Jump to content

dp.

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dp.

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. dp.

    Snow Ryder

    He, Van nummer 3 was het geslacht al bekent dat is een vrouwtje, maar nu beginnen 1+2 ook geslacht te tonen. Bij nummer 1 is het nog niet duidelijk te zien, maar van nummer 2 begin ik het vermoeden te krijgen dat het een KLOTE mannetje is! Als dit zo blijkt te zijn wordt het een deze weken een bezoekje aan sensismile brengen.... eerst 1 die niet wil ontkiemen, daarna 1 die zichzelf vermoord en nu zit er misschien ook nog een mannetje tussen. Terwijl het nota bene nog wordt bestempeld als als gefeminiseerd zaad. maarja ik heb nog gefeminiseerde white skunk zaden waarvan ik er al 2 heb ontkiemd heb die zijn sinds gister boven gekomen. Dus de nieuwe garde als al onderweg. @anus: is er al wat geslacht te zien bij jou? Tevens komen er deze zondag wat foto's, kunnen jullie ook ff zien of mijn vermoedens kloppen. DP.
  2. dp.

    Snow Ryder

    1 en 3 hebben bij mij breede bladeren en een bossige structuur, maar 2 heeft veel smaller blad en een meer open structuur... meer sativa aanwezig bij nummer 2. dp.
  3. dp.

    Snow Ryder

    Hier zijn eindelijk de foto's dan, ik heb nou eenmaal niet veel tijd. Maar ik zal jullie op de hoogte houden. 1: gaat nog steeds goed, ze heeft alleen nog 1 misvormdt blaadje gekregen. Maakt ook mooie korte internodes. 2: Gaat als een snel trein en de geur.. OVERHEERLIJK!! een lekker fris geurtje, neigt naar amnesia haze maar dan citroeniger. Deze Pheno is zeker sativa-dominant. 3: Heeft een beetje last van de voedings rijke verse aarde waar ze nu in zit, ze stonden alle 3 in oude voedings arme aarde tot ze naar buiten gingen. Het rare vind ik alleen dat de andere 2 nergens last van hebben, maarja ze komt er alweer overheen de nieuwe blaadjes van de zijtakjes tonen de tekenen van overvoeding al niet meer. @ anus cocainus, heb jij er een sativa pheno tussen zitten? dp.
  4. dp.

    Snow Ryder

    @ anus cocainus. Ze gaan zeker goed en ze zijn nu sinds een week buiten... de grootste circa 20 25cm. heeft eergister ze 1ste witte haartje laten zien dus ze gaan in iedergeval groter worden dan lowryder. Ik moet er helaas zo vandoor als ik vanmiddag tijd heb zal ik wel een paar foto's schieten. Trouwens erg leuk dat jij ze ook hebt staan ik blijf die van jou ook in de gaten houden . dp.
  5. dp.

    Snow Ryder

    Hier is de update dan: De snowrydertjes staan er weer lekker bij. Ik kan jullie nu al vertellen dat dit (volgens mij) erg lekkere plantjes gaan worden, de geur is overheerlijk en groeien doen ze erg goed. Ik vermoed dat ze de meter wel gaan reden, althans ik hoop het. Me dames staan wel allemaal een beetje scheef vanwege het stevige windje vandaag... maar daar moeten ze maar aanwennen. Deze komende week is het ook maar is tijd dat de dames naar buiten gaan. 1 ^^ ze is weer volledig hersteld van haar verbranding. 2 3 Ze staan nu lekker voor het open raam (op de foto is het raam dicht zodat ik even een foto kon zonder last van wind te hebben... voor er daar weer opmerkingen over worden gemaakt ) dp.
  6. dp.

    Snow Ryder

    Deze had ik al gevonden maar als nog bedankt. Ik zal ook volgende week een updatetje doen om te laten zien hoe het erbij staat en ze beginnen al een beetje te geuren.
  7. dp.

    Schoon Blowen

    Ik draai mijn blow met Phillip Morris one (wit pakje met zilver) dit zijn hele lichte sigaretten, veel lichter dan gewone ''light'' sigaretten... er zit nog wel steeds een licht tabak smaakje bij je joint maar je proeft je hasj/wiet teminste echt goed en het effect wordt ook positief beinvloed. dp.
  8. dp.

    Snow Ryder

    Ze stonden in een propegator (lekker vochtig) dus er zat een druppel op de blaadjes, vervolgens de zon er op en je ziet wat er gebeurt... Net zo als je met een vergrootglas een blaadje kan verbranden. dp.
  9. dp.

    Snow Ryder

    Hij is gemaakt hier zijn ze dan: Snow1: Het eerste setje blad is verbrand door een druppel water maar er komt alweer een nieuw setje aan. Snow2: Snow3: (ze lijken heel licht door de zon) Helaas heeft het ene plantje met één kiemblaadje het niet gered en het zaadje dat na zeven dagen nog niet ontkiemd was, is nog steeds niet uitgekomen. dp.
  10. dp.

    Snow Ryder

    Nou de eerste 2 probleem gevalletjes zijn er al, van de vijf zaadjes weigerd er 1 te ontkiemen na zeven dagen. Verder is er nog één waarvan 1 van de kiemblaadjes is afgebroken, het zaadhoesje zat er nog een beetje aan ik zat nog te denken zal ik het er voorzichtig van afhalen, maar dacht nee joh gaat er toch van zelf wel vanaf en 2dagen later zie ik opeens dat het zaadhoesje eraf is gevallen maar samen met 1 van de kiemblaadjes. Daarom natuurlijk de vraag: Zal het plantje het reden met maar 1 kiemblaadje?,, het eerste setje blad is nog niet te zien enkel dat ene kiemblaadje. Maar ondanks deze tegenslag heb ik 3 hele mooie kiemplantjes, ze zijn al mooi donker groen en één was al binnen 48u boven. Ze zijn alleen een klein beetje gestrek door het sombere weer de afgelopen 4 dagen, bij het overpotten een beetje dieper in de grond en er wordt volgende week weer mooi weer voorspelt dus dat komt wel goed. dp. PS. Het spijt me jongens me camera is helaas defect... wordt gemaakt dus zal van de week wel wat moois laten zien.
  11. bij 1 van mijn net ontkiemde plantjes is 1 van de kiemblaadjes eraf gescheurd door het zaadhoesje dat vast bleef zitten, zal hij het zo nog reden?
  12. dp.

    Snow Ryder

    @ masteryero: ja ik was eerst een beetje ontmoedigd toen ik hier hoorde dat hij indica dominant is en maar klein blijft, tot ik erachter kwam dat er bij de omschrijving van het plantjes helemaal nergens iets staat of het nou indica of sativa was. Maar na het zien van de foto ervan zag ik toch duidelijk sativa en topjes die er een stuk lekkerder uitzien dan de foto op de site van sensiseeds, dus heb ik ze toch gehaald en ik ben ook erg benieuwd wat het gaat worden en ik zal zeker foto's laten zien. Ik denk dat ik dan toch maar wat later ga beginnen, ik denk zo eind maar/begin april dan is het al een stuk lekkerder en zal ik verder misschien bijlichten met een tl. Kwa voeding ga ik dan 1 malige wat groei-voeding geven(zonodig wat meer), omdat sensi toch aangeeft dat hij acht weken in de groei blijft en voor de bloei ga ik ze wat bloei-voeding geven. ik hoop dat het wat moois gaat worden en er wat lekkers van af gaat komen DP.
  13. dp.

    Snow Ryder

    Ik heb de snow ryder's gehaald vandaag gehaald, ik wou ze toch wel testen. iemand hier in de ruderalis sectie had een link gevonden van een test gekweek van snow ryder en hij heeft zeker sativa genen: dus naar mijn idee is die lengte van 90-120 toch wel te bereiken, aangezien ik ze in de volle grond zet. ik heb alleen nog een vraagje met het aantal lichturen van nu kunnen AF soortjes toch niet in de bloei gaan? en gebruiken jullie nog voeding voor AF, geven jullie bijvoorbeeld alleen maar bloei voeding omdat ze eigenlijk alleen maar in de bloei zijn of zie ik dit helemaal verkeerd?? dp.
  14. het maakt toch niet uit als je nu al begint met AF soortjes ondanks dat het aantal lichturen momenteel nog onder 12 uur ligt? en wat voor voeding geven jullie aan af soortjes? dp.
  15. dp.

    Snow Ryder

    Maar wat nou als er in deze kruising lowrider #2 is gebruikt die is ook al langer dan lowrider #1, dan zou je naar mijn idee een soort krijgen dat dan weer langer word dan lowrider #2. Hoe weten jullie dat snow ryder indica dominant is, bij de omschrijving komt alleen in dit stukje indica voor: "De planten zijn stevig en de internodale openingen blijven onder goede omstandigheden kort. De knoppen zijn strak, zoals gebruikelijk bij Indica, en bedekt met plakkerig hars en ze hebben een zoet-pittig, grondachtig citrusaroma." Het kan toch zo zijn dat het een sativa dominant soort is maar met de top opbouw van een indica. dp.
×
×
  • Create New...