Jump to content

Nattetosti

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Positief

About Nattetosti

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb er even wat over opgezocht lijkt mij het geduld wel waard! De toppen drogen mooi leg er straks even een paar appart om te proberen en de rest de potten in en dan nog maar een weekje curen!
 2. Zien er zeker prima uit! Onderin zaten nog wel een paar topjes waarvan ik vond dat ze iets langer mochten maar goed grotendeels zag er mooi uit! Wat houd dat curen precies in als ik vragen mag ?
 3. Na inzoomen en goed kijken toch besloten te gaan oogsten. Haartjes waren bijna allemaal verkleurd en de trichomen zagen er mooi melkkleurig uit. Paar mooie flinke toppen van die schattige plantjes af gekomen! Boven op zolder donker aan de waslijn gehangen even wachten nog en dan maar eens kijken of het smaakt!
 4. Dacht aan 2 weekjes +- Dan zit die igg aan de aangegeven bloeiperiode. Waaraan kan ik herkennen dat ze klaar zijn ?
 5. Ze zijn niet echt heel groot geworden, maar ze zitten wel bommetje vol. Beloofd een prima eerste oogst te worden! Duurt niet lang meer...
 6. Nog even een shot van dichtbij voor de liefhebber. Mooie plaatjes al zeg ik het zelf!
 7. Het is alweer even geleden dus de hoogste tijd voor weer een update! 1 voordeel van dit vieze warme weer: De planten groeien als kool! Inmiddels zijn ze al begonnen met de bloei dus ik ben ook begonnen met voeding. Groei lekker!
 8. Moet zeggen dat het inderdaad wel goed gekomen is! De plantjes staan er prachtig bij al zeg ik het zelf!
 9. Ben niet echt fan van bespuiten. Wil ze juist lekker a naturel mogelijk houden. Lieveheers beestjes gaan vangen dan maar ?:p
 10. Wilde toevallig net even een update doen! De plantjes gaan wel lekker volgens mij. Zie alleen dat er op 1 een paar witte vlekjes zitten. Iemand een idee wat dit kan zijn?
 11. Na een even rustig lekker warm binnen op de venster bank ontkiemen vandaag lekker in het zonnetje gezet. Ziet er tot nu toe nog prima uit met een mooi weertje in het vooruitzicht!
 12. Hallo beste mensen, Na al tijdje de twijfel gehad te hebben om een keer een home grown te kweken, toch de knoop maar doorgehakt en besloten ervoor te gaan dit jaar. Na een beetje huiswerk heb ik het volgende in geslaan: 2x Amnesya autoflowers 2X 15 liter potten hydro korrels plagron light mix + perliet Plagron terrabloom voor de bloei Na 2 dagen de zaadjes ingestopt te hebben gehad in een bedje vochtige watjes, kwamen de worteltjes al om de hoek kijken en heb ik ze in de potten gezet. Aangezien de weergoden niet mee zitten aankomende dagen besloten ze voor nu nog maar even op de vensterbank te zetten en dan zodra het weer de goede kant op gaan de potten een mooi plekje te geven in de zon Hopen dat er over een paar weken 2 mooie planten staan
×
×
 • Create New...