Jump to content

BowDownKUSH

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by BowDownKUSH

  1. Lange tijd niks kunnen uploaden. Inmiddels heb de ik de special kush geknipt en heb ik nu nog 2 auto gorilla staan
  2. Ja veel rot weer geweest, wel weg gezet in de schuur maar denk te weinig ventilatie waardoor die vocht bleef zitten. Van de red jack is het tot nu toe 15 gr en er ligt denk ik nog zo'n 5 gr te drogen. Dus op zich niet heel slecht, goeie wiet geworden ook nog. De Orange punch is nog drogen dus nog geen gewicht van. Zodra ik daar de opbrengst van weet post ik het
  3. Heb 1 plant inmiddels helemaal om moeten hakken door wat toprot. En bij 2 andere ook wat toprot gevonden dus die moet ik helaas ook omhakken. Nu ga ik wel 2 nieuwe zaadjes neerzetten auto gorilla en daar zal ik een beter verslag van maken. De special kush is wel als een raket gegaan. Staat ook al in de bloei.
  4. Hierbij weer een nieuw kweekverslag na vorig jaar. Vorig was de oogst matig maar erg lekker. Ik heb de plantjes nu inmiddels wel al een paar weken staan. Maar daarom gelijk een heel fotoverslag van de eerste weken. Red Jack Orange Punch Og Kush De Special Kush is nog maar net boven de grond dus foto is nog niet echt zinvol Ik hoop vanaf nu elke week een update te kunnen plaatsen. Foto's komen sowieso spoedig!
  5. 99Door omstandigheden ben ik een tijd niet op het forum geweest. En ook niet echt foto's kunnen maken. Inmiddels zijn alle planten geknipt (2 door toprot) waarvoor dit forum was aangemaakt. Zal even de foto's van voordat ze zijn omgehakt plaatsen. De Northern Light even voor het knippen. In totaal zat die rond 20 gram zoiets. De Royal Dwarf opbrengst zat rond de 18gram. De Quick One 16.2 gram En nu heb ik er of 1 staan. De Royal Dwarf 2.0. Deze stond alleen even binnen nu voor de foto en het regende op dat moment.
  6. Is een nieuw soort zaad dat ze zo gecreëerd hebben dat het vanzelf gaat na een aantal weken groei. Autoflowers noemen ze dat! Ideaal is het!
  7. Potten bedoel je? Ik had 2 in 7,50 liter. En 2 in 13 liter. En die andere is geloof ik 11 liter
  8. Ik heb inmiddels de Royal Dwarf en de northern light geknipt. De Royal Dwarf had een beetje toprot. Heb toen maar besloten hem helemaal te knippen. In totaal was het zo'n 23 gram aan top en nog zo'n 12 gram knipafval. De Northern Light is nog maar net te drogen dus nog geen gewichten daarvan. De Quick One De Royal Dwarf 2.0
  9. Ik had het even een tijdje niet gevolgd zie ik, want er is heel wat veranderd in de tussentijd. Sterk goedje dan van de buurman! Zou hem aanklagen maar denk dat ze daar wel bovenop komen. Verder zijn ze wel enorm gegroeid!
  10. Ja het is wel echt het geduld waard. Ik had zelf 5 dagen gedroogd toen ik ze in pot had gedaan. Dat de buitenkant droog aan voelde. En inderdaad een weekje moet ook wel lukken. Maar ik zelf laat de wiet gewoon altijd in die pot zitten. Tot die op is natuurlijk haha Ben benieuwd naar je resultaten en ervaringen ervan.
  11. De tweede knipronde is beter verlopen zo te zien. Mooie grote toppen toch nog van zo'n klein plantje. Dat van die gele bladeren zou ik even opzoeken op internet als ik jou was. Ik denk dat dat niet bevorderlijk is voor de plant. De andere planten staan er mooi bij!
  12. Staan er mooi bij toch, ondanks de weinige zorg
  13. Ja dat hou je volgens mij altijd wel van die kleine topjes. Ja curen is iets wat je kunt gaan doen als de wiet een beetje droog is na zo'n 5dagen of helemaal droog na 2 weken ongeveer. Je stopt de wiet dan in een afgesloten pot en laat die dan een tijd dicht zitten. Elke dag paar minuten open zetten. En dan na zo'n 2 weken zou de smaak veel beter zijn. Vergt wel veel geduld maar dit is een vlugge uitleg. Je kunt het beter even op internet zoeken. Daar leggen ze het toch met wat beter uit haha en verschillende ideeën erover.
  14. Ja dat moment om over te gaan tot omhakken vond ik ook lastig. Maar de toppen zien er wel ok uit toch. Ik raad je wel aan om de wiet te gaan curen. Ik heb dat ook gedaan met mijn wiet. En nu na een tijdje komt de echt smaak steeds meer naar boven. Aanrader dus geniet er van
  15. Hier weer een update. Had eigenlijk afgelopen maandag moeten/willen doen. Maar hier is die dan alsnog De Northern Light (deze krijgt een wat paarse gloed over de bladeren en de puntjes worden geel) wat kan dat zijn? De Royal Dwarf De Quick One En de Royal Dwarf 2.0 (dat ene blaadje is per ongeluk geknakt) Bedankt voor het volgen weer deze week, en reacties altijd welkom!
  16. Zó zeg!! Dat groeit goed in korte tijd nog. Mooie toppen zijn het! Lijkt wel aan het einde te zijn. Als je met een goeie smartphone een ingezoomde foto maakt dan kun je de trichomen op zich ook wel goed zien.
  17. Thanks!! Zijn op zich wel compact en hard. Maar niet alles, er zit ook wel wat fluffy topjes bij. Maar over het algemeen een goed resultaat.
  18. De geknipte bubblelicious heeft nu 5 dagen gedroogd. Tijd om te curen dus. Dit is een top die 5 dagen heeft gedroogd. En is voor het drogen grof geknipt. Nu na 5 dagen alles nog een x geknipt. Foto hieronder is van dezelfde top maar dan voor de laatste x geknipt. Het eindresultaat was 21 gram aan toppen. En de eerste x nat geknipt. En daar had ik 8 gram knipafval. En de laatste x knippen leverde nog een x 4,60 gram op. Dus in totaal 34 gram. Na het curen zal er nog wát vocht verdampen maar dat zal denk ik niet veel aan het eindgewicht doen
  19. Het is wel goed idee zo'n kast. Ok, ik probeer ook 14 dagen aan te houden. Maar het lijkt bij mij wel alsof het te snel gaat. Ze hangen nu 5 dagen te drogen en toppen voelen al wel erg droog aan.
  20. Hahaha ja dat komt bekend voor bij mij ruikt ook de hele bovenverdieping er naar. Maar dan is zo'n droogkast wel een goed idee. Hoe zorg je voor die luchtcirculatie in die kast ? En hoeveel sneller is het droog dan?
  21. Mooie droogkast trouwens! Ja 10 gram is inderdaad wat matig. Maar als de smaak nou helemaal top is wordt dat wel een beetje goed gemaakt.
×
×
  • Create New...