Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
cannabizznis

control the dutch people

Recommended Posts



De new world order is een occult geheim genootschap geleid door de OCCULT Bilderberg groep Freemasons en de Illuminatie . Deze stoppen hun occult symbolen overal in . In films tv en zo ook de dance en muziek industrie !!

De New World order is niks meer dan totale controle over de mensen en de planeet .

Wake Up




Share this post


Link to post
Share on other sites

Kijk hier eens...

 

http://www.klokkenluideronline.nl/

 

En help een einde te maken aan de corruptie in Nederland.

 

PS voor iedereen die een rechter wil zien die gewraakt wordt omdat hij vooringenomen is over de procesgang;

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...-fiAa4Acc#t=42s

Share this post


Link to post
Share on other sites

meer over de bilderberg groepering

 

Eens per jaar komen de machtigen der aarde samen op de Bilderberg Conferentie, maar wat ze bespreken en waar die gesprekken toe leiden, niemand die het echt weet. In de rubriek Theorette van DAG historicus Gerard Aalders over de macht van Bildenberg. 'Het huidige

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.nujij.nl/11-2-11.11489352.lynkx

 

 

 

Internet journalist Micha Kat en zijn strijd tegen de corrupte rechtsstaat, laat ons de contouren van een politiestaat zien. <H4 class=ArticleTagTitle>Trefwoorden bij dit artikel:</H4>Micha Kat 911 9/11 Corruptie rechtsstaat rechters NWO censuur razzia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zoek niet verder :lol:

Ben boontjes doppen

 

 

cheerio

PP

:rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mocht het echt zo ver komen, je weet wie het zijn, en als ze de vraag stellen doe je of je nergens van af weet, en zal er ook niets gebeuren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cannabizznis is aan het wakker worden ..

 

WWW

Share this post


Link to post
Share on other sites

we moeten maar een politieke partij gaan oprichten.

alleen dan is er wat aan die eikels te doen.

en we krijgen meer inbreng aan het beleid hier in nederland, waar ik wel lanzaam goed ziek van wordt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Er zijn zeker veel dingen gaande zoals dit

 

Een vernietigende zonnestorm: de gevolgen

BY GERMEN, ON FEBRUARI 17TH, 2011

 

Zestien en zeventien februari 2011 maakten we kennis met een zonnestorm, het gevolg van een uitbarsting die op de aarde is gericht. Toen de wolk geladen deeltjes de aardse magnetosfeer raakte werden GPS-verbindingen in China verstoord. Dit was echter nog onschuldig. Wat zijn de gevolgen van een echt vernietigende zonnestorm? De gebeurtenissen van 1859 en 1989 tonen aan dat we maar beter stevige maatregelen kunnen nemen…

 

Zonnevlammen en coronal mass ejections

Onze zon, een G-ster, is naar melkwegbegrippen een rustige, beschaafde ster. Bij rode dwergen (M-sterren), de kleinste stersoort die samen ongeveer driekwart van alle sterren uitmaken, komen zonnevlammen veel vaker voor en zijn ook relatief veel groter dan op de zon. Een zonnevlam is een magnetische uitbarsting op de zon en ontstaat (denkt men) doordat magnetische velden zich in één klap ontwarren (de zon, een gasbol, draait niet overal even snel rond, wat de magnetische velden in de knoop legt). Kleine zonnevlammen komen heel veel voor. Ze volgen net als zonnevlekken een elfjarige cyclus (2009 was bijvoorbeeld een zonnevlekkenminimum).

 

solar_flare-300x239.jpg

 

 

Vaak, maar niet altijd, komt tegelijkertijd met een zonnevlam ook een CME (“coronal mass ejection“) voor. Men denkt daarom dat zowel zonnevlammen als CME’s het gevolg zijn van hetzelfde magnetische verschijnsel, de ontwarring van het magnetische veld. Er ontstaat dan een enorme boog gloeiend plasma, een protuberans, die uiteindelijk met hoge snelheid wordt weggeslingerd als een reusachtige wolk geladen deeltjes. Als die wolk het aardse magneetveld raakt (gelukkig is dat meestal niet het geval), wordt dit samengedrukt en verandert het veld snel van sterkte, wat enorme elektrische spanningen oplevert, dus sterke elektrische stromen in stukken metaal: een geomagnetische storm. Het noorderlicht is dan zichtbaar tot vlak bij de evenaar.

 

Brand in telegraafkabels en massale stroomuitval

De grootste zonnestorm van de afgelopen vijfhonderd jaar (dat weten we door analyse van ijs in Groenland, waar radioactieve isotopen van de zonnestorm in zijn aangetroffen) vond plaats in de nacht van 1 op 2 september 1859. De zon was al weken onrustig en astrono0om Carrington nam tussen de middag op 1 september de grootste uitbarsting ooit waar. Elektriciteit was in die tijd nog een slecht begrepen verschijnsel dat alleen voor eenvoudige dingen als telegraafkabels en deurbellen werd gebruikt. Een telegraaf werkt heel simpel: signalen bestaan uit een opeenvolging van stroomstootjes door een kilometers lange dikke koperen stroomdraad.

 

De gevolgen bleven dan ook niet uit toen de zonnestorm toesloeg. Er ontstonden gigantische stromen die op veel plekken waar de telegraafkabel langs liep, branden veroorzaakten. Veel telegraafhuisjes vlogen in brand. Een spookachtig verschijnsel was dat op enkele plekken waar de elektriciteitsgeneratoren door waren gebrand, toch nog telegraafverkeer mogelijk was. De reden: de zonnestorm leverde de energie.

 

Maart 1989 veroorzaakte een kleinere zonnestorm de grootste elektriciteitsuitval in de geschiedenis van de Canadese provincie Quebec. Omdat Quebec voor het grootste deel op het slecht geleidende Canadese Rotsschild ligt, piekten de stromen in de kabels, waardoor transformatoren doorbrandden en miljoenen mensen zonder stroom kwamen te zitten. Ook satellieten kwamen in de problemen. Als gevolg hiervan hebben stroomleveranciers overal ter wereld hun stroomnetten meer zonnevlam-proof gemaakt. Augustus van hetzelfde jaar verstoorde een zonnestorm de effectenhandel in Toronto. Geomagnetische stormen storen ook postduiven en hebben, wijst recent onderzoek uit, ook zekere effecten op mensen. Reden voor URSI (internationale bond voor radio-onderzoek) een onderzoekscommissie in te stellen.

 

coronal_mass_ejection.gif

 

Wat als er een tweede zonnestorm zoals in 1859 komt?

We zijn nu veel afhankelijker van elektriciteit dan anderhalve eeuw geleden. Als wereldwijd een massale beschadiging van elektrische apparatuur optreedt, komen we in één klap in de steentijd terecht, want vrijwel al onze technologie is direct of indirect van elektriciteit afhankelijk. Auto’s werken niet meer, een antieke diesel wellicht uitgezonderd, want alle elektronica is doorgebrand. Treinen, fabrieken, telefoons, internet: alles komt stil te liggen. De fiets wordt het snelste vervoermiddel. Paradoxaal genoeg zullen technisch minder ontwikkelde landen het veel beter doen. Daar is nog negentiende-eeuwse techniek voorhanden om op terug te vallen.

 

Het is echter de vraag of deze catastrofale beschadigingen ook wereldwijd op zullen treden. Het elektriciteitsnet wordt steeds beter beschermd. Ook hebben overheidseisen nu de kwaliteit van elektronica sterk verbeterd. Er zullen een groot aantal apparaten uitvallen, mogelijk wat vliegtuigen neerstorten, maar over het algemeen zal de schade hiertoe beperkt blijven.

 

Voorzorgsmaatregelen

De gevolgen, als het misgaat, zijn echter enorm. Het is dus verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen. Veel mensen zijn al bezig met een off-grid, zelfvoorzienende levensstijl. Vergeet echter niet dat door een echt zware zonnestorm mogelijk ook zonnepanelen er aan gaan. Voedselvoorziening wordt een enorm probleem, Nederland is een dichtbevolkt land. Het bewaren van wetenschappelijke en technische kennis wordt uiterst belangrijk, zo kan de beschaving zich weer snel herstellen. Ook moeten er alternatieven worden bedacht voor elektrische apparaten. Draai eens een dag de hoofdschakelaar om en kijk of er stroomloze alternatieven zijn voor die keukenmachine, diepvries, home trainer en andere ongetwijfeld onmisbare hoogtepunten van de consumptiemaatschappij…

 

 

Dan zou dit zo slecht nog niet zijn. Dan is er geen communicatie meer mogelijk met electriciteit. Moeten we echt terug naar de natuur :rofl

 

I be prepared.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is niet alleen control the dutch people, maar het is control the whole world. Kijk voor de aardigheid maar eens naar de 3 DVD's die er verschenen zijn van Zeitgeist; Zeitgeist the Movie, Zeitgeist Addendum, en Zeitgeist Moving Forward. Ware eye-openers; en ondertussen gaat het gewoon door....Ook een aanrader is The Obama Deception.

Maar gelukkig leven wij in een zuiver democratisch land, met vrijheid van..... en ......, en waken onze hoeders over ons; dus we kunnen rustig gaan slapen :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een vrijheid zouden we dus hebben als er geen electriciteit meer was :rofl

 

Al eens over nagedacht?

 

Nou ik wel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wtf @ 2e filmpje

op het einde die toren die op dezelfde manier neergaat als een platgegooid gebouw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iran roept op tot boycot Olympische Spelen 2012 vanwege 'Zionistisch' logoAtlanta-olympisch_standbeeld-logo_2012.jpg Rechts de reden waarom Iran bezwaar maak tegen het logo. De gebruikte Vrijmetselaars symboliek (afbeelding links, verklaring in artikel) heeft echter niets te maken met het Zionisme, maar alles met de geplande totstandkoming van de New Age Nieuwe Wereld Orde vanaf 2012.

Iran heeft gisteren verklaard de Olympische Spelen in Londen in 2012 mogelijk te boycotten vanwege het 'racistische' logo dat behalve de cijfers '2 0 1 2' ook het woord 'Zion' zou voorstellen. Tevens roept Teheran andere islamitische landen op om gezamenlijk 'de Olympische spelen in de wereld in gevaar te brengen.'

 

Volgens de secretaris-generaal van het Nationale Olympische Comité heeft Iran een officiële klacht ingediend bij de president van het Internationale Olympische Comité, Jacques Rogge. Deze wordt gewaarschuwd dat 'nalatigheid op dit punt van uw kant mogelijk de aanwezigheid van sommige landen kan beïnvloeden.' (1)

'Buitenaardse invasie in 2012'

Sinds het publiekelijk maken in 2007 zijn zowel het logo als de officiële promotiefilmpjes voer voor complottheorieën. De 25 jarige, uit het Engelse Leeds afkomstige Rik Clay zou de Nieuwe Wereld Orde symboliek achter het logo en de filmpjes hebben ontdekt en om die reden in 2008 door de CIA met een geheim microgolf wapen zijn vermoord (officieel pleegde hij zelfmoord). Clay beweerde dat de gebruikte symbolen en filmpjes er op wijzen dat er tijdens de Olympische Spelen in 2012 een buitenaardse invasie in scène zal worden gezet. (2)

In

officiële promotiefilmpje (4) zijn op 40 seconden de belangrijke Vrijmetselaars pilaren (11:11) te zien. Rond 1 minuut vliegen er UFO's rond het Londense 'alziende oog' en nog eens 40 seconden later is er een 'moederschip' te zien dat zo uit de sf-film Independence Day lijkt te zijn weggevlogen. Na 2 minuten zijn er robots in de straten van Londen te zien, wat zou duiden op de komst van 'aliens' op Aarde. Daarnaast zou het stratenplan rond het Olympisch Dorp in Londen de vorm hebben van een omgekeerd Pentagram. Komst van de antichrist

Ook het bekende logo van de Olympische spelen zélf -de vijf ringen-, dat werd ontworpen door de Franse Vrijmetselaar Baron Pierre de Coubertin, bevat de 'vier pilaren' of 'twee torens'. Zijn standbeeld met deze pilaren / torens staat opgesteld in de Amerikaanse stad Atlanta, één van de voormalige Olympische steden. Net als in de in de Vrijmetselarij gebruikte rituelen 'loopt' De Coubertin tussen de twee torens door de 'nieuwe wereld' in, recht onder het Olympische Logo waar duiven op zitten, die de toekomstige wereld'vrede' onder de Antichrist voorstellen. De op 9/11/01 gepleegde (-deels- false flag) 'aanslagen' op twee echte torens, de 'Twin Towers' in New York, waren een wereldschokkend Vrijmetselaars teken dat de laatste fase om te komen tot deze Nieuwe Wereld Orde -het begin van de afbraak van de macht van de VS, ten gunste van een vanaf 2012 in te voeren één-wereldsysteem- was ingezet.

Op deze site is in 2009 in de 17-delige artikelenserie 'De Opkomst van Apollyon' zeer uitgebreid aandacht besteed aan de Vrijmetselaars (=Illuminati) symboliek, die al sinds de stichting van de Verenigde Staten in 1776 het jaar 2012 op het oog hebben als jaar 1 van de komst van hun 'messias', de leider die de wereld onder één centraal gezag moet gaan stellen - de Bijbelse Antichrist. Ook lieten we zien dat dit niets te maken heeft met het oorspronkelijke Zionisme (= het recht van de Joden om in hun eigen land te wonen); integendeel, het bestaan van de staat Israël en de Joodse controle over Jeruzalem is voor de Vrijmetselaars machtselite één van de grootste struikelblokken om te komen tot de zo vurig gewenste New Age Nieuwe Wereld Orde.

 

 

Xander

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iran roept op tot boycot Olympische Spelen 2012 vanwege 'Zionistisch' logoAtlanta-olympisch_standbeeld-logo_2012.jpg Rechts de reden waarom Iran bezwaar maak tegen het logo. De gebruikte Vrijmetselaars symboliek (afbeelding links, verklaring in artikel) heeft echter niets te maken met het Zionisme, maar alles met de geplande totstandkoming van de New Age Nieuwe Wereld Orde vanaf 2012.

Iran heeft gisteren verklaard de Olympische Spelen in Londen in 2012 mogelijk te boycotten vanwege het 'racistische' logo dat behalve de cijfers '2 0 1 2' ook het woord 'Zion' zou voorstellen. Tevens roept Teheran andere islamitische landen op om gezamenlijk 'de Olympische spelen in de wereld in gevaar te brengen.'

 

Volgens de secretaris-generaal van het Nationale Olympische Comité heeft Iran een officiële klacht ingediend bij de president van het Internationale Olympische Comité, Jacques Rogge. Deze wordt gewaarschuwd dat 'nalatigheid op dit punt van uw kant mogelijk de aanwezigheid van sommige landen kan beïnvloeden.' (1)

'Buitenaardse invasie in 2012'

Sinds het publiekelijk maken in 2007 zijn zowel het logo als de officiële promotiefilmpjes voer voor complottheorieën. De 25 jarige, uit het Engelse Leeds afkomstige Rik Clay zou de Nieuwe Wereld Orde symboliek achter het logo en de filmpjes hebben ontdekt en om die reden in 2008 door de CIA met een geheim microgolf wapen zijn vermoord (officieel pleegde hij zelfmoord). Clay beweerde dat de gebruikte symbolen en filmpjes er op wijzen dat er tijdens de Olympische Spelen in 2012 een buitenaardse invasie in scène zal worden gezet. (2)

In

officiële promotiefilmpje (4) zijn op 40 seconden de belangrijke Vrijmetselaars pilaren (11:11) te zien. Rond 1 minuut vliegen er UFO's rond het Londense 'alziende oog' en nog eens 40 seconden later is er een 'moederschip' te zien dat zo uit de sf-film Independence Day lijkt te zijn weggevlogen. Na 2 minuten zijn er robots in de straten van Londen te zien, wat zou duiden op de komst van 'aliens' op Aarde. Daarnaast zou het stratenplan rond het Olympisch Dorp in Londen de vorm hebben van een omgekeerd Pentagram. Komst van de antichrist

Ook het bekende logo van de Olympische spelen zélf -de vijf ringen-, dat werd ontworpen door de Franse Vrijmetselaar Baron Pierre de Coubertin, bevat de 'vier pilaren' of 'twee torens'. Zijn standbeeld met deze pilaren / torens staat opgesteld in de Amerikaanse stad Atlanta, één van de voormalige Olympische steden. Net als in de in de Vrijmetselarij gebruikte rituelen 'loopt' De Coubertin tussen de twee torens door de 'nieuwe wereld' in, recht onder het Olympische Logo waar duiven op zitten, die de toekomstige wereld'vrede' onder de Antichrist voorstellen. De op 9/11/01 gepleegde (-deels- false flag) 'aanslagen' op twee echte torens, de 'Twin Towers' in New York, waren een wereldschokkend Vrijmetselaars teken dat de laatste fase om te komen tot deze Nieuwe Wereld Orde -het begin van de afbraak van de macht van de VS, ten gunste van een vanaf 2012 in te voeren één-wereldsysteem- was ingezet.

Op deze site is in 2009 in de 17-delige artikelenserie 'De Opkomst van Apollyon' zeer uitgebreid aandacht besteed aan de Vrijmetselaars (=Illuminati) symboliek, die al sinds de stichting van de Verenigde Staten in 1776 het jaar 2012 op het oog hebben als jaar 1 van de komst van hun 'messias', de leider die de wereld onder één centraal gezag moet gaan stellen - de Bijbelse Antichrist. Ook lieten we zien dat dit niets te maken heeft met het oorspronkelijke Zionisme (= het recht van de Joden om in hun eigen land te wonen); integendeel, het bestaan van de staat Israël en de Joodse controle over Jeruzalem is voor de Vrijmetselaars machtselite één van de grootste struikelblokken om te komen tot de zo vurig gewenste New Age Nieuwe Wereld Orde.

 

 

Xander

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wat een vrijheid zouden we dus hebben als er geen electriciteit meer was :rofl

En hoe ga je je plantjes dan laten groeien in je kastje? Electriciteit is een zegen, alleen moeten we ervoor zorgen dat we niet meer van anderen afhankelijk zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jan, wat dacht je van de zon :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het schijnt als je een hoedje maakt van alimunium folie, ze je gedachen niet meer kunnen controleren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor geïnteresseerden bestaat er een hele duidelijke nederlandse website:

 

www.niburu.nl

 

Een site met opmerkingen, artikelen en van alles en nog wat van mensen die verder kijken dan hun neus lang is.

 

Opmerkelijke artikelen zoals o.a. vitame D beschermt tegen kanker en diverse andere vreselijke welvaartsziekten, alleen is de dagelijkse dosis die wij volgens de regering(en) mogen hebben slechts 20%-25% als wat het zou moeten wezen! Aan (dood)zieke mensen kan namelijk heel veel geld verdient worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We leven al in een systeem die onder controle is, dus ik snap niet wat ze nog meer willen verkloten?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is het punt. Het is tijd dat de bevolking dat beseft. Niets meer en niets minder.

Als de bevolking beseft wat er gebeurdt, dan rolt het balletje van zelf wel.

 

Welke nieuwe technologie is er nu nog of word er nu nog gemaakt ( Publiekelijk dan ) ?

Er vindt alleen moderenizering plaats meer niet.

 

Het is tijd om wakker te worden uit deze fictieve droom.

 

Gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...