Jump to content

Speedway

Full member
 • Content Count

  1,647
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Speedway

 • Rank
  Television Rules the Nation!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Een huis, in een straat, in een wijk, in een stad, in een provincie, in een land, in een continent, op een planeet, in een sterrenstelsel, in een grote plek niet nader te beschrijven met sterren!
 1. Stom, vergeten, zoekfunctie, logisch haha! Oké najah dat is pleite dus... dan zet ik hem daar dan maar op, mijn vraag is beantwoord, zie net dat het al bijna 3 jaar geleden is dat ik me hier aanmelde!!! Time flys when having fun...
 2. Inderdaad, kopen kijken, niet vergeten En 40€is niet veel voor een kaartje, niet voor de ervaring (ja is een hele oude reply, maar een antwoord dat voor alle tijden geld, iedereen moet naar concerten als je het mij vraagt, of goede feesten)
 3. Kijk ik er nou zo overheen? //edit whazzup: advertentie verwijderd (Heb het net gelezen, zal het aanbieden op de daarvoor bedoelde site, bedankt) Aangezien ik zelf niet meer blow(ik krijg daar hele vervelende kloppingen van die ik nooit heb gehad), en de komende tijd geen zin tijd en energie meer heb om te kweken wil ik dit weg doen, voor iemand die er wel iets leuks mee kan doen!! Waaaaaaaaaaaaaaaar is het topic wat ik zoek Bedankt!
 4. Bubbels als van buubbles in trailerparkboys? Maar die kweekte niet.. In ieder geval.. lees de stickys en growguide eens door, er staat al zo'n enorme berg aan informatie op dit forum. Een beginnetje EDIT: Je kan alles wel voor laten kouwen, maar als je er zelf achter komt kan je ene plan maken, en als je een plan hebt kan je dat gebruiken. Je kan vragen of je plan goed in elkaar zit. Je gaat ook geen huis bouwen zonder bouwplan toch..?
 5. Zo groot mogelijke potten, past veel meer in dan 4x11L.
 6. Gaat lekker daar! Ben benieuwd wat je eindresultaat is! En the one is helemaal gaaf! Hoop dat ik binnenkort zelf ook een fotootje kan posten!
 7. Mooi al die scrog kweekjes. Ziet er erg groen uit, mooie toppen op komst.
 8. Daar hebben we veel aan Anne. --------------------------------------- Als ik jou was zou ik Het Licht Topic doorlezen, daarna Nog meer licht.. misschien lezen. Dan is dit handig om even je kast te kijken hoe en wat: Een kast bouwen.. Hier nog een erg goed bouwverslag: Een hok bouwen in ierland. Dan kan je nu met de planten beginnen: Groei fase voor beginners Dan hebben we De basis van het kweken uit zaad ook nog voor je. Ook belangrijk: Bloeifase voor beginners Nog een mooi verslagje? Rainman zijn eerste poging, 24x Jack Herrer uit zaad! Als je nog vragen hebt moet je in de Growguide zijn, veel plezier , speed
 9. @ Rabby: Dat was van 1 en 2 maanden geleden Kobuz: Ziet er lekker uit man dit, krijg helemaal zin om zelf in nieuw kastje te gaan beginnen (60x60x120/140) met 150watt. En misschien een fan aan de kap die de warme lucht weg blaast, niet te groot
 10. Dat zal het wel zijn Door de geur van de rottende appels ruik je de wiet niet meer
 11. We hebben ook een chat hè
 12. Mooi verslag dit, (toch) mooie plantjes, en lekkere soortjes Ik ben benieuwd, en lees rustig mee.
×
×
 • Create New...