Jump to content

Argulas

Members
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Argulas

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 07/24/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Muziek, sex, psychedelica, chillen, ...
 1. Nice verslagje! Je bent er echt iets moois van aan het maken! Ik ga je zeker volgen! Zelf ben ik ook de Super Lemon Haze aan het kweken, en die zijn inderdaad best wel moeilijk om ze in gang te krijgen, ze haperen zo wat bij wijze van spreken. Maar dat zal wel goed komen Hopelijk gaat de rest van het kweekproces wat vlotter. Ik ben van plan enkele in potten te zetten en sommige ook in volle grond, maar ik moet nog een goed plaatske in mijn tuin vinden waar ze niet al te opvallend staan maar toch in het zonneke Ik wens je veel succes, en kijk uit hoe het verder verloopt! Greetz!
 2. Magnesium tekort? Tis een gok, misschien moet je zelf ook es rondlezen en de stickies hier lezen enzo
 3. Argulas

  Kweek 2010

  Fotos van de kweek 2010
 4. Bedankt voor jullie reacties! Minder water geven en gewoon afwachten dus? Denkt de rest hier ook zo over, of zijn er nog andere meningen?
 5. 'Potgrond voor Geraniums en andere zomerbloeiers' die genoeg voedingsstoffen bevat voor 6 weken en het water optimaal vasthoud voor minder gietbeurten, zo zegt de verpakking.
 6. Hey! Het is al even geleden dat ik nog actief ben geweest op dit forum, vooral wegens tijdsgebrek. Dit jaar zou ik graag terug eens een echt succesvolle kweek willen oogsten, en heb dan ook een leuk soortje gekozen, namelijk de Super Lemon Haze, feminized. Nu, het plantje is amper 3 weken oud, en het heeft al bladproblemen. Hier de details en fotos! Buitenkweek Soortje: Super Lemon Haze, Feminized Stek of Zaaiing: Zaden Aantal weken oud: Iets langer dan 3 weken Meet je de pH: nee, geen meter. Zo ja wat is de pH: / EC: / Veel water gegeven of weinig: Normaal naar mijn weten. (ik zit spijtiggenoeg niet elke dag bij men planten, aangezien ik op kot zit. Maar er wordt voor gezorgd. Andere bijzonderheden: Sinds Woensdag 19/05 verpot en naar buiten geplaatst. Sinds dan is het erger gerworden (bij de witte bladverkleuring). Plant 1: Witte bladverkleuring vanaf de punten, en nu ook bladeren op de volgende vertakking. Ik denk Stikstof tekort? Hoe los ik dit het beste op? Plant 2: Prille neerwaartse krulling bij de bovenste bladeren. Hier heb ik nog geen deftige foto's van maar ik denk dat je het wel goed kunt inbeelden. Niets van gevonden, enkel over opwaartse krulling.. Misschien door wartme? Plant 3: Niets echt erg, mar vroeg het me af. De kleur van dit plantje is naar de lichtere kant in vergelijking met de andere. Algemene vraag: Wanneer beginnen met groeivoeding geven? Alvast bedankt voor het lezen en je eventuele reactie! Ik hoop dat ik geholpen kan worden, zeker met de eerste plant, aangezien die precies wel potentieel heeft! Als er nog vragen zijn, vraag maar! Peace! Argulas
 7. Hey! Heb je je probleem al kunnen verhelpen ondertussen? Ik heb ongeveer hetzelfde probleem, maar dan zonder de opwaardse krulling.
 8. Heya! Lang van weggeweest en niet veel laten horen, i know, maar ik heb het nogal druk gehad de laatste tijd. Anyway, straight to the point: 2 Van men Purple Tops verdenk ik van man zijn, maar ik ben niet zeker, het lijkt op een vrouwtje, maar zonder de witte haartjes en met trossen zoals bij een man. Ik vroeg me dus af of jullie hier wel zekerheid over konden geven? Want anders moeten ze direct weg!! Hier de fotos: Deze is een hermafrodiet? Dit is het enige haartje dat er te zien is aan deze plant, de rest is zonder haartjes: Bij nog een andere Purple Tops zijn er een aantal dingen niet juist blijkbaar, enig idee wat dit zou kunnen zijn ? 1: 2: 3: En dan als Final Question : Is dit bevrucht? Sinds het zo dik staat en geen wit haartje meer heeft? Dat zou anders wel de mannelijkheid verklaren van de eerste 2 planten waarover ik het had.: Ik weet het, veel vragen tegelijk... Maar heb problemen met men internet, en kan het dus niet apart zetten. Alvast bedankt voor te lezen en eventueel te antwoorden! Greetz,Argulas
 9. Argulas

  Kweek 2007

  Easy Rider, Afrika, Jamaica en Purple Tops
 10. Dat doe je dus NIET ! Er zijn soorten die ENORM hard op elkaar lijken, alleen te onderscheiden door een kenner! NOOIT zelf achter paddenstoelen gaan zoeken als je er niet over geleerd hebt!
 11. strange.. Ik heb er ook van De Sjamaan. Misschien is het gewoon een mix, want vorig jaar had ik er ook 2 totaal verschillende. en Nu dit jaar weer, één wat lijkt op een lowryder (is nog geen halve meter hoog) en één met paarse toppen. Mja anyway, ik ben benieuwd hoe hij zal smaken, tziet er nu wel nog goed uit, alleen nog wat weinig trichomen. Maar ze zijn natuurlijk nog niet klaar Kzal eventueel binnekort eens wat fototjes posten hier van de Easy Riders van dit jaar.
 12. Hey! Nice trees you got there mooi vol enzo , ziet er lekker uit Deze diertjes komen ook constant op mijn planten te zitten. Had er vorig jaar ook last van en heb toen wat info opgezocht, bleek dat ze eventuele schimmels en ziektes overdragen. Niet om je ongerust te maken, want blijkbaar hebben ze bij u geen schade aangericht. Ik heb ook geen schade ondervonden, maar elke keer ik er zag/zie, they die! Dus heb eigenlijk geen idee of ze nu écht kwaad doen of niet.. zoniet begin ik me schuldig te voelen voor de massamoord ... Anyway, ze vinden die planten toch precies heel aantrekkelijk om op te zitten! Nog veel succes verder! Greetz, Argulas
 13. funny.. Easy rider is dus totaal niet stabiel. Altijd verschillende fenotypes Van alle Easy Riders is er nog geen één die op elkaar lijkt!
 14. Mja, ik heb vorig jaar ook Easy Riders gehad, en daar heb ik het nooit bij gehad. Heb er ook nog eentje hier staan, en die heeft er ook geen last van. Zou ik ze dan toch gewisselt hebben met een Purple Tops ? Ik betwijfel het, maar het lijkt er wel op :s héél héél raar..
×
×
 • Create New...