Jump to content

jelte

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jelte

  1. waarom moeilijk doen, je kan gewoon wat ergens in een bos zetten
  2. heb er een paar hele mooie gehad
  3. jelte

    Beginner ...

    k2 is ook makkelijk en purple is ook nie zo moeilijk
  4. Ziet er goed uit. Ben momenteel ook bezig 20x double fun te laten ontkiemen in mijn TL Hok dit maal met kleur 54en83. Dus ben zeer benieuwd naar jou verslag. Grtz SmokeIt
  5. Weer ff een update van mijn dames : Plant 1: Plant 2: Vandaag dus de dames omgekapt en geoogst hier de opbrengst: Misschien iets te vroeg geoogst maar voorlopig is hier dus genoeg te roken .
  6. Voor mij geen urban muziek tijdens het smoken Ben toch meer van de hardere dance stromingen zoals hardstyle, hardcore, drum 'n bass en niet te vergeten flinke tekno
  7. Tis misschien een beetje overdreven maar slechter voor je is het wel. Helelmaal als je normaal peuken rookt daar zit een filter in maar als je er een joint van draait stop je er een tippie in ipv filter dus op die manier is het wel schadelijker. Rook je normaal sjek zal het verschil te verwaarlozen zijn volgens mij. Ja die mongolen heb je ook nog. Verbiedt dan ook meteen het gemotoriseerd verkeer. Ik heb er niet omgevraagd al die schadelijke uitlaatgassen in te ademen maar het gebeurd toch.
  8. Hier weer even een update. Omdat de dames een afdak hebben heb ik in principe niet zo veel last van toprot enkelt de hele week mist heeft zijn tol geeist en vanmiddag heb ik een paar puntjes ontdenkt en gelijkt weggeknipt. De planten moet nog 1 a 2 weken en gaan verder super. ik verwacht er een lekker rokertje van af te kunnen halen Hier foto's van plant 1: close-up van de hoofdtop: Foto van plant 2: close-up van de hoofdtop: reacties natuurlijk weer van harte welkom.
  9. jelte

    Tl Lamp

    Ik was vandaag ff in de winkel om tl balken te bestellen. Ik wil voor de voorgroei 2 maal kleur 54 en 2 maal 83(gelezen in dit forum) halen maar de vent ken dus 2 merken bestellen Osram en Philips,ik denk dat het weinig uitmaakt maar als ik dan toch kan kiezen wil ik wel de beste, welke ken ik het beste nemen? Ik heb op internet gezocht naar testresultaten maar kwan niks tegen, wie o wie weet mij meer hier over te vertellen. Grtz
  10. Very nice daar ken je straks wel een jaartje van smoken
  11. Een te natte grond zou heel goed kunnen want ze hebben wel een paar keer te nat gestaan. De ph van me grond heb ik nog niet opgemeten zal ik vandaag of morgen ff doen.
  12. Hier wer even een update. De verhuizing is klaar en dames staan op een niewe plek dus tijd vond het wel leuk om wat nieuwe fotos te plaatsen. De dames zien er redelijk goed uit alleen beginnen de bladeren ietwat te verkleuren in de nerven(donkergroen) terwijl de bladeren zelf wat licht van kleur zijn.Weet iemand wat de oorzaak hiervan is en nog belangrijker wat ik er aan kan doen. Nieuw foto toestel moet hem nog ff een beetje doorkijgen. Hier de foto's: De dames zien er redelijk goed uit alleen beginnen de bladeren ietwat te verkleuren in de nerven(donkergroen) terwijl de bladeren zelf wat licht van kleur zijn.Weet iemand wat de oorzaak hiervan is en nog belangrijker wat ik er aan kan doen?
  13. Dit ben ik niet met je eens maar hebgeen zin om hierover verder te discuseren Dit ben ik dan wel weer met je eens. Maar laten we verder hier geen woorden over vuil maken ik ben nog steeds een tevreden klant van Alien. Tijd voor een update.
  14. Klinkt goed en ben zeker benieuwd naar het verloop van dit verslag. Ik heb een vraagje(misschien een hele stomme) wat bedoel je demi water en waar ken je dat krijgen?
  15. Ja kan niks anders zeggen dat ik erg jaloers ben Ziet er goed uit.
  16. Hier een paar foto's van de 2 dames op het balkon. Ze staan beide in 20ltr potten met gewone potgrond van het tuincentrum en zijn in mei pas naar buiten gegaan. Ze hebben alleen 1 keer a 2 keer per week een beetje groene pokon gehad en ik begin nu opbouwend met PK13/14. Foto zijn niet super maar volgende keer maak ik ff mooie foto's met mijn camera ipv van mijn mobiel. Omdat ik 3 hoog zit heb ik bijna geen last van ongedierte maar kwam vandaag 2 rupsen tegen dus heb die maar mooi van 3 hoog naar benden gegooid Oordeel zelf: Reacties zijn van harte welkom.
  17. Vandaag weer ff een update. Loopt niet helemaal zoals ik wil want ik zit midden in een verhuizing dus hou af en toe een beetje weinig tijd over. Vandaag ook mijn blumat geleverd gekregen en aangesloten(wat een tiefuswerk!) maar het staat nu wel. De planten staan er wel goed bij maar de bedoeling was dat ik me hok zou aanvullen met stekken maar die zijn nu een beetje erg laat gekomen dus zit nu er zit nu 2 weken verschil in de planten maar voorlopig gaat het redelijk goed. Hier wat foto's: De dames met zijn allen: 2 dames in de hoek(zaailingen) zijn een wedstijdje strekken aan het doen: de vier stekken die veel te laat zijn gearriveerd(ben benieuw wat ze gaan doen want de lamp hang op zo'n 70cm): en een mislukte closeup van de dames: Reacties zijn van harte welkom.
  18. Ziet er zeer strak uit. Alleen dat is dan weer wat minder . Maar ga je hier een verslag van maken of misschien meerdere filmpjes plaatsen want ben dan wel weer zo dat ik er met plezier naar zit te kijken. Grtz SmokeIt
  19. Dit wordt zeker een geinig verslag ik vind het zeker ook kewl dat iemand nu zelf een kweekketel heeft nagemaakt(volgens mij had ik al zoiets zien staan op HD,mocht je een bouwverslag hebben schroom niet om de link te plaatsen). iig s6 met je kweek en ben erg benieuwd naar je verslag. Grtz
  20. juistem nou das dan weer mooi meegenomen. Heb ik nu alvast wat zaadjes voor volgens voorjaar die naar buiten kunnen. Nee ze zaten niet in het envelopje waar de zaadjes van no mercy inzitten. Ik heb ze online besteld en als je ze dan geleverd krijgt zit het in een rare joint pak gepropt en in dat joint pak daar zat nog en extra wietzakje met 10 zaadjes NLX. ja tis zeker chill dat je wat zaadjes voor niks krijgt maar ik was gewoon benieuwd hoe dit zo kwam. Ik heb inmiddels ook al een aantal keren wat besteld dus daar kan het niet aan liggen.
  21. Zoals sommige van jullie weten heb ik een tijdje geleden zaadjes besteld bij Aliën. Ik was in veronderstelling dat dit vrouwelijk zaad was maar dat bleek dus niet het geval. Dus van de week heb ik 10 zaadjes van No Mercy Double Fun bijbesteld zodat ik volgende ronde genoeg dames over houd. Die zaadjes zijn vandag dus bezorgd alleen wat schept mijn verbazing ik heb 1 zakje no mercy Double Fun gekregen(logisch want dit heb ik besteld) maar er zit ook een doorschijnend wietzakje bij met 10 zaadjes en met pen op het zakje eropgeschreven NLX. Hebben meer mensen die gehad(is het misschien een actie of zou het een foutje zijn? En weet iemand dan toevallig welk merk dit is? Ik weet dat ik het beste met Alien kan mailen maar wou toch ff vragen of meer mensen dit hebben meegamaakt. Grtz
  22. Hier weer even een update. De plantjes hebben 3 weken onder de tl gestaan. Omdat de onderste blaadjes geel begonnen te worden heb ik ze maandag onder de 400W gezet. Van de 9 plantjes heb ik er 3 weggehaald omdat die mannelijk waren(dus toch reguliere zaden), eentje heeft het niet gehaald omdat die te droog heeft gestaan. Dus zijn er nu 5 over waarvan er 1 waarschijnlijk een mannetje is. Ze staan nu in 5ltr. potten met potgrond gemengd Plagron Bio-Supermix en perliet(is niet te zien op de foto). De plantjes zien er nu mooi uit groen en gaan erg goed op een plantje na want die is een beetje aan het sprieten. 1 minpuntje is nu de warmte want tis nu rond de 33 gr. in mijn hok Oordeelt u zelf: Het geheel: Mooi plantjes zoals je ziet mooi groen en de blaadjes hebben mooie nerven: Dit is de plant die de neiging heeft te gaan sprieten: Dit is waarschijnlijk een mannetje: En nog een keer het geheel: Zaterdag nog maar ff het hok vullen met wat stekken erbij of is dit niet verstandig? Reacties en tips zijn altijd welkom.
×
×
  • Create New...