Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

indoflow

deense guerilla op hollandse bodem

Recommended Posts

high allemaal,

 

zo,deze ronde zit er voor deze pinda alweer op!! :P

op een paar royal danes en een paar lebaneesjes na is alles succesvol verwijdert en naar het slachthuis vertrokken.

ik ga net als vorig jaar niet met eindgetallen smijten omdat ik dat niet netjes vindt,maar ik heb wel wat getallen voor de degene die het intresseert..

de leb x lib's deden het allemaal prima..bij een aantal wel wiet geoogst die afweek maar(paarse) al met al gemiddeld twee onsjes knappe topjes per plant.

lebanese heeft het ongehoord goed gedaan.hier heb ik de zwaarste wierie mee gekweekt dit jaar..er staan er nog steeds een paar die nog eventjes mogen staan maar ik vindt de lijn wel behoorlijk stabiel..volgend jaar staat deze zekers weer op het menu!!o ja..gemiddeld drie en half ons per plant knappe toppen..

en dan de royal dane..de zaden had ik zelf gemaakt vorig jaar en in mijn enthousiasme heb ik me helemaal suf gezaait met als gevolg dat ik er veel meer overhield om af te bloeien dan de bedoeling was..

uiteindelijk is dit een gouden greep gebleken..deze lijn uit eigen gemaakte zaden waren nogal onstabiel,dwz een heleboel variatie waar ik net als vorig jaar een stuk of zes verschillende types kon onderscheiden..varierend van paars naar rul tot wit en keihard een nog wat ertussen in..van zoet fruitig naar echt pittig en kruidig.

maar vanwege het belachelijke aantal planten die ik hiervan heb kunnen afbloeien heb ik toch vier hele mooie en twee iets minder mooie partijen eruit weten te slepen..

gemiddeld drie ons per plant eraf getrokken..dat is een stuk minder dan vorig jaar maar dat was te verwachten omdat de zomer veel te wensen overliet dit jaar. ;)

niettemin ben ik zeer rijkelijk tevreden en hebben die deense nazaten zich ferm gedragen ondanks de nattigheid..in de totale collectie ben ik drie planten tegengekomen die meeldauw op zich meedroegen en verder was de toprot zwaar te verwaardelozen dit jaar..dit komt denk ik door de blakende gezonde planten(grasgroen) en doordat de slakken geen schijn van kans hebben gehad vanaf klein kleuterplantje af aan om op de plant te klimmen..daardoor geen slijmsporen waaraan schimmels zich graag hechten :D

nu ga ik me nog een tijdje bezig houden met de gewonnen zaden van dit jaar..uitmasseren,onthoezen en selecteren en verpakken en zo..

volgend jaar ga ik los met de henkes lolland en met de lebaneze..ik twijfel nog om de royal dane nog eens te doen..jammer dat mijn afghanen niet gebracht hebben wat ik wilde maar ja...je kan niet alles hebben he?

wel heb ik nog een paar rd topjes pica's voor het oog...

gallery_12568_9816_704206.jpg

gallery_12568_9816_135297.jpg

gallery_12568_9816_87285.jpg

gallery_12568_9816_1174356.jpg

gallery_12568_9816_457875.jpg

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jawelll !! Gewoon weer zette die Royal Dane's ;)

Dat kan wel uit ?! B)!!

 

Wat een luxe bij deze pinda..''dat ik er veel meer overhield om af te bloeien dan de bedoeling was'' :D

Heb je van al je soortjes een zadenkweek gedaan ? ;) of er een paar uitgepikt?

 

En wat een cijfers!! Als je deze zomer inderdaad zo eens gaat samenvatten. En je komt maar op zo weinig percentages aan meeldauw, toprot..., ziektes.. geweldig!

Volgend jaar alleen hopen op wat meer zonnestraaltjes en een warmere periode :D Al doet deze week toch een hoop goed bij veel kwekers.

 

 

Henkes.L en Lebaneesjes zagen er veelbelovend uit! Zeker weten! :P

 

 

'Stickk' voorzichtig ;) Succes met slachte :P

 

 

HighLife

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey highlife,

 

mwha...ik weet het niet zo met die rdtjes hoor..ik heb er wel veel meer moeite moeten doen om alles in goede banen te leiden om tot een gewenst ofwel een acceptabel resultaat te komen..

het is dat ik er een fiks aantal had staan zodat ik individueel toch mooie partijen wist te maken,maar dat was niet de bedoeling zo..

als de oogst van start gaat zit ik in een bepaalde flow..en die werdt bruut verstoort om mijn (zorgenkindje) royal deentjes.

nogmaals heb ik wel mazzel gehad met de behaalde resutaten maar liever niet zo he?

verders was het echt weer waanzinnig om zulke tuinen te betreden en er door te lopen te zien groeien en bloeien en ze te verzorgen en af en toe ook es beseffen dat het allemaal van mij is...man o man..wat een weelde zo..

300%meer dan vorig jaar en gans in mijn uppie minder werk eraan gehad dan met z'n tweeen vorig jaar..weer heb ik onwijs veel geleerd dit jaar en ben nog steeds zielsgelukkig met deze dolle dwaze deense lijnen!!

ondanks een kutzomertje toch lekker gelukt inderdaad jah..

dit jaar heb ik de royal dane nog es vermeerdert,hopelijk issie wat stabieler aan het worden..verders heb ik een zak vol henkes lollands noten gekweekt..ik had ook nog twintig afghaanse wijffies ver weg in het wild samen met een mannetje geplant maar dat is niet goed afgelopen ;)

ondanks wat minder leuke ervaringen dit jaar kom ik volgend jaar nog een keertje terug met hopelijk wederom een megakweek dit keer tot op de tanden aan toe bewapend tegen alles...zelfs bemoeizuchtige boswachters en ook wespen die me bijna hadden genekt dit jaar :D

de geincasseerde tegenslagjes mochten de pret wederom niet drukken..GUERILLA RULES!!!!!!!!! :P :P B)

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

WoW!! ben groot fan van je topics....wat een feest: inspirerende shit ;)

ammelov

Share this post


Link to post
Share on other sites
WoW!! ben groot fan van je topics....wat een feest: inspirerende shit ;)

ammelov

+1 :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
high allemaal,

@allo allo,

 

kleine impressie van de spot in het algemeen

 

gallery_12568_9816_1223046.jpg

mega bomen!!

grtzz,indoflow

 

Jo Indo wat is die achterste voor een boom man0man :D

 

Ook een deen?

 

Tja man je hebt gelijk,ik heb het wel gemist hoor, ook een beetje dit hoekie.

Hier maakt het nix uit wat je oogst,maar dat je oogst :P

 

Top toppik,maarja tis al sticky ;)

 

PH

Share this post


Link to post
Share on other sites
volgend jaar ga ik los met de henkes lolland en met de lebaneze..ik twijfel nog om de royal dane nog eens te doen..jammer dat mijn afghanen niet gebracht hebben wat ik wilde maar ja...je kan niet alles hebben he?

 

Ben je niet benieuwd wat de nieuwe Deense soortjes doen volgend jaar? Toen je vorig jaar begon met

deze soorten wist je ook niks van de eigenschappen af en dat is zeer goed uitgepakt.

Blijf je bij de 'oude' soortjes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waar blijven de rookverslagen van die Denen? heb er 1 gezien en die daar was het middelmatig spul.

Ik denk dat ze nog een keer gekruist moeten worden met potente vroege soort.

Het is het nog net niet en kan nog beter. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

high allemaal,

 

@ammelov en lolo edua, :popcorn: :) :tu

 

@ph donner,

nee die hele grote boom is geen deens soortje :) :rofl

volgens mij een nederlandse iep :nerd

en volgend jaar ben jij er toch ook weer bij?al dat geklooi op die zoldertjes is toch eigenlijk maar oersaai vergeleken met lekker buiten rommelen?

als je wat kogeltjes nodig hebt voor snode plannen hoor ik het wel he? ;)

inderdaad..t maakt niet uit wat je oogst maar dat je oogst,dat vindt ikzelf ook.ik heb dit jaar kwalitatief mindere wiet gekweekt ten opzichte van 2009 maar echt many more kilo's.

vijftig cent of een eurie per gram maakt mij echt geen reet uit..klaar is klaar en weg is weg..tis niet de prijs waar ik het van moet hebben..nee,het zijn de kilo's die ik maak om zeker te zijn dat ik mijn doelen haal..

 

@limbic,

pfff,man,als ik niet oppas ben ik de rest van mijn leven op jacht naar nog betere lijnen..

ik geloof wel dat er nog iets beters is wat ik nog niet weet.boeit me niet zo heel erg..ik heb mijn handen vol aan de soortjes waar ik nu mee stoei.

ik zie het als investeren in iets waar ik me goed bij voel...nog steeds zijn dat de royal dane,henkes lolland,afghaan..hiermee duik ik na de ontdekking van 2009 alweer het derde seizoen in volgend jaar..kijk,deze begin ik nu te begrijpen..ik weet wat deze soortjes willen en ik weet wanneer ik er moet zijn tijdens de kweek om te zorgen dat alles goed verzorgt blijft.ik heb giga veel geleerd ondanks dat ik toch al een paar jaartjes buiten kweek en ik geloof niet dat volgend jaar helemaal foutloos zal zijn ondanks dat ik deze soortjes een beetje begin ''aan'' te voelen nu.

daarom geen nieuwe materialen voor mij de komende paar jaar.ik kan met het uitgangsmateriaal dat ik nu bezit nog de komende jaren voort.

testen van vele soortjes is een ongelofelijke bult extra werk terwijl je met dezelfde geinvesteerde tijd eigenlijk zou moeten slachten in tuinen met bewezen soortjes waar je vertrouwen in hebt..

@piet piraat,

inderdaad is de kwaliteit wel uiteenlopend van mellow naar knetterhigh met die deense soortjes.

ik bewaar de meest potent gekweekte boompjes voor eigen gebruik en de rest gaat weg..ik heb niet zoveel met rookverslagjes.

en deze deense soortjes zijn een ware openbaring voor de buiten(guerilla)kweker..door deze soortjes te kruisen met vreemde vroege vogels,maakt men meer stuk als dat men opbouwd..al generaties lang zijn we hier in nl bezig met zo dusdanig veredelen,dat er eigenlijk nog maar een paar echte buitenrassen over zijn die je moet zoeken met een vergrootglas en als je ze vindt,betaal je je scheel omdat het zogenaamd iets exclusiefs is vandaag de dag..

echte buitensoortjes bestaan hier in nl niet meer..die deense shit is misschien ietsie minder in de kwaliteit,maar vele malen easyier to grow dan de meeste buitensoortjes die ik door de jaren heen heb gehad uit nl vandaan.echte harde bewezen buitenrassen vindt men in denemarken!!neem de origineel in denemarken gekweekte zaden en maak daar eenmalig een zadenkweek mee in nl.succes gegarandeerd!!!

beter dan 2009 heb ik nog niet mee gemaakt..2010 overtrof wederom alle verwachtingen ondanks een magere zomer..

men zegt wel eens,never change a winning team..ik doe dat dan ook niet maar voel me zeer gezegend met deze deense vondst :wave:

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites
@ph donner,

volgens mij een nederlandse iep :popcorn:

en volgend jaar ben jij er toch ook weer bij?

al dat geklooi op die zoldertjes is toch eigenlijk maar oersaai vergeleken met lekker buiten rommelen?

grtzz,indoflow

 

Een iep echt waar :wave: .....zow he ik zit echt te lang binnen :)

Ik hoop het indow ik hoop het,als ze het buiten niet verpesten wel ja,allha verduisteren van een lekkertje.

Trouwens op mijn verduister plekje van 2009 hebben ze een zitbankje geplaatst :)

Nou een zolder is nooit mijn favo plekje geweest maar daar zijn ook wel uitdagingen hoor :nerd ,het blijft "ons'" plantje he'

 

Geniet van je loon.......naar werken :rofl

 

 

PH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha die Indo in de Flow :tu ,

 

Wat hadden die RD's zoveel meer zorg nodig dan andere (bewezen) soorten waarmee je werkt ?

Met inbinden? rot verwijderen? off .. ? Ben er wel benieuwd naar, Volgend jaar ook met de rdtjes aan de gang :)

 

Jammer van je afghaan project .., had leuk geweest om 20 zaadplanten daarvan binnen te halen :nerd

3 x meer resultaat alleen, dan met 2 vorig jaar :) ondanks de zwaar tegenvallende zomer is echt een top prestatie!

Dan mag je je zeker gezegend voelen ;)

 

Een zak vol nootjes :wave: Toe maar weer :) :popcorn: Jij staat ook al te trappelen om weer van start te gaan? :) of vind je het wel even lekker zo.. die rust.. die Flow :rofl ?

 

 

HighLife

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeahh,hier de flow van een groene indo..

hangend op de bank met een bacootje in mijn hand en een royal dane fakkel in de brand.

lekker lauw,geen zorgen voor morgen..lekker lui zonder stress niet meer balanceren op de kant van een scheermes..i'm blessed

tjsa..die royal dane heeft zich totaal anders gedragen dan in 2009..

te wijten aan het feit dat ik dit jaar ben vertrokken uit eigen zaad,die mij toch ietsie trager waren dan de originele uit denemarken vorig jaar.

misschien lag het ook aan het veels te koude voorjaar...ik weet het niet.wat dat betreft hebbie wel gelijk..gewoon neerzetten die hap en es zien wat ze volgend jaar kunnen met een hopelijk iets beter,gunstiger zomertje voor de hobby.

hele lange tijd heb ik getwijfeld..ze groeiden zo traag..ik had er een paar herma's tussen staan die erg tricky kunnen zijn als je ze te laat spot!

veel diversiteit wat het moeilijk maakte om mooie partijen te kunnen oogsten..kon dus ook niet in een keer maar ben er vier keer voor terug gekomen om ze te oogsten..dat was niet de bedoeling..toprot en meeldauw waren echter zwaar te verwaarlozen,dat dan weer wel.

maar als ik het formaat bomen zo af en toe es terug kijk moet ik je zeggen dat ik helemaal nog niet zo ontevreden was.

het duurde alleen veel langer allemaal,hetgeen ik niet gewend ben met dit soort..

royal dane is opnieuw besteld bij frobanken om een nieuwe zadenkweek te maken in een combi met de rd zaden die ik nog bezit,in de hoop iets stabieler materiaal te kweken voor mijn doeleinden.

en ja..jammer dat die afghanen mislukt zijn,maar ook hier zijn new seeds on the way om de plannen van dit jaar te herhalen in 2011

vorig jaar deden we samen 18 soortjes..checken,vergelijken,impressies opdoen en erop blijven zitten was al meer werk om tot een goed einde te laten komen dan deze kweek alleen dit jaar..nu had ik maar vier soortjes waarvan ik bij voorbaat al wist hoe het zou gaan verlopen..

volgend jaar nog maar drie..te weten,henkes lolland,royal dane en lib x leb..plannen heb ik tijdens de oogst al gemaakt..nog even wat knelpuntjes en kinderzeertjes wegnemen en ik ben weer helemaal tjalla..ik heb er indeed weer heel veel zin in volgend jaar..

de flow is nog steeds daar en blijft ook zwaar aanwezig,zelfs als ik niet aan het kweken ben!!

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oeii Herma's :wave:! Gevaarlijk indeed! Gelukkig heb je dit op tijd in de smiezen gehad

 

Van die nieuw bestelde zaden. Doe je daar deze winter nog een zadenkweek mee, of is dat voor de volgende zomer :)

 

Hou je het btw bij dezelfde spots volgend jaar? of ga je nog opzoek, heb je al wat nieuws gevonden .. :popcorn: ?

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt je positieve energie geheel aan de natuur gegeven en dan krijg je er wat voor terug, zo zie je maar wat het je op kan leveren.

 

Echt een inspirerend topic heb je hier neergezet Indoflow, daar kan menigeen nog van leren.

 

Fijne zondag.

 

Blowsterke

Share this post


Link to post
Share on other sites

high,

 

@highlife,

 

de zaden die ik heb besteld worden pas volgend voorjaar ingezet om eigen noten te kweken.

om de doodsimpele reden dat het buitensoortjes betreft.

ik zeg het nog maar es,BUITENSOORTJES MOETEN BUITEN KIEMEN,GROEIEN EN BLOEIEN!!!

shit..henny vrienten zei het al begin jaren tachtig,geen gedoe met voorkiemen en zo...da's allemaal maar haastige spoed!

het heeft heel lang geduurt voor dat kwartje bij mij eindelijk is gevallen maar zo is het en niet anders.

wie binnen kiemt laat ook zaden uitkomen die het misschien buiten niet eens zouden doen..zo creeert men dus zeikerts en juffertjes die zorgenkindjes blijven gedurende de hele kweek.

buiten laten,dat zorgt ervoor dat meteen het kaf van het koren wordt gescheiden vanaf het prille begin.en dat geeft helemaal niets mits je je eigen zaden hebt...dan hebbie dr ook genoeg om hier niet wakker van te liggen..

liever dat dan de hele kweek wakker liggen om een zooitje zeikerts en dralers in je tuin!

hier is een standaart die ik tot nu toe succesvol hanteer..zaai honderd zaden..daavan komt 80%van op..10%wordt er daarna uitgehaald omdat ze afwijken in de meut..nog eens20% blijken later mannen te zijn en dan nog eens20%die stukwaaien,hagelen en of worden opgevreten door weet ik veel wat..zie je?zo hou je feitelijk nog maar minder dan 50 planten over van de honderd die zijn gezaait.DE reden voor mij om uitsluitend met eigen kogels te werken.niet omdat ze veel beter zijn dan gekochte zaden bij een growshop maar omdat je voor heel weinig heel veel hebt zodat je je ook zo kan gedragen..ik heb er afgelopen seizoen zo'n 700 gezaait en hield veeeeel minder dan de helft over!!geeft helemaal nix want ik mikte op zo'n 300 bruikbare planten en daar zat ik niet zover vanaf uiteindelijk..

dit geldt feitelijk voor iedereen die buiten gezonde vrouwenbomen wilt kweken en dan maakt het ook geen ruk uit of het nou om een of honderd planten gaat..potente gezonde bomen scheppen rust en zekerheid tijdens de kweek!!ik sluit alle kinderzeertjes zoveel mogelijk uit vanaf het allereerste moment van de kweek juist om een zo'n schunnig mogelijke uniforme partij planten over te houden..

twee van mijn spots worden volgend jaar weer gebruikt om een paar redenen.

allereerst zijn er op deze twee echt 100%zekrs niemand geweest behalve ik..daarnaast is de grond er perfect en heb ik dit jaar de grond goed volgestopt met zoveel goodies dat het volgend jaar makkelijker is om te starten..ik weet wat er nog inzit en weet wat erbij moet..nog een dingetje...slakken ben ik begonnen met wegvangen medio maart tot en met eind september..op alle planten die ik had,heb ik twee slakjes gevonden!ik heb hier echt zowat alle generaties al weggevangen hetgeen natuurlijk zwaar in mijn voordeel is als ik volgend jaar weer start.hetzelfde geldt voor het onkruid..alles is schoon..ik laat het met rust en doe er nix meer aan dit jaar maar het opnieuw kaal maken zal vele malen makkelijker gaan dan afgelopen voorjaar..

tsja..en daarnaast heb ik twee nieuwe gebiedjes op de korrel waar ik een heleboel traps heb gezet afgelopen voorjaar en zomer.goed gecontroleert ook en nog steeds geen sterveling gezien..komende winter beslis ik na nog een paar bezoekjes wat ik met deze twee spots ga doen..daarnaast heb ik drie plekken(ook in het wild)voor mijn zadenkweekjes..

natuurlijk mijlenver uit elkaars buurt en ook bij mijn wietjes he.

man o man..het lijkt allemaal zo luchtig als ik het zo schrijf maar geloof me..het is keihard werken en tegelijk vlijmscherp zijn en blijven om alles te onderhouden en goed af te ronden.

toch...tis een fantastische hobby waar ik heel veel plezier aan beleef en echt ontspannen van wordt.

dit jaar heb ik inderdaad loon naar werken gekregen en dat wakkert het vuurtje in mij alleen maar harder aan!!

 

@blowsterke,

............jeetje..............

dat jij dat zo tegen me zegt doet me wel wat..

je eigen topics zijn ook niet kinderachtig te noemen.altijd met de meest waanzinnig lekkerste soortjes en altijd goed verzorgd met de nodige dosis liefde mede gedeeld aan alle forummembers hier..ook voor jou een vette big up!!

inderdaad geef ik een hoop positieve energie aan maar ik krijg er zoveel meer voor terug..ik werk in en met de natuur..voor mijn werk en ook mijn hobby.da's een vibe die ik voel en begrijp en dat maakt het anticiperen op eventuele calimiteiten zoveel makkelijker..

thnx voor je compliment,dat vindt ik echt super!!

ik hoop dat ik hier nog lange tijd mensen kan blijven inspireren.dat doe ik met heel veel plezier..

 

een fijne maandag toegewenst..

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhhu en gelijk heb je :tu! Eigen zaden hebben, heeft ook ontzettend veel voordelen

Je weet zelf het beste wat je dan in je handen hebt en waar je mee gaat werken. :)

Je kunt uit die zaden selectie nog weer de beste selecteren voor je ze uberhoubt uit gaat zetten. Hiermee heb je al een grote winst gehaald :)

 

 

En mooi van je nieuw gevonden spots! :popcorn:

Ik ben een beetje fockt, had net avonden lang lopen zoeken op google earth naar mogelijke spots.. die in ieder geval een kijken waard zouden zijn, en alles gemarkeerd.. crasht die pc niet even :nerd ;) shiiiiit

Gauw weer verder zoeken :) Heb er wel een paar terug kunnen vinden en die spots zien (in real life) er deamn lekker uit :wave:

 

HL :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die post alleen al Indo, is een BOM aan inspiratie ! :)

 

Dit ga ik voor mijn Guerilla('tje) ook doen volgend jaar... en nu weet ik ook ineens hoe ik een hoop goede Deense zaadjes voor een mini prijsje kan maken :popcorn:

Man man, ik kan al niet meer wachten... :wave:

 

 

Gr.

BioMan :)

Edited by Richard

Share this post


Link to post
Share on other sites

high allemaal,

 

ik liep hier afgelopen zondag even door de tuin en wierp een blik in de kuip waar een henkes lolland zadenboomje in stond..

en wat zag ik daarrr?bij nachttempraturen die niet meer boven de tien graden komen(overdag ook nog maar amper)staan er zomaar twee inieminie zaailingen te koukleumen..

die waren een beetje in de war denk ik..

gallery_12568_10855_795792.jpg

gallery_12568_10855_1285670.jpg

gallery_12568_10855_156709.jpg

over de kiemkracht hoef ik me zekers niet druk te maken..!

 

@bioman,

 

man o man...ik kan ook niet wachten tot het weer voorjaar is!!

enne,stuur me maar es een pm..misschien kan ik je wel op weg helpen met je plannen voor volgend jaar man..

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indo, jij hebt het over slakken wegvangen in je post boven.

 

Bedoel jij met korrels of met vallen?

 

gr

P

Share this post


Link to post
Share on other sites

@pedenco,

 

al mijn planten hadden plastic cups waaronder de zaailingen zijn geboren.

toen ze uit de cup groeiden,heb ik de bodem van de cup weggesneden en ingesmeerd met slakkenkorrelgruis en zout op basis van uierzalf.

ook veel potjes met slakken korrels erbij gezet en me helemaal arm gestrooit met korrels elke keer als ik er was..

ik leg dit nog eens uitgebreidt uit in de nieuwe guerilla gids die ik nu aan het herschrijven ben...nog even geduld a.u.b.

 

grtzz.indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Take The Time You Need Bro :offtopic

 

HL

 

 

 

 

Ps: Kiemkracht zit wel snor ja :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites
Je update niet meer, dat ging er fout. ;)

 

Misschien toch maar goed dat die Deense Libanon vorig jaar geript is indo, anders had je misschien nooit die Lib x Leb kruizing gemaakt. :wub:

 

Ze lijken wat hardere toppen te hebben dan de Deense Lib, maar wel van dezelfde grootte, stuk vroeger ook dan die van mij, helemaal perfect.

 

dat is natuurlijk zeker waar, met de positieve (of misschien de negative) kritiek van hier had ik misschien wel wat mee kunnen doen.

helaas is dat door allerlij vervelende redenen niet meer ervan gekomen.

wij hebben denk ik een probleem gehad met de enorme afstand erheen en de beschikbare tijd.

hadden we vaker kunnen gaan hadden we nooit een mannetje over het hoofd gezien en hadden we misschien ook eerder ingezien wat voor schade wild kan aanrichte en misschien nog kunnen ingrijpen...

ach ja ik blijf hoe dan ook gemotiveerd voor volgend jaar en ga zeker weer wat snode plannetjes smeden ;)

heb gelukkig niet alle zaden gebruikt die je ons gegeven hebt indo, remember ;)

je hebt me toen nog wat detail verteld over jou schitterende guerilla dus ik kan wel een kleine berekening maken hoevaak jij komend jaar op vakantie zal gaan ;)

hahaha

naja goed tijd om naar bed te gaan. ik hou oontact :P

 

groeten uit limburg

Share this post


Link to post
Share on other sites

heeeeej canna!!!

 

tja man..menig kweker denkt ietwat te licht over hoe veel energie en tijd in een goeie guerilla gaat zitten.

don't get me wrong on this one..een tiental plantjes wegzetten kan in principe iedereen,maar meer dan vijftig vergt een gedegen voorbereiding en volharding om zoiets goed te doen.

zekers als je er een eind voor moet reizen,dan wordt het al gauw moeilijk om er op een juiste manier bovenop te blijven zitten!

however,niet geschoten is altijd mis :wub:

volgend jaar nieuwe ronde,nieuwe kansen..

ook voor mij is elk seizoen een nieuw lesjaar hoor...en ik doe dit al sinds 1991 maar ben nooit uitgeleerd!

goed om te horen dat je niet al je kogels hebt verspilt aan afgelopen seizoen..ik heb alvast een beetj f2 gekweekt maar maak komend jaar een nieuwe kruising tussen de lib 30 en lebanese van bluehemp...dit keer zal ik vanaf het begin gaan selecteren op de witte versies want die zijn echt werkelijk schitterend geweest afgelopen jaar.

mwha..ik hoop je volgend jaar weer terug te zien ,ditmaal met een knap slagend topic!!dat verdienen jullie...

ik ga effe lekker chillen en genieten van een dikke royal dane fakkel.

 

peace!!grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinds 91 Indo ?! ;) Da's al een poosje..

Ik dacht dat jij nog wat jonger was ;)

 

Geniet van je fakkeltje :wub:

Of is'tie al op ;)

 

 

HighLife

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
hadden we vaker kunnen gaan hadden we nooit een mannetje over het hoofd gezien

groeten uit limburg

 

hoi Limbo's,

zeker jammer.. dat het niet zo gelopen is als gedacht ;) ,

mja 1 voordeel heb je...zaad genoeg voor 2011 met het missen van de man...ook al heb je per ongeluk een hybride gemaakt van Indo's soortjes... heb je nog steeds dodelijke kogels is huis.. ;)

op naar die topoogst in 2011...kheb er dit jaar even aan mogen ruiken...en het smaakt naar meer...erg verslavend deze hobby...en ozo gezond :wub:

gr

Carpie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...