xa4 0 Posted December 15, 2008 hallo iedereen, ik heb zojuist mijn bubbleator toegekregen met een extra 38 micron zak. Nu heb ik heel goed bestudeert hoe je het moet doen maar nergens kan ik vinden hoelang het knipafval in de vriezer moet. Is een uur of 2 al genoeg of moet dit echt 2 dagen thx guys Quote Share this post Link to post Share on other sites
La Cucharacha 0 Posted December 15, 2008 Inderdaad een paar uur knipsel in de vriezer moet het hem wel doen , de temperatuur van het water doet er meer toe. Dus die moet wel goed laag zijn , zo tegen het vriespunt aan 3 a 4 C Succes Quote Share this post Link to post Share on other sites
FritzTheCat 0 Posted December 15, 2008 Ligt eraan hoe hard je vriezer vriest. Het materiaal moet bevroren zijn. Dus als je een snel vriesstand hebt dan kan het al binnen een paar uur. @La Cucharacha Heeft helemaal gelijk boven de 4 graden gaat de thc weer plakken, en het moeilijker te scheiden is. Wat lager mag wel ik hou zelf tussen de 0 en 4 graden aan. Bubble ze Quote Share this post Link to post Share on other sites
La Cucharacha 0 Posted December 15, 2008 En die lage temperatuur hoef je niet te meten hoor , daar is wel een trucje voor : Het water wat je gebruikt bij de extractie moet je ook even invriezen , zodra er een dun laagje ijs op staat dan is het goed . Nu hoef je alleen nog maar ijsklontjes toe te voegen en zo blijft je emmertje voorlopig op ideale temperatuur Easy piecy Quote Share this post Link to post Share on other sites
FritzTheCat 0 Posted December 15, 2008 Ik haal mijn thermometer bij de auquariumartikelen € 1.75 Mijn vriezer is niet zo groot Quote Share this post Link to post Share on other sites
MRDUNHILL 2 Posted December 15, 2008 Idd 4 graden of lager is goed ..alleen gooi ik het blad er gedroogd in.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
guest_H 27 Posted December 16, 2008 Gheh, heb hier al meer dan een jaar bladafval in de vriezer liggen Binnenkort toch maar eens ice-o'en Quote Share this post Link to post Share on other sites
BBB 10 Posted December 16, 2008 Beetje zout toevoegen aan je water, zo kun je het bij -2 of lager, nog vloeibaar houden Quote Share this post Link to post Share on other sites
FritzTheCat 0 Posted December 16, 2008 Beetje zout toevoegen aan je water, zo kun je het bij -2 of lager, nog vloeibaar houden Hoeveel micron is zout ??? Moet natuurlijk niet door je zeef heen komen wordt anders wel een erg pittige bubble Grtz, Fritz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bazz f 0 Posted December 17, 2008 Salty ice hehe BF Quote Share this post Link to post Share on other sites
masteryero 0 Posted December 17, 2008 hey bbb wat zeg jij nou zout is in water oplosbaar en komt zo ook in je eind product terecht ( denk ik nooit getest ) laat me dan maar wat extra ijs o.i.d toevoegen .. ZOUT KOTM ER BIJ MIJ NIET IN Quote Share this post Link to post Share on other sites
xa4 0 Posted December 17, 2008 Hé bedankt mannen!!! voor de goede raad!!! ziet er puik uit zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar zout??? Daar zou ik geen voorstander voor zijn? Ik doe dit wel in m'n ijsemmer om de champagne rapper te koelen als die nog te warm is. Zout geeft een boost en kan temperaturen hebben van -35° zonder dat je water bevriest. Kijk maar naar de zee. Heb zo'n 12gram lekkere hash. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FritzTheCat 0 Posted December 17, 2008 Rookt tie een beetje lekker ??? Geniet ze. Grtz, Fritz Quote Share this post Link to post Share on other sites
FoolOnTheHill 1,676 Posted December 18, 2008 Ik neem al jullie opmerkingen met een korreltje zout. Masteryero, je eindproduct is hash, de zout blijft opgelost in je bubbelwater. Zout is niet giftig (ik gooi het gewoon over de piepers). Zout werkt vriespuntsverlagend en kookpuntverhogend, opgelost in water. Hoe meer zout je oplost, hoe lager je vriespunt. Maar -35 is onzin, XA4. -12 is komt meer in de buurt. bij volledige verzadiging. Onder die temperatuur help zout strooien ook niet meer, op gladde wegen. Maak je je ook zorgen over de fluor en de kalk die er in kraanwater zitten? Als je residu-vrij wil bubbelen moet je medicinaal zuiver gedestileerd water nemen. Maar wie doet dat nou. Met een schepje epsom-zout bereik je ook kookpuntsverlaging, en kun je je afgewerkte bubbelwater eventueel nog aan je plantjes geven. Zoutkristallen zijn niet brandbaar en dat hele kleine beetje zout verdwijnt dus gewoon in de as van je joint. In een vaporizer is de temperatuur nog lager als in een joint, en proef en merk je echt niks. (myth busted) Vers of droog? nou, droog kan er meer in één keer in, dus als je veel hebt, is dit fijner werken. Nat bevriezen geeft vaak een klont die je eest los moet maken. Succes, Quote Share this post Link to post Share on other sites
weedsmoker 0 Posted December 18, 2008 vriezen doe ik altijd snachts de volgende nacht laat ik de kristallen zakken en die dag ga ik persen Quote Share this post Link to post Share on other sites