Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Ik heb d.m.v. deze extractie methode zelf DMT gemaakt (althans dat hoop ik).

 

Echter heb ik wasbenzine gebruikt ipv terpentine en heb ik de mimosa hostilis shredded in de pot gedaan ipv in poeder vorm.

Ik heb nu wit/geelige poeder als eindresultaat, maar ik durf het eigenlijk niet te roken ik ben bang dat ik dan schadelijke stoffen mee rook van de wasbenzine of NaOH.

Het poeder ruikt nog goed naar wasbenzine en is een beetje plakkerig.

 

Hier een foto (moet nog schoongemaakt worden met ammoniak):

https://s32.postimg....0610_WA0001.jpg

 

Kan iemand mij vertellen of dit er goed uit ziet?

Edited by verance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb d.m.v. deze extractie methode zelf DMT gemaakt (althans dat hoop ik).

 

Echter heb ik wasbenzine gebruikt ipv terpentine en heb ik de mimosa hostilis shredded in de pot gedaan ipv in poeder vorm.

Ik heb nu wit/geelige poeder als eindresultaat, maar ik durf het eigenlijk niet te roken ik ben bang dat ik dan schadelijke stoffen mee rook van de wasbenzine of NaOH.

Het poeder ruikt nog goed naar wasbenzine en is een beetje plakkerig.

 

Hier een foto (moet nog schoongemaakt worden met ammoniak):

https://s32.postimg....0610_WA0001.jpg

 

Kan iemand mij vertellen of dit er goed uit ziet?

Als je het mij vraagt ziet het er perfect uit verance.

Bij mij zag het er ook zo uit.

De ene keer is het wat witter dan de andere keer, soms blijven er volgens mij iets meer vet resten achter in de dmt en dat is volgens mij niet schadelijk.

Bij het verwarmen verdampt de dmt en bleven eventuele vet resten achter.

 

Ik ben geen scheikundige, maar de wasbenzine moet volgens mij vanzelf helemaal verdampen.

Wat je ruikt is denk ik de dmt zelf.

 

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vette tek! Ik heb alleen een vraag? Ik las ergens dat het vriespunt van nafta -15 is. Is het de bedoeling dat de nafta bevriest of alleen de kristallen? Het lijkt me logisch dat de nafta gewoon vloeibaar blijft en de kristallen hard worden toch? Of moet ik het uit de vriezer halen en de nafta eerst laten ontdooien? Alvast bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo mede trippers,

 

Ik ben na een tijdje op geweest naar DMT na al die mooie ervaringen die ik gehad heb hiermee ongveer een jaar geleden. Toen kwam ik op het idee om het maar zelf te gaan extraheren. Dus zo doende kwam ik op dmt-nexus uit. Alleen mijn kennis betreft dit te kunnen volgen is niet aan de voldoende kant. Ik weet van mezelf dat deze kennis komt als ik ermee aan de gang ga. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik heb de tek gevolgd die hier staat. Ik ben inmiddels op de helft van mijn mimoza (500gr.) met iets meer dan 1,5 gr. aan bijna schone dmt. Ik gebruik wasbenzine voor de extractie. Ik wil jullie allemaal hiervoor bedanken.

 

De post van de meeste hier hebben goed geholpen. Mijn dank is groot.

 

Trouwens voor het verwarmen van de wasbenzine doe ik in warm water maar wel met open pot. Zodra wasbenzine 60 graden aanraakt voeg ik het toe aan de basewater. Heb vanochtend de vriezer bekeken, maar erg weinig opbrengt. Veel minder dan de rest van de mimoza. heeft dit te maken met warme wasbenzine? of dat ik toch niet lang genoeg gemixt heb? ach ja we experimenteren lekker verder, Ik krijg binnenkort nog een kilo mimoza binnen,

 

Met vriendelijke groet,

 

trix

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een vriend van mij ook DMT gemaakt vanuit Mimosa Root Bark poeder (2,91 gram DMT uit 250 gram Mimosa Root Bark poeder)

 

Dit forum heeft hem daar bij veel geholpen dus besloot hij hier te delen hoe dat is gegaan en foto's te posten.

 

De Mimosa Root Bark poeder die is gebruikt komt van een "mimosa berijf" (in het Engels ;) ) . Mijn vriend zegt liever de naam niet want dan zouden zij met drugs geassocieerd worden maar met wat googlen zal je het snel vinden.

Mijn vriend heeft 250 gram gebruikt

 

De NaOH (AKA Natronloog, loog of Natrium Hydroxide) is gekocht via het internet. Bij de bouwmarkt heeft mijn vriend geen vaste vorm gootsteenontstopper gevonden dus besloot hij om food-grade NaOH te bestellen wat maar 10 euro voor een kilo was dus niet heel duur

 

Mijn vriend heeft gezien dat andere mensen verschillende stoffen gebruiken voor de extractie van DMT uit de oplossing van water, NaOH en Mimosa Root Bark poeder maar heeft gekozen voor wasbenzine. Vooral omdat het makkelijker beschikbaar was dan andere stoffen en volgens veel mensen minder kans heeft om vervuiling te veroorzaken in de DMT dan bijvoorbeeld Zippo vloeistof en terpentine.

 

Voor de rest is er gedemineraliseerd water gebruikt omdat kraanwater verschillende mineralen en stoffen bevat wat je dus niet in de DMT wilt hebben.

 

Eerst is er 100 gram Mimosa Root Bark poeder en 100 gram NaOH afgewogen.

 

WhatsApp Image 2017 10 23 At 8.58.35 PM

 

WhatsApp Image 2017 10 23 At 9.03.49 PM

 

De NaOH is bij 1,5 liter Demi-water gevoegd en geroerd met een houten lepel. Het is belangrijk dat de NaOH bij het water gevoegd wordt en niet andersom.

De reactie van NaOH met water maakt de oplossing warm. Wacht tot het tot handwarme temperatuur is afgekoeld en het weer helder is tot dat het Mimosa Root Bark poeder er bij gevoegd wordt.

 

WhatsApp Image 2017 10 23 At 9.10.07 PM

 

Nu werd er langzaam Mimosa Root Bark poeder aan de oplossing toegevoegd. Dit langzaam doen zorgt er voor dat het makkelijker op lost en er geen konten vormen die dan weer lang duren om te breken, dit gebeurde ook bij mijn vriend.

De pot is afgesloten met plastic zodat de mogelijke druk niet tegen de pot zelf aan drukt.

 

WhatsApp Image 2017 10 23 At 10.25.22 PM

 

Hij heeft voor 30-60 minuten de oplossing geroerd en geschud om alle Mimosa Root Bark poeder los te maken.

Daar na heeft hij de oplossing 24 uur laten rusten.

Hij besloot ook de rest van het Mimosa Root Bark poeder (150 gram) te gebruiken in 2 andere potten aangezien er niet genoeg water paste in 1 pot.

 

WhatsApp Image 2017 10 24 At 8.53.37 AM

 

Na de oplossing te laten rusten voor 24 uur is de wasbenzine toegevoegd. 1 ml per 1 gram Mimosa Root Bark poeder

dus 100 ml in de eerste pot en 75 ml in de 2 andere potten.

 

Hij mengde hierna elke pot voor 10 minuten, wachtte tot de wasbenzine een laag boven in de oplossing vormde en dan weer 10 minuten mengen.

Dit heeft hij een uur lang gedaan om er zeker van te zijn dat zo veel mogelijk DMT in de wasbenzine zat.

Tussen het mengen heeft hij met gekookt water de bakken verwarmd om de beweging van de deeltjes in de bakken te bevorderen. Hij weet niet zeker of dit helpt maar het klonk voor hem logisch en het kan geen kwaad :P

 

WhatsApp Image 2017 10 25 At 12.04.25 AM

 

WhatsApp Image 2017 10 24 At 11.42.23 PM

 

Na mengen voor een uur heeft mijn vriend met een spuit en een pipet de wasbenzine overgezet naar een glazen bak om deze daar na in de vriezer te doen.

 

WhatsApp Image 2017 10 25 At 1.49.07 AM

 

Screenshot 1

 

Mijn vriend heeft hier na nog een keer wasbenzine toegevoegd aan de oplossingen en weer een uur gemengd om er meer DMT uit te krijgen.

 

Hij heeft allebei de bakken 24 uur in de vriezer gezet om de DMT te bevriezen.

 

WhatsApp Image 2017 10 25 At 3.43.34 AM

 

Na 24 uur in de vriezer was mijn vriend al te blij de DMT op de bodem van de bakken te zien :D

Het is duidelijk dat er meer DMT in de eerste bak zat aangezien dat de eerste extractie was maar toch zat er in de tweede bak behoorlijk veel DMT.

 

 

WhatsApp Image 2017 10 25 At 3.42.53 AM

 

WhatsApp Image 2017 10 25 At 9.45.24 AM

 

Hij heeft de wasbenzine afgegoten in een glazen pot via een koffiefilter om de DMT die nog in de wasbenzine zat op te vangen.

 

WhatsApp Image 2017 10 25 At 7.15.27 PM

 

Er zat nog aanzienlijk veel DMT in het koffiefilter dus dit was een belangrijke stap.

De DMT was op dit punt nog behoorlijk nat. Mijn vriend heeft een ventilator gebruikt om het drogen van de DMT in de bakken te versnellen.

 

Na het drogen van de DMT heeft mijn vriend een GESTERILISEERD plamuur mes en een theelepel gebruikt om alle DMT uit de bakken te schrapen.

 

Mijn vriend heeft daar na besloten nog een keer wasbenzine aan de oplossingen toe te voegen om het laatste beetje DMT er uit te krijgen. Hij heeft opnieuw wasbenzine toegevoegd en het zelfde proces van mengen en wachten uitgevoerd.

 

Hier zat nog een klein beetje DMT in maar het is zeker de moeite waard om deze derde extractie uit te voeren.

 

 

WhatsApp Image 2017 10 26 At 11.52.04 AM

Na het drogen en schrapen van de DMT heeft hij alles bij elkaar gevoegd en gewogen.

Het bakje was van te voren gewogen (9,87 gram) om het gewicht van de DMT te bepalen.

 

En zoals jullie zien was de opbrengst heel goed! :jump:

WhatsApp Image 2017 10 25 At 9.38.13 PM

 

WhatsApp Image 2017 10 26 At 2.03.21 PM

 

12.78 - 9.87 = 2.91 gram

 

Zondag gaat hij het roken maar hij vond het proces van de extractie al heel belonend.

 

Als hij dingen de volgende keer anders zou doen zou hij beter plannen wat voor bakken hij tot zijn beschikking heeft zodat het niet in 3 verschillende bakken gemaakt hoeft te worden.

 

En hij zou de DMT minder drogen voor het schrapen uit de bakken zodat het nog iets meer vloeibaar is en dus minder moeilijk van het glas te halen is.

 

Voor de rest is hij zeer tevreden met hoe de extractie is verlopen en kijkt hij uit naar het proberen van de verkregen DMT!

 

Hij zou ook de mensen op dit forum willen bedanken voor de tips en foto's die hij heeft kunnen gebruiken voor zijn eigen extractie <3

Edited by snowterran
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal, 

Ik ben nieuw hier! Qua posten dan toch. Lezen heb ik al veel gedaan over dmt. Maar heb eens wat raad nodig. Heb al paar keer een extractie uitgevoerd op mimosa schors en vrij goed gelukt. Ik Doe het via de methode die hier beschreven staat in het begin geloof ik. Nu ben ik opnieuw extracties aan het doen met mimosapoeder. Maar er gebeurd iets raar bij het laten scheiden van mijn twee lagen. Normaal ligt de gele laag wasbenzine mooi bovenaan. Maar deze keer bevind er zich precies nog een laag tussen de bruine laag en de laag wasbenzine. En deze laag bestaat precies uit glitters...Ik kan deze laag ook niet scheiden want die zit te dicht bij het bruine. Dit is toch niet mijn dmt die nu daar al begint te vormen en die ik nu kwijt ben? En waardoor zou dit dan komen. Doe alles goed zoals met de schors. 

Ik zal nog foto's toevoegen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SpaceAngel303
dit zouden één van de redenen kunnen zijn van je emulsie laag:
heb je de ph gemeten van je base? (zou rond de 13 moeten zijn)
of geschud als een gek na het toevoegen van de wasbenzine ? :D
niet lang genoeg laten rusten?
geloof dat het toevoegen van zout (NaCl) ook de emulsie kan breken (zou je eens moeten opzoeken :P)
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allen,

Is het nou 750ml op 100g mimosa 1000ml of 1500ml?

Als je alles doorleest, zijn daar steeds verschillen in en ik wil graag weten wat de beste verhouding is...

Iemand een antwoord voor me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Thrillseeker1983

de meeste TEK's die je tegen komt adviseren 1gr mhrb / 15ml water (snuifduif's TEK gebruikt dan weer 16ml).
maar een echte "juiste" ratio water:mhrb is er niet.

met te weinig water krijg je een zeer dikke drap en kan er geen mooie scheidingslaag gevormd worden.
met teveel water ga je meer NaOH nodig hebben om het basisch (ph13-14 aangeraden voor deze TEK's) te maken.

(om hoeveel meer NaOH het gaat gaat boven mijn wiskundige kennis :rofl maar makkelijk op te lossen door het gewoon te meten...)

Edited by alkaline

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/13/2007 at 12:37 PM, nataraj said:

Mimosa Hostiles

Mijn base water was nog troebel van de caustic soda terwijl ik de moeite mimosa hostillis erbij gooide is dit een cruciale fout en zou ik meteen moeten stoppen of gaat dat nog goedkomen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ricosser je zal er ondertussen al wel zijn achter gekomen dat het niet zoveel kwaad kan? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou het is me nog niet echt gelukt allemaal dus ben hier nog steeds aan het rondneuzen en lezen lezen lezen

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/15/2019 at 9:20 AM, alkaline said:

@Thrillseeker1983

de meeste TEK's die je tegen komt adviseren 1gr mhrb / 15ml water (snuifduif's TEK gebruikt dan weer 16ml).
maar een echte "juiste" ratio water:mhrb is er niet.

met te weinig water krijg je een zeer dikke drap en kan er geen mooie scheidingslaag gevormd worden.
met teveel water ga je meer NaOH nodig hebben om het basisch (ph13-14 aangeraden voor deze TEK's) te maken.

(om hoeveel meer NaOH het gaat gaat boven mijn wiskundige kennis :rofl maar makkelijk op te lossen door het gewoon te meten...)

Dank je... En nog een vraag: ik zoek ammoniak, maar er is in de supermarkt alleen ammonia te krijgen. Kan je daarmee de dmt spoelen? Of lost het op door het water wat er is aan toegevoegd? Ook bouwmarkten hebben geen..... Greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Thrillseeker1983 said:

Kan je daarmee (ammoniak) de dmt spoelen? Of lost het op door het water wat er is aan toegevoegd? 

Geen idee waar je tegen aankijkt in de supermarkt (zou je even op de achterkant van de fles moeten kijken of er nog andere dingen inzitten)

Hangt er ook vanaf over welke "vorm" van dmt je het hebt:

als zout (HCl) nee, is water oplosbaar.

Als freebase (zoals de meeste teks in dit topic) kan je het inderdaad gebruiken.

Al zou mijn voorkeur uit gaan naar nog eens rekristalliseren in plaats van het te wassen.

(er zijn natuurlijk nog meerdere manieren)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...