Jump to content

stefan

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stefan

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. pak dan wel royal blunt, die zijn het lekkerst
  2. en da's echt lekker hoor, en je kunt ook niet alles weten, vragen staat vrij toch? je hebt ze in diverse smaken , en je rolt daar idd je joint mee. het enige bestanddeel is tabak en dan geur en smaakstoffen. probeer het maar eens, te koop bij tabakszaak, smartshop enz.
  3. alleen de schilletjes of de hele pinda inbrengen?
  4. nee ik vond het niet lekker, het had een wat muffe smaak, nu pak ik gewoon blunts, da vind ik wel lekker
  5. nee, gezonder niet, dan moet je puur roken of liefst de vapo
  6. ik had hemp, maar die smaakte me niet, maar proberen he, smaken verschillen
  7. al geprobeerd, maar moet je smaak zijn.
  8. stefan

    space pepernoten

    hij heb ze te sterk gemaakt.....duurt ff
  9. slimpie, dacht je nou echt dat ik het over sigaretten had? En ik wist het van te voren, net zoals iedereen! Maar het blijft puur natuur, en dat is met nicotine nou niet zo. Plus als je een stevige roker bent reken dan maar eens uit wanneer je level gaat dalen,dan is de zwangerschap al redelijk aan de gang. Daarnaast moet je niet voorbij het feit gaan dat als iemand een stevige roker(WIET) is, en je stopt dan heeft dat ook zijn uitwerking op de moeder.De rusteloosheid die je dan hebt is ook niet goed voor het kind. Er zitten aan beide voor en tegens......
  10. laat je wiet toch niet drogen op kranten, koop gewoon wat horregaas, maak een paar rekjes en laat het daar op drogen. Ook een oprolbare hor aan de muur bevestigen werkt goed.uittrekken, vastklikken en drogen maar.
  11. tja dan wil ik er toch nog even aan toevoegen dat ik een trotse vader van drie kinderen ben, de oudste is nu 17. Mijn vrouw en ik zijn zeer stevige rokers , in de periode van zwangerschap wel gerookt,minder maar toch. Ik kan je wel zeggen dat geen van de kinderen er iets aan overgehouden heeft. (hooguit twee freaky parents)
  12. pak maar gewoon zwart wit folie.piepschuim niet vanwege het open karakter waar vanalles achter gat zitten. als je die folie goed verlijmt( spuitlijm) is hij na ieder kweek ook perfect schoon te maken. laat je hoofd niet op hol brengen hoor en veel succes
  13. maar waar blijft de feitelijke informatie dan.die moet dan toch makkelijk te delen zijn met ons? Dus pro?laat eens wat meer weten, vind het allemaal heel interessant, maar weet nu niet meer hoe of wat. De hele discussie lijkt nu te gaan over wie wie beledigd heeft, maar ik zou zo graag wat info zien?
  14. stefan

    space pepernoten

    dat smaakt goed hoor, doen we hier al jaren
  15. welk schema houd jij aan dan? wat was je opbrengst per watt?
×
×
  • Create New...