Jump to content

shelby

Full member
 • Content Count

  685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

shelby last won the day on February 6 2015

shelby had the most liked content!

Community Reputation

168 Goed

About shelby

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

618 profile views
 1. Hallo allemaal, Ik kan niet vinden wat ik moet doen met de stekken als ik met Sannie's biokweek wil kweken. Tenminste, voor mij niet duidelijk genoeg. Kan ik ze gelijk in de 11 liter potten zetten met light mix, buffer tabs, enzymen enzovoorts? Of moet ik ze wel eerst in kleine potjes zetten? En in welke aarde dan? Zaai en stek grond? Of dezelfde mix als in de grote potten? En als ik ze gelijk in de grote potten zet, kan ik ze dan wel behandelen tegen beestjes? Ik ga er vanuit dat ik die er ook wel bij krijg... Ik ga nu voor het eerst met stekken aan de gang en, nou ja, eigenlijk is deze hele opzet nieuw voor mij, en zou ik het jammer vinden om vanaf dag 1 al de mist in te gaan, er komen nog genoeg dagen om fouten te maken... Alvast bedankt.
 2. Beste, Ik heb een vraag met betrekking tot de ventilatie. Beter gezegd de afvoer van lucht. In de kamer waar mijn tent staat zit een oud rookkanaal ingemetseld. Er loopt een buis door de muur en die komt in het rookkannaal uit. De buis door de muur heeft een diameter van ongeveer 11cm. Ik wil mijn softbox van 750 kuub hier op aansluiten. Moet ik dan de muur slopen en een groter gat bouwen of kan ik er gewoon een verloop in schuiven? Ik weet niet in hoeverre zo'n verloop de luchtstroom knijpt dat het een probleem gaat worden? Ik hoop dat iemand hier mijn vraag snapt en er antwoord op wil geven. Alvast bedankt weer
 3. Hallo Mister, Bedankt dat je dit verslag maakt! Ik leer echt veel van dit topic, van de lampen, de ventilatie, in de ruimte of buiten afblazen, echt super dit topic Heel veel suc6!
 4. Staan ze al op 12-12 of nog op 18-12? Ik vind dat ze er mooi uit zien!
 5. Veel succes! Ik heb dezelfde lampen en tent besteld (duurt nog ff voor ze binnen zijn) dus kan ik nog mooi even bij jou meekijken
 6. Ik heb ze dankzij jou nu ook besteld. Dus als het straks toch tegen valt is dat jou schuld
 7. Bedankt heren! @cannarie Ik denk dat ik smakelijk had gelachen als je er geen foto bij had gedaan. Had ik nooit verwacht!
 8. Hoe geef je die water? Er ligt redelijk wat cocos en ander spul op de grond wat je pomp zou kunnen verstoppen, dus eb en vloed lijkt me dan niet? Druppel dingen zie ik ook niet in de potten zitten en om het met de hand te doen lijkt mij dat je armen te kort zijn.? Graag een beetje uitleg.
 9. Hallo allemaal, Kan iemand mij vertellen of ik een DV-12 kan gebruiken voor twee keer geekbeast pro? Er staat bij dat hij twee keer 600 watt kan schakelen, maar de geekbeast is 630 watt. Is dit dan echt niet te doen of zou dat wel gewoon kunnen. Ik heb hier namelijk nog een DV-12 liggen en dat zou me dus weer een beetje geld schelen. Gr, Shelby
 10. Super gaaf wat jij daar neergezet hebt! Heb alleen een vraagje, kun je die bigblocks hergebruiken zoals met mapito/rfx of is dat eenmalig?
 11. Bedankt! Niet te geloven hoe wat er allemaal is veranderd in die jaren zeg! Ik dacht ff lezen en knallen, hoe had ik dat kunnen denken En ik wil eigenlijk ook nog wel de overstap maken naar dwc, maar ik denk dat ik maar gewoon stapje voor stapje ga omscholen. Tentje neem ik een maatje groter en er komen twee geekbeast pro's in. Maar dat water laat ik nog ff achterwege, eerst de led weer onder de knie krijgen.
 12. Ik wil ook de overstap maken naar hydro en twijfel om dit systeem nemen. Hoe bevallen de pijpjes in de rubbertjes, blijft dat goed zitten, lekkages? En hoe zit het met de flow? Ik zie dat ze nu al een flink wortelgestel hebben. Verstoppen de wortels straks de pijpjes niet? Die lijken me namelijk nogal dun.
×
×
 • Create New...