Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
kobuz

Wf Super White Onder 70 Watt

Recommended Posts

Het gaat lekker:

 

Deze zat vanaf het begin in een grote pot en dat die je :bier. Ik vond ook een worm op het bordje, die is uiteraard weer terug gegaan. Volgens mij is het een andere dan die met de potgrond meekwam :verrygood

gallery_6496_2178_154499.jpg

 

gallery_6496_2178_42942.jpg

 

Deze zat in een kleine pot en vond het overpotten volgens mij ook niet zo leuk. Dessalnietemin mooi groen en geen paars :whistling

 

gallery_6496_2178_74974.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
hehe independent ..

 

 

Ff offtopic:

 

Dat viel me ook al op haha :whistling Ben je een skateboarder?

Ik heb dat teken als tattoo op mijn arm :lol:

 

 

Back ontopic:

 

Gaat lekker Kobuz :rofl Mijn SW is het kleinste plantje van allemaal, ben benieuwd hoe hij/zij het gaat doen!

Iig veel succes ermee :bier

 

Jah peace :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tnx guys! Ben al een tijd niet meer een noemenswaardige skateboarder. Wel geweest, mooie tijden waren dat.

 

Ik heb nu een aantal dagen de planten niet gezien en deed net even het hokje open. :bier Het gaat echt superhard! En het ruikt ook al lekker, denk dat ik straks maar even snel een scheut eruit ga halen. Veel vertakkingen ook en 7 vingerige bladeren, de 70 watt lamp doet het daar dus prima voor. Hopen dat het dames zijn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net even wat beter gekeken en fotos gemaakt en volgens mij is de grote een vrouwtje :bier. De kleine blijft flink achter dus weet nog niet zo goed wat daarmee te doen. Misschien kan die wel naar buiten, ff overleggen met huisgenoot. Ik wil de grote graag toppen (had ik eerder moeten doen), maar moet ik nu dan de complete bovenscheut eruit halen? Dat vind ik dan wel een beetje eng :verrygood

 

Fotos!

 

Vrouw? Volgens mij wel:

gallery_6496_2178_78610.jpg

 

 

Van boven, is ze niet mooi groen?:

gallery_6496_2178_206771.jpg

 

 

Met zijn tweeen in het hokje, ik heb de lamp maar wat hoger gehangen, want de grote groeit er flink naartoe!

gallery_6496_2178_148886.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja dat moet ja :bier

Share this post


Link to post
Share on other sites

gwn doen op de manier waarvan jij denkt dat het het beste is voor de plant

ik hbe de mijne ook getopt en zag er best tegenop om het zlf te doen(me 2e kweek eerste was btje mislukt door bepaalde omstandigheden)

 

heb toen gwn al me moed verzameld en zoals alles er nu uitziet heb ik ze prima getopt

 

heb ze tetopt met een operatie mes (vlijmscherp)

 

 

groeten Marco!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tnx! Vorig jaar jaar heb ik mijn buitenplanten getopt en dat ging prima, maar toen zat er niet zo'n mooie grote groene kruin :verrygood Maar ja, wat moet dat moet :bier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Balen! ik heb varenrouwmug. Zag er een vliegen, en ineens 2, toen 3, enz. Eentje van dichtbij bekeken en herkende het van de growguide. Zeker Nematoden bestellen heb ik gelezen. Kan iemand me vertellen hoe snel ik dit aan de planten kan zien? Het zijn nu namelijk 2 vrouwen in de voorbloei (kickass) die het allebei wel goed doen. balen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmz heej kobuzz

dat klinkt niet zo goed van die vliegjes

maar niet schrikken als er twee fruitvliegjes rond dwarrellen want das normaal hoor

ik hoop dat je ze nog ken redde groet waf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo tnx, het zijn alleen geen fruitvliegjes helaas. Morgen check ik het nog een keer voor de zekerheid (kan in de tussentijd niet kijken) en dan bestel ik gelijk nemathoden.

 

btw: rookt je wiet een beetje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou, het zijn dus zeker varenrouwmuggen, en niet zo'n beetje ook. Straks even gelijk nematoden bestellen, maar eerst twee foto's uploaden. Had gister niet veel tijd en zin om uitebreid foto's te maken, dus even zo in de kast. Ze lonken wel voor een betere fotoshoot, want ze zien er nog top uit en de topvorming is ook al begonnen :verrygood

 

Het toppen heeft geresulteerd in twee hoofdtopjes nu, ik denk dat de groei er wel goed uit is nu, dus volgende keer eerder toppen. Het zou wel fijn zijn als de grote niet veel meer omhoog gaat, want dan hoeven we geen geintjes uit te halen en kunnen we het eerst zo eens aankijken. Anywayyyyyyzzzz, fotos:

 

met zijn tweetjes:

gallery_6496_2178_542163.jpg

 

"close-up" van de grote:

gallery_6496_2178_1492843.jpg

 

Ik benieuwd of de 70 watt voor grammen gaat zorgen, de start is er in ieder geval :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit, maar zou je ze niet wat meer aarde geven?

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je enkel nog van onderaf water geeft zal de bovenlaag uitdrogen en je varenrouwmug-probleem ook opgelost zijn. Die houden ervan hun eitjes in een vochtige grondlaag te leggen..

Al is het mogelijk al te laat, de larven tasten de wortels aan.. (hoop dus dat je nematoden snel komen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tnx guys!

 

Niet teveel aarde is onderdeel van het plan om ze klein te houden. Ze zijn nog steeds supergroen en ik geef nog niet eens voeding bij (wilde ik volgende week mee beginnen, maar de topjes laten zicht eerder zien dan ik dacht, dus denk dat ik er maar eerder aan begin). Bij het toppen had je in ieder geval gelijk Speedway, maar is mijn argument goed om de kleinere potten aan te houden of zeg je dat het niet goed is voor de plant? Let wel: ze waren vanaf het begin al op 12-12, dus in mijn logica was een flinke pot (om te groeien) dus niet nodig. Ik ben benieuwd hoe je (en misschien anderen) daar over denkt.

 

@ Tomas, we geven alleen vanaf onder water, maar de schade is al geleden denk ik. Net betaald dus als het goed is gaan donderdag de 5 miljoen (:whistling) nemotoden met de post mee en heb ik ze vrijdag. Ik zal tegen mijn huisgenoot zeggen dat we ff rustig aan moeten doen met het water tot de little motherfuckers er zijn. Helaas is de lv 65 %, waar ik zo een twee drie even niks aan kan doen. De temp is nu 23 graden overdag en ook zoiets 's nachts, dus dat is wel relekst.

 

Van fouten kan ik leren, dus neem het mij niet kwalijk als ik niet direct advies opvolg. Het is niet dat ik denk het beter te weten, maar meer om de grenzen op te zoeken. Neemt dus niet weg dat ik advies graag krijg :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nematoden komen als het goed is dinsdag binnen, ik hoop dat er dan niet al teveel schade is, de planten lijken nog nergens last van te hebben. De bladeren beginnen wel wat minder groen te worden onderaan dus ik ga vanavond beginnen met voeding: Hesi bloeicomplex. Ik heb vaak gelezen dat mensen maar de helft gebruiken van de voorgeschreven dosis dus dat ga ik dan ook maar doen, ik wil de dames natuurlijk niet overvoeden. Wel moet ik nog even checken hoe vaak ik nu eigenlijk water met voeding moet geven. Vooral de grote plant gaat lekker en de kleinere is (met hulp van een opstapje) lekker bij aan het groeien, alleen niet echt vol. Ik heb daar geen foto van gemaakt gister, dat komt een andere keer wel weer.

 

Ziet er prima uit toch?

gallery_6496_2178_56138.jpg

 

Super white :verrygood

gallery_6496_2178_237531.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

gallery_6496_2178_31634.jpg

 

 

gallery_6496_2178_819813.jpg

 

 

gallery_6496_2178_1469851.jpg

 

 

Aan en/of opmerkingen zijn welkom...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tnx, verbaas me er zelf ook steeds weer over hoe mooi groen ze zijn, dat had ik vorig jaar buiten niet(was meer pimpelpars). Wel paarse stelen nu, zal wel door de varenrouwmug kunnen komen. Nematoden zitten er al bij, dus dat komt hopelijk goed. De toppen gaan in ieder geval best hard, ben benieuwd of ze echt dik worden onder de 70 watt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weer een updateje. Het gaat nog steeds lekker. De planten zijn nog mooi groen en de thc aanmaak is vooral boven goed bezig. Ik ben wel heel bang voor toprot, de lv ligt steeds boven de 70 procent. :cry Vooral de twee toppen bovenin naast elkaar zal ik goed in de gaten houden.

 

 

De plant die wat later op gang kwam en ook behoorlijk gestrekt is:

gallery_6496_2178_278766.jpg

 

 

De mooiste van de twee en het verst in de bloei, de toppen voelen al lekker vol :smoke Er worden al wel wat haartjes bruin, maar dat komt volgens mij door de vochtigheid, het is in ieder geval geen rot wat je ziet. Net twee planten bij iemand anders geknipt die vol rot zaten, dus weet nu goed hoe het eruit ziet. Maarja, hopen op het beste dus...

 

gallery_6496_2178_1797642.jpg

 

 

Dichterbij:

gallery_6496_2178_1771672.jpg

 

 

 

Van al die buitentopics en een leeg balkon kreeg ik toch een beetje een naar gevoel. Vandaar dus alsnog een projectje op het balkon. Niet te gek en geen gezeik, dus gelijk met stekken zodat ik weet dat het dames zijn. De stekken komen van een maat van me die wat super white zaad van mij had gekregen. Die gast stekt zich suf en ik mocht een mooie pot en 3 stekken mee nemen die al goede wortels hadden. Bij de growshop 50 liter b'cuz grond gehaald wat precies in de pot pastte. :) Ik hoop dat die 50 liter genoeg buffer oplevert om een tijdje met te nat of te droog weer te kunnen omgaan en dat ik niet weer dat gezeik van vorig jaar heb.

gallery_6496_2178_783148.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joow Kobuz, poosje geleden dat ik hier ben geweest maar zat een paar maanden zonder internet. Het laatste dat ik van jou heb gelezen was je projectje in een computer kast. Lache dat je met zoiets dergelijks bent begonnen :)

 

Veel succes ermee zou ik zeggen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

He Epiteth! Welcome back :cry

 

Zoals je ziet is het wat groter geworden, het gaat best lekker al ben ik gister het tweede probleem tegen gekomen: veels te droge grond. Nu de planten toppen aan het bouwen zijn hebben ze veeeeel meer water nodig, de plant in de kleine pot viel met wortel en al min of meer om. Gelijk recht gezet met een lineaal ertegen en nu goed op het water passen. De kleinere pot gaat nu ook vervangen worden door een grotere pot om de plant meer stevigheid te bieden. Weer een wijze les voor de volgende keer. Ik had natuurlijk ook eerder naar Speedway moeten luisteren... :)

 

 

edit: ben je zelf eigenlijk nog met onze groene vrieninnen bezig?

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat ziet er speciaal uit

benieuwd hoeveel het wordt onder de 70 watter

 

greetz p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tnx Patpot :).

 

Ik heb de computerfan nu continue aan staan en de lv is gezakt naar 64% ipv de 79% met de lampen uit. Hopen dat het genoeg is, anders moet er volgende kweek een fannetje bij (of een sterkere erin).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net weer ff foto's gemaakt, twee ervan wil ik jullie niet onthouden :D

 

Aan thc geen gebrek, de toppen groeien gestaag door:

gallery_6496_2178_314386.jpg

 

Het is zelfs dringen geblazen bovenin, ik houd het goed in de gaten ivm de hoge lv:

gallery_6496_2178_3478282.jpg

 

Deze twee fotos zijn van de "goed lopende plant". De plant in de kleinere pot is duidelijk minder goed bezig, veel meer paarse stelen en de toppen lijken zich luchtiger te ontwikkelen. Helaas nog geen tijd gehad om een betere pot te fixen. Staat hoog op de to do lijst komende week.

 

trusten :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...