Jump to content

BowDownKUSH

Members
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BowDownKUSH last won the day on July 1

BowDownKUSH had the most liked content!

Community Reputation

60 Prima

About BowDownKUSH

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 08/09/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drenthe
 • Interests
  Smoking weed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 99Door omstandigheden ben ik een tijd niet op het forum geweest. En ook niet echt foto's kunnen maken. Inmiddels zijn alle planten geknipt (2 door toprot) waarvoor dit forum was aangemaakt. Zal even de foto's van voordat ze zijn omgehakt plaatsen. De Northern Light even voor het knippen. In totaal zat die rond 20 gram zoiets. De Royal Dwarf opbrengst zat rond de 18gram. De Quick One 16.2 gram En nu heb ik er of 1 staan. De Royal Dwarf 2.0. Deze stond alleen even binnen nu voor de foto en het regende op dat moment.
 2. Is een nieuw soort zaad dat ze zo gecreëerd hebben dat het vanzelf gaat na een aantal weken groei. Autoflowers noemen ze dat! Ideaal is het!
 3. Potten bedoel je? Ik had 2 in 7,50 liter. En 2 in 13 liter. En die andere is geloof ik 11 liter
 4. Ik heb inmiddels de Royal Dwarf en de northern light geknipt. De Royal Dwarf had een beetje toprot. Heb toen maar besloten hem helemaal te knippen. In totaal was het zo'n 23 gram aan top en nog zo'n 12 gram knipafval. De Northern Light is nog maar net te drogen dus nog geen gewichten daarvan. De Quick One De Royal Dwarf 2.0
 5. Ik had het even een tijdje niet gevolgd zie ik, want er is heel wat veranderd in de tussentijd. Sterk goedje dan van de buurman! Zou hem aanklagen maar denk dat ze daar wel bovenop komen. Verder zijn ze wel enorm gegroeid!
 6. Ja het is wel echt het geduld waard. Ik had zelf 5 dagen gedroogd toen ik ze in pot had gedaan. Dat de buitenkant droog aan voelde. En inderdaad een weekje moet ook wel lukken. Maar ik zelf laat de wiet gewoon altijd in die pot zitten. Tot die op is natuurlijk haha Ben benieuwd naar je resultaten en ervaringen ervan.
 7. De tweede knipronde is beter verlopen zo te zien. Mooie grote toppen toch nog van zo'n klein plantje. Dat van die gele bladeren zou ik even opzoeken op internet als ik jou was. Ik denk dat dat niet bevorderlijk is voor de plant. De andere planten staan er mooi bij!
 8. Staan er mooi bij toch, ondanks de weinige zorg
 9. Ja dat hou je volgens mij altijd wel van die kleine topjes. Ja curen is iets wat je kunt gaan doen als de wiet een beetje droog is na zo'n 5dagen of helemaal droog na 2 weken ongeveer. Je stopt de wiet dan in een afgesloten pot en laat die dan een tijd dicht zitten. Elke dag paar minuten open zetten. En dan na zo'n 2 weken zou de smaak veel beter zijn. Vergt wel veel geduld maar dit is een vlugge uitleg. Je kunt het beter even op internet zoeken. Daar leggen ze het toch met wat beter uit haha en verschillende ideeën erover.
 10. Ja dat moment om over te gaan tot omhakken vond ik ook lastig. Maar de toppen zien er wel ok uit toch. Ik raad je wel aan om de wiet te gaan curen. Ik heb dat ook gedaan met mijn wiet. En nu na een tijdje komt de echt smaak steeds meer naar boven. Aanrader dus geniet er van
 11. Hier weer een update. Had eigenlijk afgelopen maandag moeten/willen doen. Maar hier is die dan alsnog De Northern Light (deze krijgt een wat paarse gloed over de bladeren en de puntjes worden geel) wat kan dat zijn? De Royal Dwarf De Quick One En de Royal Dwarf 2.0 (dat ene blaadje is per ongeluk geknakt) Bedankt voor het volgen weer deze week, en reacties altijd welkom!
 12. Zó zeg!! Dat groeit goed in korte tijd nog. Mooie toppen zijn het! Lijkt wel aan het einde te zijn. Als je met een goeie smartphone een ingezoomde foto maakt dan kun je de trichomen op zich ook wel goed zien.
 13. Thanks!! Zijn op zich wel compact en hard. Maar niet alles, er zit ook wel wat fluffy topjes bij. Maar over het algemeen een goed resultaat.
×
×
 • Create New...