een coffeeshop in Groningen wil koningin Beatrix bedanken door in het hele land speciaal gekweekte hennepzaadjes te verspreiden. De toppen van die hennepplanten worden oranje. Tegen RTV Noord zegt de coffeeshop-houder dat hij de zaden in 250 oranje ballonnen gaat stoppen. Hij verwacht dat de ballonnen knappen en de zaadjes zo worden verspreid. Over een half jaar zullen de oranje toppen van de hennepplanten uitkomen, zegt de man. http://nos.nl/koningshuis/artikel/498695-k...nhuldiging.html
 12. Noem me een mietje maar ik ben het niet gaan vragen aan de politie.
×
×
 • Create New...