Jump to content

HighLife

Full member
 • Content Count

  3,925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

HighLife last won the day on August 14 2015

HighLife had the most liked content!

Community Reputation

262 Goed

About HighLife

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 11/14/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wietforum.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,525 profile views
 1. Hallo medefanaat, Mijn zoektocht gaat uit naar de Megalomania Ooit gemaakt door Kees The Mad en in handen geweest van Plantkas leden hier op het forum welke ik niet meer bereiken kan. Mocht iemand ze nog hebben dan neem ik ze graag over. Maar andere soorten (snelle) kush, of vroege indica's zijn zeker welkom. Ook de Extrema zou zeker welkom zijn Heb ook wel wat in de aanbieding. Fem en regulier Voor info graag via PM Mvg! HighLife
 2. Perliet is alleen om het vocht vast te houden. Je zou ook nog kleikorrels kunnen toevoegen als buffer. Aarde en cocos kun je prima mengen. Maar denk erom met cocos i.v.m zouten (spoelen). Potgrond kun je beter niet op bezuinigen.
 3. Succes met je kweekje man! Hoop niet dat je geplande vakantie heel strak op die 9 weken is gepland, want dat ga je hoogstwaarschijnlijk niet halen. Menig autoflower heeft minstens wel 12 weken nodig. 4 voor de groei.. (weekje omschakelen).. en dan nog 8 weekjes bloei.
 4. Ja gauw overpotten. En die kas, zit zomaar vol hoor vergis je niet. Zelf ook die gehad een paar jaar terug. En de lucht doorlating zal in de bloei niet voldoende zijn.
 5. Foto's plaatsen http://www.wietforum.nl/topic/17379-je-eigen-gallery-maken-en-fotos-posten/
 6. Autoflowers zijn zeik plantjes. Dat is een gegeven feit. Tot op heden is er nog geen autoflower geproduceerd die niet heel snel zomaar uit het niks wegrot.
 7. Die kende ik ook nog niet ! Weer wat geleerd Scroggen kan ook ja. Zeker nu je al wat meer info hebt betreft de strain. Kleiner medium is ook kleinere plant.
 8. Wo! Lees het nu pas. Wat verschrikkelijk Heb veel om hem kunnen lachen. Sterkte naar de nabestaanden. RIP
 9. Katten en muizen.. tja.. blijft een 'spelletje' nietwaar
 10. G kweken mag sowieso niet dus inderdaad gewoon doen 1 juni max zou ik ook aanhouden. Mais zal iets later zijn als je dit doet maar dan kun je ook al 1 juni kiemen of eind mei.
 11. Succes met je kweekje kerel! Autoflowers kunnen je ook veel toprotzorgen geven maar met zo'n afdakje hou je dat al heel goed in bedwang denk ik. Waarom stekaarde naar je spot zeulen? Hier zit bijna geen voeding in. Vloeibare voeding in de volle grond is niet erg aan te raden. Kom af en toe even om het hoekje spieken
 12. Er zit soms ook hennep in paardenvoer verwerkt ..
 13. Nou, eetze ! Je zult wel behoorlijk trek hebben na al die inspanning hahah. Wel gewaagd zo met een kofferbak vol. Gelukkig is dat goed gegaan Gauw wat gaas bijzetten. Straks een hert die er vroeg bij is net als jij :-P
×
×
 • Create New...