Jump to content

Rutt

Members
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rutt

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 09/16/1980

Contact Methods

 • MSN
  herwinrutgers@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Groningen
 • Interests
  Alles wat een kick geeft
 1. Jah de andere planten zien er nog wel goed uit,maar die op de foto is het ergste.Heb 3x gespoten met Masai,had last van spint. Zinsdien zijn sommige bladeren er zo uitgaan zien,maar de bladeren in de toppen en de toppen zelf zien er wel mooi uit . Dus ik hoop dat het allemaal goed komt. De plant die hele lelijke bladeren heeft was ook diegene die onderin geel werd,en die zijn bladeren los liet. Iemand nog tips ??
 2. Ik vroeg mij af of meerdere mensen ook last hebben van steek in de borst en steek in het hoofd. Ik namelijk wel(maar alleen als ik stoned ben) en mijn kameraad ook precies dezelfde klachten. Tis echt zoon gevoel van nu leg ik het loodje.
 3. Update bijna 4 weken bloei. De bladeren hebben het moeilijk,maar de toppen ontwikkelen zich razend snel. Deze foto zie je de bladeren mooi geel worden,en ook de bruine plekken steken de kop op.(zakt me de moed van in de schoenen) Zou ik de Terra flores voeding gewoon elke keer geven of het gewoon bij 3x in de week houden? Heb ook de lamp wat hoger gehongen,en zag idd dat de stampers steviger en dikker begonnen uit te zien. Greetz
 4. Rutt

  gepakt

  Iig meer dan 5 planten
 5. GTA Vice City zeer leuk om te doen als je stoned bent. GTA San Andreas is ook zeer gaaf ,moet hem nog ff kopen (aanrader)
 6. Voor 2,5 euro mag je wel een aardig sterk jointje verwachten. Als je gewoon een 5 je haalt,kun je 2 aardige joint`s van draaien,bij de meenste shops draaien ze volgens mij 4 joint`s uit een zakje van 5 euro,ben ook niet weg van klare joint`s,heb ze wel eens uit elkaar gehaald en dan zie je dat er te weinig in zit,soms haren van mensen of dieren (niet echt bepaald lekker)en andere troep die ik niet kan thuis brengen. Mijn mening is ook gewoon een zakje van 5 ophalen en lekker zelf gaan draaien,bepaal je ook zelf de sterkte.
 7. Rutt

  paarse stengel

  Dat is nu net de kunst om uit te zoeken Je noemt er nu 3, kan er zo nog 10 achteraan zetten. Er zijn zelfs soorten die al in de stress schieten doordat ze gestekt worden. Jah zo kunnen we nog ff door gaan. Het kan dus vele oorzaken hebben,zullen de stengels ook weer normaal van kleur worden of blijven ze de rest van de kweek zo,als dat zo is dan stressen ze goed want ik heb hier en daar nog steeds paarse stengels. Zal ze es wat minder stressen.
 8. Rutt

  paarse stengel

  Das duidelijke taal Stress door een te lage tempratuur? Stress door te veel of te weinig voeding? Of ?
 9. 2 per avond,soms s`morgens voor naar het werk gaan.(als er nog een halve ligt)
 10. Hier nog een paar pics van vandaag 2 weken oud. misschien zichtbaar ,de verkleuring van groen naar licht groen/geel. Of zal de verkleuring komen van de bloei van de topjes ?
 11. Ziet er heel mooi uit,daar zit wel heel wat aan.
 12. Geef 3 x per dag water,vul dan de schotels en wacht ff 10 minuten,als het water heel snel opgenomen is dan doe ik er nog wat bij,blijft er na 10 minuten nog water in de schotels staan dan gooi ik dat weg. Heb Zondag voor het eerst met voeding gegeven(Terra Flores)25 Ml opgelost in 5 liter water,en dat geef ik de planten 3 maal daags. Heb hier ook nog Canna Pk 13/14 staan,en op de fles staat:Voeg eenmalig toe 3 weken voor de oogst pk 13/14 toe,en dit versprijden over 3 tot 6 dagen,kan ik dat zonder problemen bij de emmer met Terra Flores ingooien???????? De topjes zien er goed uit ,met mooie stampers,alleen zie ik dat de bladeren onderin wat geelig worden,en 1 plant word ook helemaal een beetje licht groen/ geelig. Zal dat misschien gelegen hebben aan de grond (Cellmax)waar alleen de eerste 4 weken de planten van voeding worden voorzien???? Greetz Rutt
×
×
 • Create New...