Jump to content

allin

Full member
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About allin

 • Rank
  Kind aan huis lid

Contact Methods

 • MSN
  thuglife_gangsters@hotmai
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  De eeuWiGe WieTVeLDeN...
 1. allin

  Wiet Afgepakt

  ik zou die moeite er allemaal niet voor doen, want wiet is simpelweg verboden. Het wordt gedoogd dus als ze willen mogen ze het tot 5 gr. door de vingers zien, maar als ze willen kunnen ze 0.1 gr. afpakkenn..
 2. zo draaide ik vroeger ook.. tip rechts en van de tip naar de top.. maar ik heb nu een nieuwe stijl.. ik draai nog steeds tip rechts maar begin voortaan vooraan met draaien, zo valt er nooit iets op de grond en krijg je de dikste joints nog dicht door alles naar de tip-kant te "drukken" zo is de joint ook meteen strak, alleen op het begin is het bij de tip nog een beetje behelpen maar na een tijdje gaat dat ook perfect--->> resultaatt.. strakkere joints en gewoon makkelijker.!!
 3. je moet roken wat je het lekkerst vindt want een stoneder effect geeft het zeker niet..
 4. dan is de kwaliteit wel zeker minder.. het kost de plant veel energie om die zaadjes te fabriceren.. waardoor er minder energie overblijft om THC aan te maken...
 5. left is the good way nee nee.. rechts is voor de masters ahaha neej iedereen zn eigen kant toch
 6. onzin.. ik heb een alluminium grinder en hasj wordt gewoon poeder.. perfect..!!
 7. Dus je word toleranter nee toleranter betekent dat je meer nodig hebt om hetzelfde effect te behalen.. en ik zeg je kan meer aan maar hebt niet meer nodig..
 8. Vertel me maar even dan waar ik die kan vinden, wijsneus Mooie zoek functie dan, werkt dan voor geen milimeter. beter een wijsneus dan een domme malloot die de zoekfunctie niet eens snapt.. en daarbij.. weet ik zeker dat je die pas hebt gebruikt na mijn reactie maargoed..
 9. tolerantie of gewenning bestaat niet met wiet/hasj het wat verandert is dat je lichaam/geest eraan gewend raken en zo kan je meer aan.. je wordt niet (snel) ziek etc. daarom ook als je een tijdje niet of minder hebt gerookt.. "vergeet" je lichaam/geest het effect en komt het anders aan het is dus dat je niet meer nodig hebt maar meer aan kunt
 10. allin

  Opbergen

  waarom verstoppen? bij mij is het gewoon mn broekzak..
 11. ALSJEBLIEFT gebruik zoekfunctie want er is wel meer dan 1 topic besteed aan dit onderwerp..
 12. Lees jij wel? NICOTINE IS NIET DE SCHADELIJKE STOF DIE IN TABAK ZIT! Het is de stof die verslavend is.. het wordt misschien niet gezien als DE schadelijke stof maar het is wel degelijk schadelijk.. het is namelijk zo als je een druppel nicotine op een houten tafel laat vallen.. vreet het gewoon een gat in de tafel.. maar er zit maar heel weinig in natuurlijk..
 13. nou maar er maar ongeveer 17 tot 21 keer meer van.. afhankelijk hoeveel wiet erin zit..
 14. de zoekfunctie gebruiken misschien..
×
×
 • Create New...