Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
xa4

Vriezern Hoe Lang?

Recommended Posts

hallo iedereen,

 

ik heb zojuist mijn bubbleator toegekregen met een extra 38 micron zak.

Nu heb ik heel goed bestudeert hoe je het moet doen maar nergens kan ik vinden hoelang het knipafval in de vriezer moet.

Is een uur of 2 al genoeg of moet dit echt 2 dagen

:lol:

 

thx guys :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad een paar uur knipsel in de vriezer moet het hem wel doen , de temperatuur van het water doet er meer toe.

Dus die moet wel goed laag zijn , zo tegen het vriespunt aan 3 a 4 C

 

Succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ligt eraan hoe hard je vriezer vriest.

Het materiaal moet bevroren zijn. Dus als je een snel vriesstand hebt dan kan het al binnen een paar uur.

 

@La Cucharacha

Heeft helemaal gelijk boven de 4 graden gaat de thc weer plakken, en het moeilijker te scheiden is. Wat lager mag wel ik hou zelf tussen de 0 en 4 graden aan.

 

Bubble ze :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

En die lage temperatuur hoef je niet te meten hoor , daar is wel een trucje voor : Het water wat je gebruikt bij de extractie moet je ook even invriezen , zodra er een dun laagje ijs op staat dan is het goed .

Nu hoef je alleen nog maar ijsklontjes toe te voegen en zo blijft je emmertje voorlopig op ideale temperatuur :lol:

 

Easy piecy

 

:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik haal mijn thermometer bij de auquariumartikelen € 1.75

Mijn vriezer is niet zo groot :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gheh, heb hier al meer dan een jaar bladafval in de vriezer liggen :lol:

 

Binnenkort toch maar eens ice-o'en :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beetje zout toevoegen aan je water, zo kun je het bij -2 of lager, nog vloeibaar houden :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beetje zout toevoegen aan je water, zo kun je het bij -2 of lager, nog vloeibaar houden :lol:

 

Hoeveel micron is zout ??? Moet natuurlijk niet door je zeef heen komen wordt anders wel een erg pittige bubble

 

Grtz,

Fritz

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey bbb wat zeg jij nou :lol: zout is in water oplosbaar en komt zo ook in je eind product terecht ( denk ik nooit getest :lol: ) laat me dan maar wat extra ijs o.i.d toevoegen ..

 

ZOUT KOTM ER BIJ MIJ NIET IN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hé bedankt mannen!!! voor de goede raad!!!

 

ziet er puik uit zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Maar zout??? Daar zou ik geen voorstander voor zijn? Ik doe dit wel in m'n ijsemmer om de champagne rapper te koelen als die nog te warm is.

Zout geeft een boost en kan temperaturen hebben van -35° zonder dat je water bevriest. Kijk maar naar de zee.

 

Heb zo'n 12gram lekkere hash. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rookt tie een beetje lekker ??? :D

 

Geniet ze.

 

Grtz,

Fritz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik neem al jullie opmerkingen met een korreltje zout.

 

Masteryero, je eindproduct is hash, de zout blijft opgelost in je bubbelwater.

Zout is niet giftig (ik gooi het gewoon over de piepers).

Zout werkt vriespuntsverlagend en kookpuntverhogend, opgelost in water.

Hoe meer zout je oplost, hoe lager je vriespunt.

Maar -35 is onzin, XA4.

-12 is komt meer in de buurt. bij volledige verzadiging.

Onder die temperatuur help zout strooien ook niet meer, op gladde wegen.

 

Maak je je ook zorgen over de fluor en de kalk die er in kraanwater zitten?

Als je residu-vrij wil bubbelen moet je medicinaal zuiver gedestileerd water nemen.

Maar wie doet dat nou.

Met een schepje epsom-zout bereik je ook kookpuntsverlaging, en kun je je afgewerkte bubbelwater eventueel nog aan je plantjes geven.

 

Zoutkristallen zijn niet brandbaar en dat hele kleine beetje zout verdwijnt dus gewoon in de as van je joint.

In een vaporizer is de temperatuur nog lager als in een joint, en proef en merk je echt niks.

(myth busted)

 

Vers of droog? nou, droog kan er meer in één keer in, dus als je veel hebt, is dit fijner werken.

 

Nat bevriezen geeft vaak een klont die je eest los moet maken.

 

Succes,

Share this post


Link to post
Share on other sites

vriezen doe ik altijd snachts de volgende nacht laat ik de kristallen zakken en die dag ga ik persen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...