Jump to content

martino23

Full member
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About martino23

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 04/16/1981

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • MSN
  martinobambino@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ergens in nederland
 • Interests
  Het kweken van rozen, Interneten, gamen,
 1. Weet niemand wat het is en wat ik er aan kan doen ????
 2. is gedaan Nu nog het probleem
 3. hierbij wat foto's Boven in de planten gaat het goed onder in zwaar slecht en helemaal nu ik ze even uit de schuur heb gehaalt en ze goed heb bekeken. Hoop dat iemand weet wat het beste is om te doen. bedankt alvast.
 4. Hallo mensen ik heb even een vraagje. Ik heb een week of 2 geleden me buiten planten de schuur in gezet om daar eerder af te bloeien. Ik heb er een 400 watt lampje boven gehangen en de boel op 12/12 gezet. Nu gaat alles lekker en komen de topjes leuk door alleen zijn de planten tog iets sneller gegoeit dan ik had verwacht waardoor nu alles op elkaar groeit en de onderste takken geen licht meer krijgen en zelf al wat geel worden. Wat ken ik er aan gaan doen of gewoon laten gaan? dit is de eerste keer dat ik buiten kweek in potten dus ben benieuwt wat de opties zijn. Alvast bedankt. zal foto's straks even plaatsen.
 5. Hey mensen ik heb me buiten planten de schuur in gegooit voor eerder te verduisteren gewoon met een 600 watt op 12/12. nu heb ik ze 2 weken in de bloei staan en de kleine topjes komen er leuk door. Maar goed je hebt ook een hoop zei takjes waar tog niet echt de toppen dik worden en met het knippen ik tog niet de tijd neem om ze mee te knippen is het nu nog raadzaam om ze weg te knippen? Kan het nu nog wel of niet ?
 6. Thx zal straks even me buiten kweekje even gaan posten
 7. Ja mensen na een tijdje niet meer actief te zijn geweest in de cannabis ben ik weer terug. Dus ik zal zeggen hallo allemaal weer
 8. Thanks ben ook zeer blij dat het tog nog op deze manier allemaal goed is gekomen en jah een douch alla wiet geur is ook een keer wat anders whahahahah
 9. Whahahaah nu even op houden zeg Dit is te gek
 10. Niet alleen de pannen thunder ook de vendering er onder. Maar ik heb op zicht goed nieuws te melden ik ben er met me vrouw tog uit gekomen om de planten een tijdje in de douch te mogen zetten het is wel niet zo aangenaam met douchen maar tog kan ik dan me kweek afmaken. Ze vond het lullig dat ik het anders zou moeten oogsten te wel ze nog niet uit gebloeit zijn. Dus ben er blij van dat het op deze manier tog nog goed is gekomen:) (LIEVE VROUW:) En daarbij ben ik zo wie zo blij want me hele zolder ligt open nu ze hebben het wel wet een soort plasic folie afgedekt maar tog ze hadden zo me tentje ondekt, Dus ben blij dat alles nu veilig in de douch staat. Jah ik wou het jullie gisteren nog melden maar ja was zo aan het sleepen geweest met die planten dat ik daarna lekker op de bank ben neer geploft met een joint en een biertje. Maar goed zal jullie dus weer op de hoogte gaan houden met me kweekje. Gr martino.
 11. Ben net even bij mijn afnemer geweest en het kan er wel mee door het ligt wel op het randje maar goed ik moet het maar er afhalen drogen en brengen dus dat is een zorg minder. Alleen baal ik er zelf nog wel van want ze hadden nog lekker wat kunnen aandikken in die paar weken. Maar goed beter iets dan niets en zit niet te wachten om er uitgegooit te worden dan maar weer als ze klaar zijn gelijk nieuwe kweek starten zit helaas niks anders op. wierieman Drogen gaat wel goed komen want dat gebeurt niet op de zelfde plek:)
 12. Beste spint morgen gaan ze de pannen er afhalen en vrijdag de isolatie vervangen en nieuwe pannen leggen. Had een smoesje verzonen om er achter te komen maar ze zullen ons huis en die van de buuren morgen mee beginen ze hebben een week de tijd om alles af te hebben dus jah. moet er gewoon nog even over na denken wat ik ga doen maar heb nog een paar uur de tijd daar voor:( Dan is het oogsten of de gok aan gaan of het goed gaat.
 13. hierbij een paar foto's van een topje die ik er even er heb afgehaalt. is het de moeite waard om als het tog mis gaat ze te knippen en drogen ? Ik heb het puur voor de verkoop en heb geen zin om voor lul te staan als het straks droog en en het breng en ze zeggen wat een zooitje. Mischien weet iemand dat als het tog echt morgen weg moet dat het wel de moeite is om het allemaal te gaan knippen? Alvast bedankt voor jullie steun.
 14. Stijgers staan zijn ze aan het opbouwen en het moet met een week klaar zijn dus jah ik weet zelf ook niet wat ik moet gaan doen denk dat ongeveer 50% van de haren pas bruin zijn dus om nu te oogsten heb ik weinig zin aan. Maar goed is gewoon weer klote zo. Mischien de hele meuk verplaatsen na de douch maar denk dat mijn vrouw daar niet op zit te wachten:( Dus ik weet het even allemaal niet meer. En dat nog allemaal even voor de feestdagen bah laat ze gewoon een week of 2 a 3 wachten dan was er niks aan de hand geweest. Maar goed moet maar eens kijken wat ik doe en als ik er helemaal beroert van ben trek ik gewoon de hele zooi er uit en gaat het recht streeks de vuilnisbak in. Bah wat ben ik er beroert van zeg
×
×
 • Create New...