Jump to content

jelte

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jelte

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. waarom moeilijk doen, je kan gewoon wat ergens in een bos zetten
  2. heb er een paar hele mooie gehad
  3. jelte

    Beginner ...

    k2 is ook makkelijk en purple is ook nie zo moeilijk
  4. Ziet er goed uit. Ben momenteel ook bezig 20x double fun te laten ontkiemen in mijn TL Hok dit maal met kleur 54en83. Dus ben zeer benieuwd naar jou verslag. Grtz SmokeIt
  5. Weer ff een update van mijn dames : Plant 1: Plant 2: Vandaag dus de dames omgekapt en geoogst hier de opbrengst: Misschien iets te vroeg geoogst maar voorlopig is hier dus genoeg te roken .
  6. Voor mij geen urban muziek tijdens het smoken Ben toch meer van de hardere dance stromingen zoals hardstyle, hardcore, drum 'n bass en niet te vergeten flinke tekno
  7. Tis misschien een beetje overdreven maar slechter voor je is het wel. Helelmaal als je normaal peuken rookt daar zit een filter in maar als je er een joint van draait stop je er een tippie in ipv filter dus op die manier is het wel schadelijker. Rook je normaal sjek zal het verschil te verwaarlozen zijn volgens mij. Ja die mongolen heb je ook nog. Verbiedt dan ook meteen het gemotoriseerd verkeer. Ik heb er niet omgevraagd al die schadelijke uitlaatgassen in te ademen maar het gebeurd toch.
  8. Hier weer even een update. Omdat de dames een afdak hebben heb ik in principe niet zo veel last van toprot enkelt de hele week mist heeft zijn tol geeist en vanmiddag heb ik een paar puntjes ontdenkt en gelijkt weggeknipt. De planten moet nog 1 a 2 weken en gaan verder super. ik verwacht er een lekker rokertje van af te kunnen halen Hier foto's van plant 1: close-up van de hoofdtop: Foto van plant 2: close-up van de hoofdtop: reacties natuurlijk weer van harte welkom.
  9. jelte

    Tl Lamp

    Ik was vandaag ff in de winkel om tl balken te bestellen. Ik wil voor de voorgroei 2 maal kleur 54 en 2 maal 83(gelezen in dit forum) halen maar de vent ken dus 2 merken bestellen Osram en Philips,ik denk dat het weinig uitmaakt maar als ik dan toch kan kiezen wil ik wel de beste, welke ken ik het beste nemen? Ik heb op internet gezocht naar testresultaten maar kwan niks tegen, wie o wie weet mij meer hier over te vertellen. Grtz
  10. Very nice daar ken je straks wel een jaartje van smoken
  11. Een te natte grond zou heel goed kunnen want ze hebben wel een paar keer te nat gestaan. De ph van me grond heb ik nog niet opgemeten zal ik vandaag of morgen ff doen.
  12. Hier wer even een update. De verhuizing is klaar en dames staan op een niewe plek dus tijd vond het wel leuk om wat nieuwe fotos te plaatsen. De dames zien er redelijk goed uit alleen beginnen de bladeren ietwat te verkleuren in de nerven(donkergroen) terwijl de bladeren zelf wat licht van kleur zijn.Weet iemand wat de oorzaak hiervan is en nog belangrijker wat ik er aan kan doen. Nieuw foto toestel moet hem nog ff een beetje doorkijgen. Hier de foto's: De dames zien er redelijk goed uit alleen beginnen de bladeren ietwat te verkleuren in de nerven(donkergroen) terwijl de bladeren zelf wat licht van kleur zijn.Weet iemand wat de oorzaak hiervan is en nog belangrijker wat ik er aan kan doen?
×
×
  • Create New...