guest_H 27 Posted November 21, 2004 Goeien avond ik kwam net op het idee dat het bijna sinterklaas was, maarja dat is niet meer zonder wiet weg te denken dus ik dacht eraan om space pepernoten te maken aangezien ik nog zo'n 200 gram wiet boter in de diepvries heb liggen zal ik daar van de week eens mee aan de gang gaan. (alleen 18+ mogen ze eten ! ) komende week post ik hier met m'n recept en wat foto's Quote Share this post Link to post Share on other sites
martino23 0 Posted November 23, 2004 ben benieuwt hehe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan 0 Posted November 23, 2004 dat smaakt goed hoor, doen we hier al jaren Quote Share this post Link to post Share on other sites
martino23 0 Posted November 23, 2004 Ik vind dat sinterklaas die dinggen ook op de dag als ie aan komt naar ons moet gooien Quote Share this post Link to post Share on other sites
H0MER007 0 Posted November 23, 2004 hmmmz, ik zet alvast mijn Schoen op tafel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 0 Posted November 24, 2004 Zet ik die van mij er naast. Greetz Quote Share this post Link to post Share on other sites
claudandus 0 Posted November 25, 2004 ik zet wel mijn schoenen rek op tafel ken ik lekker veel op Quote Share this post Link to post Share on other sites
guest_H 27 Posted November 26, 2004 En nu gaan ze de oven uit brb met fotows enzo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sepult 0 Posted November 30, 2004 goed idee Wat is het precieze recept?? is wel gezellig voor komende zondag Quote Share this post Link to post Share on other sites
GreenGrower 4 Posted November 30, 2004 hmm, brb huh.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan 0 Posted November 30, 2004 hij heb ze te sterk gemaakt.....duurt ff Quote Share this post Link to post Share on other sites
guest_H 27 Posted December 1, 2004 Ingredienten 125 g bloem 125 g zelfrijzend bakmeel 100 g boter 90 g bruine basterdsuiker 2 eetlepels water 1 mespuntje zout 1 eierdooier 1 eetlepel speculaaskruiden ½ theelepel kaneel 1 mespuntje gemalen anijszaad 10 gram hash Bereiding Kneed alle ingrediënten door elkaar tot een soepele bal deeg. Laat het deeg 1 uur op een koele plaats rusten, bijvoorbeeld in de koelkast. Vet de bakplaat in met boter. De helft van het deeg is goed voor één bakplaat pepernoten. Draai van de deegbal kleine balletjes ter grootte van een knikker. Leg de balletjes op gelijke afstand op de bakplaat. Druk elk balletje een beetje plat. Bak de pepernoten in 20 minuten gaar in een op 160°C voorverwarmde oven. Laat ze daarna afkoelen. Het zijn alleen plakjes geworden ipv noten *lui* foto's komen eraan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sepult 0 Posted December 2, 2004 danke. Het wordt weer gezellig zondag Quote Share this post Link to post Share on other sites