Jump to content

hooz

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hooz

  • Rank
    Groentje
  1. ik heb 3 maanden in engeland gewoond, en daar hetzelfde probleem gehad. Ik verbouwde daar dan wel niks,maar de huisbuis kwam vrij vaak kijken of t huis nog heel was probleem van gemaakt, en daar kwam t volgende uit; een huisbaas heeft niks te zoeken in een verhuurd huis, tenzij er rook uit je ramen komt,of 3000liter water naar buiten stroomt. is dat niet het geval, dan mag ie in principe 1 x per jaar AANGEKONDIGD komen kijken.
  2. dat betekend zeker dat je teveel blowt. althans, ik had het ook.. op een gegeven moment lag ik in mn bed, maar ben rechtop gaan zitten ( en blijven zitten) want ik d8 dat ik kapot ging als ik zou gaan liggen/slapen. Ik blowde toen elke dag flink. vanaf de dag erna rustiger aan gedaan, nergens meer last van gehad!
  3. hehe, mobstar spelen ik denk dat ik mss wel de enige ben, maar tis wel laguh als je steened bent
  4. ben het zeker eens met de laatste 2. ik heb er weinig aan toe te voegen
  5. ff ontopic: stoned is bob marley relaxed, sommige nr 's van de red hot chilli peppers(dont ask me why ), en ik heb van een australische vriend een cd gehad die ze daar luisterden als ze stoned waren. moet ff de naam searchen, twas een kopie, maar ZEKER de moeite waard over hardcore. Je hebt verschillende soorten hardcore uiteraard. Ik vind alleen gebonk ook niks, maar je hebt ook wel goede nummers zoals butterfly enzo of de oldschool nummers. Die vind ik eerlijk gezegd zeker wel te doen op zn tijd!! maar goed, ieder zn smaak en mening he! hooz..
  6. ik ga weleens naar een feest en gebruik dan weleens harddrugs. gewoon met mn vriendengroep, maar niet omdat we blowen of wat dan ook. ik blow om te relaxen of gewoon relxed stoned te zijn, de eventuele harddrugs voor een feest vind ik dan leuk voor het gevoel wat je krijgt. meestal ben ik de dag after zo gaar dat ik de komende tijd niet eens aan Hdrugs wil denken. Ik heb ook absoluut niet het idee dat ik mee MOET doen ofzo. Als ik op een feest wil drinken en de rest aan de drugs dan doe ik dat gewoon. en als ik niks hoef dan hoef ik niks. btw, kga +/- een keer of 6 per jaar naar een groot feest. het ligt ook aan je persoonlijkheid of je beinvloedt raakt door je vrienden of niet. Het ligt dus bij elke persoon anders denk ik.
  7. heb optie 3 gekozen.. ik heb 2 jaar eigenlijk full time gehozed, daarna ben ik flink gaan minderen omdat ik niet meer vooruit te branden was en totaal het id had dat ik een of andere bewegingloze zandzak was al sik nu een joint rol ben ik veel stoneder dan dat ik in die '' die hard '' periode was, en ook relaxter stoned. voor mij geld dat ik blijkbaar minder nodig heb om goed en relaxed stoned te worden. Al zal dit per persoon enorm verschillen
  8. de verhalen omtrent deze systemen zijn ronduit positief! als ik het zo hoor dan moet er zo 10gr per plant af te halen zijn. Dat zou neerkomen op een kleine/ruime 3 kilo. Hebben mensen dit al behaald?? zag bij de search alleen mensen die er mee bezig zijn.. Hooz..
  9. hooz

    potgrond

    ja. ok .. maar dit bos was echt huge als t nou allemaal toppen waren
  10. hooz

    potgrond

    okee! tnx allemaal, heb net de potten gevuld morgen de nlx-en erin en hopelijk worden mn baby's mooi gevuld bij de laatste oogst waren er diverse planten die totaal onderontwikkeld waren, maar dat kwam ook doordat ik niet getopt had,en alles door elkaar heen groeide.. kon door de bomen het bos niet meer zien keep you all informed .. hooz..
  11. hooz

    potgrond

    ok, maar de laatste keer had ik de potgrond erin gedaan en aan het einde na het oogsten zat het mmuur en muurvast omdat het zo hard erin gestampt was(op aanraden van een vriend) stevig is dus ok, maar niet samenpersen alsof je hasj aan het maken bent.. iig bedankt! Hooz..
  12. hooz

    hoeveel gr hasj?

    ik ga vanavond zo'n 4 a 500 gram afval bespelen zal wel posten wat het is geworden Hooz..
  13. hooz

    wiet op tv

    heb t gemist.. zoals ik het lees zijn er hokken opgerold.. dat is minder, maar was er ook nog wat nuttigs te zien? Hooz..
  14. hooz

    potgrond

    ik had een vraagje omtrent de potgrond. Ik weet niet of het al hier ergens gemeld is, met de search kwam ik er iig niet echt uit. Is het beter om de potgrond stevig aan te drukken en dan de stekken erin, of is het beter om het zand wat losser erin te doen? maakt dit uit, of maakt het geen verschil. En als het uitmaakt, wat zijn dan de voor/nadelen? alvast bedankt edit: titel aangepast, is iets duidelijker, GG
×
×
  • Create New...