Jump to content

planet0.0caravan

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About planet0.0caravan

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

436 profile views
  1. Zal dit topic weer even nieuw leven inblazen! Ik trip altijd met muziek. Het zet voor mij letterlijk de toon voor de hele reis. Lekkere tripmuziek is voor mij muziek die je normaal ook vet vindt. Muzieksmaak is zeer persoonlijk. Merk ook bij het trippen met anderen dat het erg varieert op welke muziek mensen lekker gaan. Het is echt aan te raden om bij het trippen met anderen, en ook als je alleen tript trouwens, om een gevarieerde playlist samen te stellen. Goede smaak trouwens LSDAFFY! Ook een nummertje binnen dit genre, Deense jam-/space-/kraut-/istrumentele rock:
  2. Ik heb zelf nog nooit verse paddo's gegeten, ik droog ze altijd omdat ze dan ook langer meegaan. Heb verschillende manieren om ze te consumeren geprobeerd: paddo thee, lemon-tek (paddo's laten trekken in citroenzuur en dat in en jus-d'orange gooien) en rauw eten. Wat mij het beste bevalt zijn de capsules. De smaak van paddo's vind ik niet altijd even lekker. Door ze in een capsule te doen proef je ze niet en werken ze goed, elke keer weer. Volgens mij is het voordeel tenopzichte van een extractie dat je alle bestanddelen van de paddestoelen binnenkrijgt, en naar mijn mening draagt dat bij aan een beter effect. Er zijn trouwens verschillende maten capsules te verkrijgen. Neem een grotere capsule, hoef je er minder van in te nemen. Groeten!
  3. Bedankt allemaal. Ik zal het blijven proberen bij de sjops. Helaas weten die zelf vaak niet eens om wat voor soort het gaat. En dan bedoel ik de exacte genetica, laat staan de manier waarop ze gekweekt is... Dus ik blijf hopen op een eigen kweek of ...edit.... Groeten, PC
  4. Ja zoiets dacht ik al. Heb helaas niet de mogelijkheid om zelf te kweken. Maar wil toch een mooi medicijn, ik blijf zoeken.
  5. Zijn er coffeeshops in het Noorden van het land waar biologisch gekweekte wiet te koop is?
  6. Mooi systeem, ga het zeker uitproberen! Nu alleen nog wat sporen regelen. Ben opzoek naar bijzondere Zuid-Amerikaanse soorten zoals Matias Romero of Mazatec. Jammer genoeg is fsre.nl dicht i.v.m. de zomervakantie. Bedankt voor de info! P.C
  7. Heb een tijdje geen reacties geplaatst op het forum, maar kan het nu niet laten. Deze kweek ziet er weer prachtig uit NW! Dit is weer een super topic met veel info: kijk en leer zou ik zeggen. Heb je aan de boven- en onderkant van de shotgun bak ook gaatjes geboord? Of alleen aan de zijkanten. Wil zo'n bak ook wel eens proberen... Succes! P.C
  8. @stoner123 Zo te zien heb je de smaak te pakken! Omdat je geen roker bent: is het een idee om vaporizen een keer te proberen? De smaak van je wietje wordt beter als je dampt i.p.v. verbrand, je gerbruikt veel minder wiet en het is gezonder. Draagbare vaporizers zijn tegenwoordig niet heel duur meer.
  9. @kweekfreek: Ja die liberalen zouden beter moeten weten! Zo min mogelijk bemoeienis van de staat. En wat doen ze? De huidige coalitie regelt alles aanmekaar en vrijheden worden je ontnomen. Het gaat zelfs zo ver dat je je eigen geest niet meer mag verruimen/verrijken. Dit geldt voor (soft)drugs, maar ook de toegang tot onderwijs. Het is nu bijna onmogelijk voor studenten om een beetje fatsoenlijk door te leren, dit kost nu klauwen met geld. Kortom: alleen de kids van rijke lui kunnen meerde opleidingen volgen. Gevolg: elite die meer kennis heeft dan het gros en ervoor zorgt dat een groot deel van de maatschappij hun slaaf blijft. Want kennis is macht! @Eleven: Laat hem alsjeblieft geen kok worden. Die gast is zo achterlijk, hij zou zichzelf meteen in de vingers snijden. Net zo min ik z'n ideëen voorgrschoteld wil krijgen, wil ik al helemaal geen verpest eten van die vent! Laat hem maar sociaal maatschappelijk werk doen, kan hij eens zien hoe moeilijk mensen met een beperking het tegenwoordig hebben. Het is wel heel laag dat de regering ook deze mensen aanpakt door bezuinigen op sociale werkplaatsen. Triest! Maar alles voor de winst he! Heb uw naasten lief meneer Çörüz, hypocriet! Zo, ben echt klaar met deze regering zoals zo velen! Idd wat een PUINHOOP!
  10. Papzak: "En daarmee zetten we een belangrijke stap in de richting van het behoud van het gedoogbeleid". "We pakken de criminaliteit en vooral de internationale criminalaiteit daarmee aan". "Ja, en dat zijn ook die lui die elkaar met machinegeweren neerschieten en die mensen vermoorden!" Andere banaan (Çörüz): "Een biertje in een cafe is echt wat anders dan een stikkie in een coffeeshop" "Alcohol dan ook maar verbieden?" "Nee, dan komen ze met gele en blauwe pilletjes, vrouwenhandel etc. : drugs zijn een middel om criminele winsten te genereren." Beste mensen, door het verbod werken jullie criminaliteit juist in de hand! Çörüz snapt er volgens mij de ballen van, hij zegt zelf ook nog: "drugs zijn een middel om criminele winsten te genereren". Ben ik met hem eens, zorg en dan ook voor dat dit niet meer zo is door het te legaliseren! Als er iemand schizofreen is dan zijn het deze politici. Rare kronkels en gedachtengangen, ze hebben duidelijk moeite met het gegeven '1+1=2'. De logica is ver te zoeken en ondertussen verwijten zij de cannabisliefhebbers dat ze aan de gevaarlijke drugs zitten met "10, 20, 25 procent thc".... Ik kan hun van harte aanbevelen om er 'eens eentje op te steken', misschien dat ze dan het licht een keer zien... Maar ja, bang om te relativeren en hun eigen fouten in te zien denk ik. Ik voel me steeds benauwder in de situatie die er in de landelijke politiek ontstaat. Wat doe ik in hemelsnaam verkeerd? Ik zou graag in rust en vrede mijn plantjes willen kweken zonder dat ik aangezien wordt als een of andere crimineel.
  11. Dit jaar organiseert de VOC (Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod) voor de derde keer het Cannabis Tribunaal. Op dit tribunaal staat de vraag centraal waar het heen moet met het Nederlandse cannabisbeleid, na 35 jaar gedogen. Een dag lang (tussen 10.00 en 17.00 uur) debatteren politici, betrokken burgers, experts en publiek over het cannabisbeleid zoals dat er in de toekomst uit zou kunnen zien. Aan het eind velt een rechter een oordeel over de kwaliteit van de gebruikte argumentatie. Het Cannabistribunaal is live te volgen op deze site, ofwel op die van de VOC of van Encod: - http://www.voc-nederland.org/ - http://www.cannabistribunaal2011.nl/ Bron: cannabistribunaal2011.nl
  12. Het volgende filmpje laat een manier zien waarop gewassen duurzaam en natuurlijk verbouwd kunnen worden. Zonder chemische meststoffen, zonder te hoeven ploegen: de natuur doet al het werk! Dit concept is bedacht door de Japanner Masonobu Fukuoka. In zijn boek "One-Straw Revolution staat meer over het tot stand komen van het idee en de uitvoering ervan. Tot slot deel 1 'Natural Farming', een documentaire over hetzelfde onderwerp gemaakt door de BBC. Veel kijkplezier!
  13. Zucht, daar gaan we weer... Experimenten met maar een doel : macht, macht, macht! Deze experimenten maken deel uit van de Amerikaanse shoc doctrine. Wie er meer over wil weten: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Shock_Doctrine In deel 1 van het boek worden deze en gelijksoortige experimenten besproken. Van wikipedia: Part 1 begins with a chapter on psychiatric shock therapy and the covert experiments conducted by the psychiatrist Ewen Cameron in collusion with the Central Intelligence Agency: how it was partially successful in distorting and regressing patients' original personality, but ineffectual in developing a better personality to replace it. Parallels with economic shock therapy are made, including a digression on how government agencies harnessed some of the lessons learned to create more effective torture techniques. Torture, according to Klein, has often been an essential tool for authorities who have implemented aggressive free market reforms – this assertion is stressed throughout the book. She suggests that for historical reasons the human rights movement has often portrayed torture without explaining its context, which has made it frequently appear as pointless sadism. The second chapter introduces Milton Friedman and his Chicago school of economics, who Klein describes as leading a movement committed to free markets even less regulated than before the Great Depression.
  14. Careful with That Axe, Eugene. Van Ummagumma: lekkere plaat!
  15. Geweldig! Bedankt Nw! Hij heeft trouwens ook super goede instructie video's: http://www.mushroomvideos.com Op internet zwerven een aantal torrents en andere gratis downloads rond van zijn dvd, voor wie wil beginnen met het kweken van paddo's en andere paddestoelen is deze zeker aan te raden.
×
×
  • Create New...