Jump to content

BowDownKUSH

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

BowDownKUSH last won the day on July 1 2019

BowDownKUSH had the most liked content!

Community Reputation

63 Prima

About BowDownKUSH

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 08/09/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drenthe
 • Interests
  Smoking weed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lange tijd niks kunnen uploaden. Inmiddels heb de ik de special kush geknipt en heb ik nu nog 2 auto gorilla staan
 2. Ja veel rot weer geweest, wel weg gezet in de schuur maar denk te weinig ventilatie waardoor die vocht bleef zitten. Van de red jack is het tot nu toe 15 gr en er ligt denk ik nog zo'n 5 gr te drogen. Dus op zich niet heel slecht, goeie wiet geworden ook nog. De Orange punch is nog drogen dus nog geen gewicht van. Zodra ik daar de opbrengst van weet post ik het
 3. Heb 1 plant inmiddels helemaal om moeten hakken door wat toprot. En bij 2 andere ook wat toprot gevonden dus die moet ik helaas ook omhakken. Nu ga ik wel 2 nieuwe zaadjes neerzetten auto gorilla en daar zal ik een beter verslag van maken. De special kush is wel als een raket gegaan. Staat ook al in de bloei.
 4. Hierbij weer een nieuw kweekverslag na vorig jaar. Vorig was de oogst matig maar erg lekker. Ik heb de plantjes nu inmiddels wel al een paar weken staan. Maar daarom gelijk een heel fotoverslag van de eerste weken. Red Jack Orange Punch Og Kush De Special Kush is nog maar net boven de grond dus foto is nog niet echt zinvol Ik hoop vanaf nu elke week een update te kunnen plaatsen. Foto's komen sowieso spoedig!
 5. 99Door omstandigheden ben ik een tijd niet op het forum geweest. En ook niet echt foto's kunnen maken. Inmiddels zijn alle planten geknipt (2 door toprot) waarvoor dit forum was aangemaakt. Zal even de foto's van voordat ze zijn omgehakt plaatsen. De Northern Light even voor het knippen. In totaal zat die rond 20 gram zoiets. De Royal Dwarf opbrengst zat rond de 18gram. De Quick One 16.2 gram En nu heb ik er of 1 staan. De Royal Dwarf 2.0. Deze stond alleen even binnen nu voor de foto en het regende op dat moment.
 6. Is een nieuw soort zaad dat ze zo gecreƫerd hebben dat het vanzelf gaat na een aantal weken groei. Autoflowers noemen ze dat! Ideaal is het!
 7. Potten bedoel je? Ik had 2 in 7,50 liter. En 2 in 13 liter. En die andere is geloof ik 11 liter
 8. Ik heb inmiddels de Royal Dwarf en de northern light geknipt. De Royal Dwarf had een beetje toprot. Heb toen maar besloten hem helemaal te knippen. In totaal was het zo'n 23 gram aan top en nog zo'n 12 gram knipafval. De Northern Light is nog maar net te drogen dus nog geen gewichten daarvan. De Quick One De Royal Dwarf 2.0
 9. Ik had het even een tijdje niet gevolgd zie ik, want er is heel wat veranderd in de tussentijd. Sterk goedje dan van de buurman! Zou hem aanklagen maar denk dat ze daar wel bovenop komen. Verder zijn ze wel enorm gegroeid!
 10. Ja het is wel echt het geduld waard. Ik had zelf 5 dagen gedroogd toen ik ze in pot had gedaan. Dat de buitenkant droog aan voelde. En inderdaad een weekje moet ook wel lukken. Maar ik zelf laat de wiet gewoon altijd in die pot zitten. Tot die op is natuurlijk haha Ben benieuwd naar je resultaten en ervaringen ervan.
 11. De tweede knipronde is beter verlopen zo te zien. Mooie grote toppen toch nog van zo'n klein plantje. Dat van die gele bladeren zou ik even opzoeken op internet als ik jou was. Ik denk dat dat niet bevorderlijk is voor de plant. De andere planten staan er mooi bij!
 12. Staan er mooi bij toch, ondanks de weinige zorg
×
×
 • Create New...