Jump to content

Drlxl

Members
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Drlxl

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 07/18/1981

Contact Methods

  • MSN
    Vraag maar
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    Runescape :)
  1. nog iets wat veel beginners fout doen ... Ze hebben het rare idee in hun hoofd dat die J snel op moet, of uberhaubt op moet. Doe rustig aan ... relax .. Voel je je stoned ... leg die J dan weg, en rook uhm later op.. Hij hoeft niet compleet helemaal achter elkaar op.
  2. Om deze foto moest ik spontaan lachen. .... ik hoop jullie ook .... Bron: www.nu.nl Foto: L. Kommerkamp | Frontale botsing met twee serviceauto's van de ANWB in Badhoevedorp
  3. Ik zelf ben verslaafd aan runescape ... het is een online multiplayer game. maar niet zoals call of duty of zoiets. Ik zou gewoon ff gaan kijken op www.runescape.com en daar lezen en kijken of je het leuk vindt.
  4. Ik Baal !!!! Ik greep mis ... Heb ingelogd gestaan en alles ging de mist in .... Ik heb geen kaarten kunnen krijgen en ik weiger om het 3 dubbele te betalen. Voor iedereen die geen kaartjes heeft ....... Q dance zegt dat er binnenkort een verkoop gaat zijn van de kaartjes die besteld zijn door mensen maar niet betaald. Die gaan weer opnieuw de verkoop in. Dus let op ...... als je geen kaartje heb, kijk regelmatig op Q-Dance voor wanneer de verkoop weer gaat beginnen. Ik hoop dit keer wel een kaartje te kunnen krijgen.
  5. Ik blow nu meer dan een jaar ... ik weet niet lang .... Ik ben afgelopen 1 april 13 dagen gestopt. De bedoeling was 14 dagen, maar ik had zoiets van ik heb nu genoeg bewezen voor mezelf. Die dagen gingen redelijk makkelijk, kwam er wel achter dat wanneer er om me heen geblowd wordt in een huis dat ik het er echt moeilijker mee had dan wanneer er buiten om me heen geblowd werd. Ik wou voor mezelf weten of ik kon stoppen, want ik blowde steeds meer. en vroeger op de dag. Had steeds meer dagen dat ik langer en vaker stoned was en minder nuchter. Dit ging niet de goede kant op leek mij, dus dacht ik doe ik 2 weken zonder. Die gingen gemakkelijk. Ok.... ik weet het ... het is niet uit je bloed, dus nog steeds in je lichaam. Maar voor mij was het bewijs genoeg dat ik het wel kon. Deed het samen met 2 andere mensen, die begonnen naar 6 dagen al weer. Dus had ik voor mezelf met 13 dagen genoeg bewezen. Ik zou het gewoon proberen, dan weet je het zeker. zeker dat je wel of niet kan stoppen, dan weet je ook of je wel of niet hulp nodig heb. Trust me its better to know.
  6. Ik vindt geloof een lastig onderwerp. Ik ben zelf streng gelovend opgevoed .. Je kent ze wel, die iritante mensen die je op zondag je bed uit bellen, met dat voetje tussen de deur Ik heb op de leeftijd van 16 besloten dat ik daar geen deel meer van wou uitmaken aangezien in niet meer in huis woonde en dus ook niet meer volgens die regels diende te leven. Ik geloof dat er een God bestaat. Ik geloof echter niet in de Kerk of ook maar iets wat er op lijkt, mensen verdraaien dingen, je ziet zoveel verschilende geloven die allemaal de bijbel gebruiken maar de dingen die er in staan compleet anders opvatten. Mensen maken oorlog in de naam van God. Ik heb geloof meer dingen zien kapot maken dan opbouwen. Tuurlijk ook goede dingen komen van geloof. Wat weet ik nu ff niet maar je snapt me. Ik geloof ook meerdere dingen zoals de grondslag van de Da Vinci Code. ..... dat Jezus getrouwd is geweest, een vrijgezelle man van 33 zonder sex en zonder vrouw in die tijd geloof ik niet.... Kan niet... Maar bewijzen heb ik niet. .... Dus is het geloven ... denk ik
  7. 1: Ik haal uit een normale gram 3 joints, met tabak gewoon... Meestal (omdat ik vaak bij dezelfde shop kom krijg ik meestal iets meer ... sssst) haal ik er wel 4 joints uit. Ik heb geen idee wat dat is per joint. 2: Als ik idd sterkere wiet heb ... zoals Haze ofzo dan doe ik er minder in.
  8. Drlxl

    Grinden

    Ik heb een domme vraag .... Ik heb deze Grinder Het derde gedeelte is een zeefje. Nou zit in het onderste bakje (4e gedeelte) allemaal spul dat door het zeefje heen komt. Poederachtig ........ Nu de mega domme vraag ............. Wat doe ik daarmee ???? Kan je daar alleen maar boter van maken? Wat kan je er nog meer van maken? Btw als ik die vraag hier verkeerd stel, gaarne ff een link posten naar het juiste topic.
  9. laat maar verkeerde topic gepost.
  10. 4. Zijn er coffie shops waar ze niet heel erg op leeftijd letten(ben 17)(in utrecht) Neej en ik ben bang dat je die ook niet gaat vinden ook. Daar zijn ze meestal vrij streng in. Je kan buiten de shop gaan staan en kijken of je iemand kent of denkt die te kunnen vertrouwen (pak een wat ouder persoon) en die gaat dan voor jou de shop in en haalt. Voordeel .... je hoeft dit nog maar een jaar te doen ... dan kan je zelf halen
  11. Ik was helemaal gek van dynamite. Geen vreetkick, Lekker goed stoned, lekkere smaak. maar ik denk dat ik het te lang gerookt heb, want het slaat nu echt niet meer aan. laatst skunk gehaald, de lading die de shop had was echt goed dit keer. Lekker goedkoop wietje met dit keer een mega kick. Maar meestal kan ik het je niet aanraden, ligt idd aan de levering die ze krijgen. Voor de rest vindt ik Heaven ook zeer goed te doen.
  12. Gingen naar de Efteling met een bedrijfs uitje. Stoned in de vogelrock gezeten. Eerste 3 keer ging goed, moet wel zeggen dat ik daarna goed misselijk werd. Trok wel weer weg. Maar idd pas ook op wanneer en waar je rookt. In pretparken vinden ze het niet zo een leuk en goed idee ivm kleine kinderen enzo. Dus idd locatie is echt belangrijk. Op een drukke dag zou ik het echt niet doen, je kan echt het park uit gezet worden als je niet oppast. Het kan idd ook goed fout gaan, dus let goed op je lichaam, en ga echt niet door als je ook maar een beetje misselijk of verkeerd begint te voelen. Maar de ervaring kan ik je wel aanraden. Het is een heel ander gevoel.
  13. "vroeger" Had ik idd ook verstop plekjes nodig, nu al lang niet meer. Ik was er aardig goed in geworden. Ik had een echte meisjes kamer, veel prulletjes, dus veel verstopplekken. Knuffel (been there, done that). Agenda (zo 1 met ringband) Valkjes genoeg. Portomonee. Allerlij soorten bakjes. Achter schilderijen. In me pc Achter me beeldscherm Onder me tafel geplakt. Onder me bed. Achter het schuine dak, die was echt perfect, mijn plek... Enz. Nu heb ik het gewoon in een leeg perpermunt doosje zitten dat van ijzer is, met een handig klick dekseltje. ook perfect voor buiten draaien. Zit gewoon altijd in me rugtas. Dat is zo een standaard tas geworden dat ik meestal overal mee naar toe neem.
  14. @ Trees Idd, kampvuur is helemaal te gek , we bouwen er hier ook regelmatig 1tje, leuk is dat de politie er meestal niet zo moeilijk over doet. Als alles maar onder controle is, en je de troep ook weer opruimt. Het chilste vindt ik ook een eigen joint maar niet alleen rokend. Ik vindt me eigen joints meestal lekkerder dan die van een ander. Kweet niet, ligt misschien aan de manier van draaien. Ik vindt het ook prettig om een joint te delen, maar met grote groepen ben je uhm wel meestal kwijt. Dat is dan weer iets wat ik niet zo prettig vindt. Laatst waren we met een mannetje of 6, allemaal een eigen joint, met allemaal toevallig verschillende wietjes . Rondje gedaan met doorgeven. Kan wel zeggen dat ik aardig goed stoned was na een paar sucks van 6 verschilende joints. Ik rook liever buiten, binnen krijg ik het al snel benouwd (vooral met meerdere joints op een avond) en krijg ik snel droge ogen (heb lenzen) en die lucht wil niet zo snel weg. Ik heb een eigen huis, en gewoon normaal roken mag in huis maar joints roken doe ik echt op het balkon. Ik vindt die lucht in huis niet prettig, ook me vriend vindt het niet prettig. Hij vindt het niet erg dat ik blow, maar niet in huis.
  15. Drlxl

    Stoned

    Dat heb ik ook, ik eet ook meestal niet. maar met drank heb ik er geen last van.
×
×
  • Create New...