Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
nederwierie

Provincie Zet Namen Wietkwekers Op Internet

Recommended Posts

maasstricht-de provincie limburg gaat de namen en adressen van betrapte wietkwekers op internet zetten.dat zegt geduputeerde vestjens van de provincie limburg in de volkskrant van zaterdag

 

-''we nagelen ze digitaal aan de schandpaal''illegale wietteelt waar veel geld in om gaat,is een groot probleem.publicatie op internet moet afschrikken.als je betrapt bent,sta je te kijk voor familie ,vrienden en buren''aldus de bestuurder...

 

de gedeputeerde wil de gegevens van betrapte wietkwekers publiceren op de net geopende website www.hetgroenegoud.info

 

vestjens meent dat t plan niet haaks staat op de privacy wetgeving en verwijst naar de stryd tegen bedryven die milieu vergunningen aan hun laars lappen.(?)deze bedryven komen ook met hun naam op t internet.

 

 

dit moet toch niet gekker worden,kan dit allemaal zomaar?

 

zijn wij kwekers in hun ogen dan zo onaanvaarbaar bezig,dat het gerechtvaardigt wordt dat we ons huis uit worden gezet,en ons adres en naam wel op t internet komen?

dit gaat te ver allemaal,en het kan alleen nog maar erger worden.ik vind dat die vestjens brutaal bezig is,en beter kan deze man zijn mond dicht houden.

 

op de site stelt iemand zogenaamd een vraag met motivatie waarom we geen 5 planten voor eigen gebruik mogen kweken.als antwoord hierop is dat dat niet mag omdat de ''klassieke buitenwiet''van 30%(!)naar 80 % thc is gestegen in de binnenteelt!uit deze stelling maak ik op dat ze echt niet weten wat ze zeggen,en dat t zorgelijk is dat dit soort imbecielen t voor t zeggen kunnen hebben.

 

hoe de site er ook uit ziet,bannertje van 08007000,politietekens,een kwekery voor en na ontmanteling,echt om van te kotsen.en dan onder partners,het hele zaakje,politie/justitie,woningbouw,bureau werk en inkomen,essent,dat zijn dan hun trouwe partners.als t nou een humorsite was had ik er om kunnen lachen,maar dit is gewoon echt,en niet fake.zorgwekkend als je t mij vraagt.

 

ik heb net persoonlijk een mailtje naar ze gestuurd waarin ik haarfijn uitleg dat ze niet goed bezig zijn,dat ze harteloos zijn en het hun niets kan verrotten als er gezinnen op straat komen te staan,en dan nog met naam en ex huisadres op t internet gezet worden als trap na.

 

hoe vies sta je in je schoenen als je een gezinnetje op straat pleurt die misschien nergens heen kunnen voor een paar plantjes?en de man staat er nog voor de volle 100 % achter ook,volgens mij windt t m nog op ook.sorry dat ik t zeg,maar deze man is in mijn ogen een vuile viezerik,maar dat is iedereen in mijn ogen die met zulke maatregelen aan komt zetten.

 

dit was even mijn mening,dit bericht stond op msn vandaag van zaterdag,ik wou t graag met jullie delen.

Edited by lee

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Nou moet ik zeggen dat ik me er niet voor schaam, niet voor familie en kennissen, voor niemand. Dus bij mij zou dat niet werken. En ik denk niet dat deze meneer dit erdoor zal krijgen. Als moordenaars en kinderlokkers er nog niet staan, waarom zouden wij dan wel op die manier op het net gezet worden?

Het is echt van de gekke :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reken er maar op dat Mr Beckers smult van dit soort grappen, zo zouden de huurders ook op straat gezet worden.

Daar komen ze nu ook al van terug, de kosten zijn te hoog.

 

Ik laat mijn naam in ieder geval nergens noteren niemand krijgt daar toestemming voor van mij.

 

 

Pekolow

 

 

ps: Niet dat ik me schaam maar geen een crimineel ( ja ik ben er ook eentje volgens de wet) mag afgebeeld worden of met volledige naam bekend gemaakt worden.

Edited by stijlloos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valt dit niet onder de Privacy wet ?

 

Mja verder zie ik alleen maar opgerolde hokjes op die foto's wat door wateroverlast ed. gepakt zijn.

 

Ons hobby kwekers hoeven zich nergens druk om te maken zolang je maar je mond dicht houdt en logisch nadenkt!

 

 

 

Volgens Vestjens is publicatie van de persoonlijke gegevens van de wietkweker en het perceel of de woning waar hij hennep heeft gekweekt een van de middelen om de wietteelt te ontmoedigen. “We zullen met de publicatie van de persoonlijke gegevens de grenzen opzoeken om een maximaal afschrikeffect te bereikenâ€, zegt Vestjens. Volgens de Sevenumse burgemeester P. Mengde, coördinator va Het Groene Goud, zijn er nog geen afspraken gemaakt om de namen via de gisteren geopende site www.hetgroenegoud.info te publiceren.

 

 

De Bron.

 

Om te beginnen dan maar met de eigenaar van dat hostings bedr.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een leipo's zeg,straks plakken ze nog een soort jodenster op je gevel :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te ziek voor woorden die website ... ik ga ze ff stalken via een ander ip adres want met deze nazis weet je het echt maar nooit ...

 

Ik zou voorstellen om met ze allen als het ware een constante flood van emailtjes naar deze ettertjes testuren zodat ze de handen er vol aan hebben, misschien ook wel makkelijk om er virussen en zo aan vast te plakken of lekkere grote bestandjes verzin maar wat ...

 

 

Voor een ander ip adres log ik even in met een 56 kb modem ....

Altijd handig een dynamisch ip adresje van zonnet !!!!

 

Veel succes met the war on ppl like them !!

 

:P

 

wat een leipo's zeg,straks plakken ze nog een soort jodenster op je gevel :whistling

 

Ik had begrepen dat er een bord in je tuin werdt gezet waar het ook nog levensgroot op stond, of iemand vertelde me dat of ik heb er een nachtmerrie van gehad .....

 

 

Ik moet stoppen met die B.H.O. .....

 

:whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meschiemn dat een hacker ff wat namen van gemeente raadsleden erbij kan zetten !

Buble

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Lijkt me nu ook weer geen goed idee om criminele activiteiten te ontplooien tegen betrokkenen. Daarmee zet je jezelf en dus deze tak van sport verder in een kwaad daglicht. Wij thuiskwekers zijn toch nette mensen? Ludieke activiteiten vind ik wel OK. Mikeh die dus even wat gegevens van de provider op het net zet snap ik. Maar om deze meneer nu te gaan stalken vind ik te ver gaan. Rustig Pekolow, eerst nadenken voor je gaat ruien. Je was toch een nette poker? :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahah ik weet niet of je 't al doorhebt maar wij thuiskwekers zijn geen nette mensen. Lees maar eens goed op die site!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miss_J,

 

Ik ben helaas een echte doorgewinterde deurdraai crimineel, dat ik nog nooit mensen pijn heb gedaan of heb benadeelt zal de officier van justitie een worst zijn.

 

Ik heb een keurig mailtje gestuurd van af een ander ip nummer, waarin ik mijn gevoelens uit zoals ria dat ook doet.

======================================================================

Een kopie van de tekst:

 

Beste GroeneGoud mensen,

 

Door het criminaliseren van de sector zal het effect averechts zijn.

The war on drugs kost in de VS meer dan miljarden, hun gevangenissen zitten vol.

Als het aan jullie groep ligt gaat iedere thuisteler die voor de hobby kweekt jaren lang de bak in !!

 

Jullie denken eigenlijk alleen maar aan jezelf, schaam je daarvoor.

Ons land is voorruitstrevend op het gebied van gedogen ..

De werkgekegenheid liegt er niet om, de inkomsten van de laagste groep wordt positef beinvloed wat de koopkracht doet boosten.

 

De sfeer in sweden wordt onze toekomst, een nazi staat waar kliklijnen de bron van ellende zijn.

 

Hoeveel invallen moeten er nog volgen op onschuldige mensen die hoogbejaard zijn en s'nacht uit hun bed worden getrapt met een geweer op hun gezicht ?

 

Laat de hobbykweker in zijn huis met rust en ga jagen op de criminele bendes die de sector een slechte naam geven en de export lijnen naar het buitenland constant aanvullen.

 

Pak je het probleem nou is bij de wortel aan maar nee ... jullie dweilen met de kraan open ... door het steeds meer in de criminnaliteit te duwen is de prijs dit jaar hoger dan ooit !!

 

Wat leidt tot een opbouw van nieuwe grotere wiethokken... dus dat is wat jullie er mee willen bereiken ??

 

Succes dan want het gaat jullie goed af .....

 

Groetjes van een verontruste nederlandse burger die trots is op zijn landje ... liever een beetje hennep dan een 80 jarige opiumoorlog of een Piet Hein die miljoenen doden op zijn geweten heeft ... slaven verkopen was geen probleem he toen ?

 

=====================================================================

 

Is dit te Geert Wilders ?

 

 

:whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maar om deze meneer nu te gaan stalken vind ik te ver gaan.

 

Stalken is een eng woord. Treiteren is een veel beter woord, precies hetzelfde wat hij ons aan wil doen. Die man bemoeid zich met zaken waarvan hij geen flauw benul heeft. Zo'n bureacratische flikker moet af en toe op z'n nummer gezet worden. Die gozer is gewoon in het verkeerde land geboren, rot lekker naar the states ofzo.

 

Kzei het daarnet in dat andere topic ook al, maar maak gewoon een wikipagina over die gozer en zijn kinderporno netwerk verleden etc. De vuile flikker..

 

edit: beter nog, iemand bereid om wat geld uit te geven voor wat bots om continu een ddos attack uit te voeren op die site? :whistling

Edited by Blowmonkey

Share this post


Link to post
Share on other sites

De website is echt te erg voor woorden .....

 

Eigenlijk moet ie neer voorgoed .... maar kop op !!

 

Eigenlijk is het nooit anders geweest, nergens op deze aarde kan je na verhoor meteen naar huis ( zolang je geen beroep doet op je zwijgplicht :P ).

In de meeste landen kom je voorlopig niet meer thuis, ik speel het spel eerlijk en sportief.

 

Het gejaag op de hobby en grote kweker stuwt de prijzen omhoog.

We gaan nu de 3de decennia in van de groene golf en we mogen trots zijn dat nederland het marijuana walhalla is van de wereld.

Nog 10 jaar en dan is er zeker iets verandert ...

 

:whistling

 

 

Maarre stuur ze een paar mailtjes ... vinden ze vast fijn ....

 

:whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMFG

 

Het is nog maar de vraag of we bij de huidig geteelde hennep kunnen uitgaan van "softdrugs". Het bestanddeel waar het om gaat bij hennep , wordt kortweg ‘THC’ genoemd (voluit: delta-9-tetrahydrocannabinol). Hoe warmer het klimaat waarin de hennep groeit, hoe meer THC er in zit. De Nederlandse ‘wiet’ die onder vrijwel ideale omstandigheden in kassen is gekweekt, bevat vaak veel THC. Ter vergelijking het THC gehalte bij buitenteelt bevat ongeveer 30% THC. (het oude vertrouwde jointje). Met de huidige technieken wordt bij binnenteelt een THC gehalte van ongeveer 80% gehaald.

 

:whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites
OMFG

 

Het is nog maar de vraag of we bij de huidig geteelde hennep kunnen uitgaan van "softdrugs". Het bestanddeel waar het om gaat bij hennep , wordt kortweg ‘THC’ genoemd (voluit: delta-9-tetrahydrocannabinol). Hoe warmer het klimaat waarin de hennep groeit, hoe meer THC er in zit. De Nederlandse ‘wiet’ die onder vrijwel ideale omstandigheden in kassen is gekweekt, bevat vaak veel THC. Ter vergelijking het THC gehalte bij buitenteelt bevat ongeveer 30% THC. (het oude vertrouwde jointje). Met de huidige technieken wordt bij binnenteelt een THC gehalte van ongeveer 80% gehaald.

 

:whistling

 

haha,was t maar waar wat die knakker zegt,met zn buitenwiet van 30 % thc,wat ie overrigens het oude vertrouwde jointje vindt.dan in de binnenteelt,80 % thc!!!! :P dan doe je t wel goed,als dat waar is,en hij wil zn site een apart tintje geven,mag die knakker ook wel eens t kweekschema op zn site zetten,want ik wil wel eens weten hoe je 80 % thc op je toppen krygt,volgens mij past dat nog geen eens op een top,80 %..... :P ikhoop trouwens dat ik niet te veel kwaad bloed heb opgewekt met deze topic,want gezien de reacties zijn jullie toch wel redelijk kwaad geworden.dat kan ik zeer goed begrypen,want het is van t gekke af.ik ben er zelf ook echt pissig over,wat denkt zo''n vent wel niet.maar laten we niet al te gekke dingen gaan doen tegen die vent,in ieder geval geen geweld of zoiets.ik weet ,wij (hobby)kwekers zijn makkelijke mensen om mee om te gaan,zolang de andere party ook makkelijk met ons om gaat.ik zou bijna zeggen,maar als de andere partij moeilijk doet doen wij ook moeilijk,maar ikzeg dat niet.dat moet ieder voor zich uit maken.ik zelf zal ze wel gaan zieken,maar dat is mijn mening. :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die zieke geest zet zelfs mensen op z'n pagina met 2 fucking buitenplanten in de tuin. Gekker kan het toch niet worden..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze kunnen beter harddrugs dealers en mensen die illegale laboratoria hebben voor bijv. XTC e.d. op het internet zetten dan een paar broodkwekers, wat een miereneukers zeg :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar om deze meneer nu te gaan stalken vind ik te ver gaan.

 

*SNIP*

 

edit: beter nog, iemand bereid om wat geld uit te geven voor wat bots om continu een ddos attack uit te voeren op die site? :whistling

 

Daar hoef ik niet voor te betalen :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yay de Heksenjacht uit de Middeleeuwen is weer terug van weg geweest! Waarom zou je je toch ook verdiepen in de materie of de achterliggende redenen voor het kleinschalig telen van wiet... Welnee, aan de schandpaal en daarna op de brandstapel ermee! Laat ze maar bloeden die grote criminelen met wat plantjes onder een lamp op een achterkamertje! Daarmee haal je tenslotte écht de angel uit de georganiseerde misdaad, da's duidelijk natuurlijk. Ja, ze zien er misschien uit als huisvaders, maar die baan, die vrouw en 3 kindertjes zijn enkel een dekmantel voor deze potentiële Klaas Bruinstra's. Ik ben blij dat de overheid zoveel belastinggeld steekt in het opsporen van deze levensgevaarlijke mensen die allemaal binnen 2 weken miljonair zijn, want zoals u (van horen zeggen) wel weet is wiet kweken gouden handel.

 

Ja ja, onze overheid weet gelukkig de juiste prioriteiten te stellen. Dat die kleinschalige wietkweek in woonhuizen voortkomt uit achterliggende maatschappelijke problemen die de overheid weigert te onderkennen, laat staan er iets aan te doen zullen we voor het gemak maar even negeren... Toegegeven, het is ook lastig luisteren naar iets wat je niet horen wilt, zeker voor politici die ver boven het klootjesvolk menen te staan. En naar beneden trapt het toch een stuk lekkerder dan omhoog. Daarbij komt nog eens het voordeel van tunnelvisie; je hoeft je tenminste niet om al die afleiding aan de zijkant te bekommeren. Snoer die oogkleppen nog maar eens aan dames en heren! Aan grenzeloos opportunisme is nog nooit iemand dood gegaan... toch? :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze claimen dat bedrijven ook op een zwarte lijst komen ... ok das begrijpelijk.

 

Een bedrijf dat moedwillig asbest dumpt dat mag wat mij betreft op zo'n lijst.

Maar een particulier die de wet overtreed mag uit privacy niet op zo'n lijst.

mits het een bedrijf is met een kwekerij erachter ....

 

 

 

Heeft iemand al Mr Beckers ingelicht ?

 

Pekolow

Share this post


Link to post
Share on other sites

har har har

 

Het gaat niet door. Niet toegestaan onder de privacy wetgeving. Had iedereen vantevoren al kunnen bedenken, maargoed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi gesproken mad!!! :whistling Vind dat je het probleem wat die gasten hebben niet mooier kunt omschrijven. Denk wel eens, wat hebben deze mensen persoonlijk meegemaakt, om zo, en op deze manier over het leven of over de levenswijze van andere mensen te beslissen

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik snap het ook niet helemaal, er zijn toch veel ernstigere zaken die wel belangrijk zijn , hier in dit land gunt niemand niemand iets, doodzonde

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bumpen van oude topic's is niet toegestaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...