Jump to content

De_Föhn

Full member
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by De_Föhn

 1. Gooi hem hier even in de lucht. Iemand ervaringen met camera systemen hier ? Zit te kijken naar wat dingen, maar jezus wordt helemaal gek van de het aanbod. En wil wel iets kopen dat werkt. Heb gekeken naar van die complete sets met recorder, maar je kan ook mooie camera's kopen en die op software aansluiten die je zelf op een server/computer draait. (iSpy voor windows, Zoneminder voor linux) HiKVision, Amtec zijn van die aanbieders met complete sets recorder alles. Kan ook voor die dingen van Nest gaan, maar die zijn wel weer erg duur. Je kan ook nog dingen doen met een Synology NAS daar camera's aan hangen. Nu zijn al die sites die het aanbieden natuurlijk helemaal leip enthousiast, maar zoek gewoon wat gebruikers ervaringen.. Iemand ideeën/ervaringen ?
 2. De_Föhn

  Katten

  @X-Travert Nee, een kat leer je niet veel. Of het moet zo'n doorgefokte raskat zijn. Vrienden van ons hebben van die grote beesten, maine coons. Die kan je nog wel wat leren. Die vuilnisbakken ras katten van ons Als het niks oplevert doen ze het ook gewoon niet. Een hond die leeft voor de baas. Een kat leeft voor zichzelf. Een kat leert alleen als het ze uitkomt. Anders kan je gewoon de pleuris krijgen.
 3. Haha dat stuk heb ik ook gelezen. Was van de week in de growshop die had het meer over eitjes die achter kunnen blijven. Die moest ook lachen trouwens: “beestjes zijn nu eenmaal nodig in de natuur föhn” nou goed ik hou er maar over op :s. En ik was zo trots. Drie jaar zonder. Nu heb ik weinig kieren, maar ff sproeien kan geen kwaad na het schoonmaken. Ovonex van bioquant meegekregen. En heb wat preventief materiaal meegenomen bij toekomstige kweken. De gok is kijkend in droog tentje dat ik 2 tot 2,5 ons ga overhouden. onder 600W geen hele indrukwekkende score, maar wel het meeste ooit van een binnen plant in mijn geval. Toch een winnaar.
 4. JA eens. Had ik netter kunnen afhandelen. Ik had meteen zoiets van "beesten erin en weg ermee". Dat kost me wel....... Te overhaast gehandeld. Laat nog ff weten hoeveel het is geworden. Thanks voor je input in ieder geval !
 5. @Hannesh Ja daar ben ik bij nader inzien ook bang voor. Aangezien de stekken van deze boom gewoon goed groeien in andere locatie zonder de spint. Waarschijnlijk met zijn lekkere tuin klauwen in mijn bossage heeft gezeten. Ik hou niet van beestjes in mijn wiet. Echt niet. Krijg er al jeuk van als ik er naar kijk lol. Maar moest nog een weekje twee tops. Had veel milky en al een paar amber kleurige Liefst doe ik 50:50, maar nu dacht ik meteen, Omhakken, Knippen doei. Ontsmetten die handel en met oud en nieuw een zwavelbom erin lol. Scheelt me waarschijnlijk wel wat qua opbrengst.
 6. De_Föhn

  Katten

  Haha ja die ken ik. Doet die andere sukkel van ons ook. En die snapt kattenluiken ook niet.
 7. van buiten naar binnen daar was iets mee??? Toen ik gisteren naar de trychomen ging kijken. Keek er iemand terug door de microscoop. Mother Fucking Spint ! Niet heel veel geen webben of andere ellende, maar trek het wel meteen leeg. Kan ik de hele shitzooi weer gaan ontsmetten. Conclusie . Leuk geprobeerd, maar Dir doen we niet meer !
 8. @greentjeonatrip Drink alleen geen Jajem. Daar is die ouwe van mij ook leip van geworden @Hannesh ja hoor is prima gegaan. Goede oppas. En was wat eerder terug omdat we een week lang een ziek kind hadden. Zal je altijd zien lol. Denk een weekje nog max twee. Het is nu wel echt op aan het raken. Zal van de week nog ff fotootje maken. Geef alleen nog water nu. En het staat nu 70 dagen op 12x12.
 9. De_Föhn

  Katten

  Dan is het kwaad in de poes ontwaakt. "Psycho killer look." Grommen alles. De staart is wat blijft liggen. Die is niet lekker kennelijk.
 10. Mooi kweekje zo ! ziet er smakelijk uit.
 11. Net terug gekomen. Het begint er aardig aggenebisch uit te zien. Het einde is in zicht. Zitten wel een paar goeie kneiters van toppen aan. Alleen nog niet helemaal klaar. Eigenlijk moet het nog twee weken max drie, maar of ik de drie ga halen..... @Hannesh Ja dat is in theorie mooi, maar vergeet niet dat het in een potje van 20 liter staat. Met alle beste wil van de wereld krijg ik mijn vinger niet 4 cm in die pot Het was ook eigenlijk nooit het plan om deze binnen te zetten, maar alleen om van de stekken. Dat is wel gelukt. Alleen voeden, wateren, lastig lastig in dat kleine kut potje. Wel ff goed scroggen kunnen oefenen. Volgende ronde wil ik mexican haze gaan doen. Dus die skills kan ik wel gebruiken.
 12. Dag 54 bloei Wat meer gesnoeid, geef 4 liter iedere drie dagen. Nu op vakantie over 2 weken weer een update ! @Hannesh lastig die watergift aanvoelen zo. Anders doe ik dit oppervlak met 6 tot 10 planten. Dan kun je zonder scrog makkelijk pot gewicht voelen. Dat zit er nu niet in.
 13. Het zwelt allemaal wel goed op. Dat dan weer wel. Er zal ergens een blokkade in gekomen zijn door teveel van het 1 of ander. N is dan de meest logische gok. Ga ik dat piepkleine potje alleen nu geen monsters meer nemen dan sloop ik de hele boel.
 14. Dat ik niet moet gaan free Wheelen met voeding geven. lol terugkijkend naar de foto’s had ik het al veel eerder kunnen zien. Moet ook zeggen vorige batch voeding had ik per 5 liter gekocht in jerrycan en 2 jaar mee gedaan. Dan verliest het toch wat vermogen dus kon ik er ongestraft meer ingooien. Deze kweek nieuwe fles gehaald. En zelfde schema aangehouden. Uiteindelijk is het een gratis tussendoortje dus elke gram is goed. @cannarie 10 weken zegt de verpakking. 12 weken 12x12 weet ik van eerdere kweken met dit zaad. Nog een maandje
 15. Dag 47 bloei. Kan beter, kan ook slechter lol. Had haar graag wat groener gehad, maar weet waar het mis is gegaan. Weer wat geleerd.
 16. Dag 40 bloei Wel wat verkleuring dus. Doe normaal met voeden nu. Hopelijk loopt het niet te hard achteruit.
 17. Ja, correct ben te scheutig geweest met de groeivoeding en dat bijt me nu in mijn reet ! Al is het nog te overzien. Gram per Watt ga ik hier sowieso niet mee halen denk ik. Die cooltube scheelt wel een onsje op de 600W is de ervaring.
 18. Dag 33 bloei Gaat op zich prima zo. Klein beetje verkleuring. En wat bladpuntjes die gingen kleuren. Wat minder voeding gaan geven.
 19. Werkt goed over het algemeen. Vooral de mobiele variant is erg prettig. Heb wel een paar keer een error code EX2002 terug gekregen van het forum. Wat bij herladen vervolgens resulteert in 500 error. Enige dat ik zo snel kon vinden over die 2002 error code op invision was een error met de connectie naar mysql. Zal de volgende keer een screenshotje maken. Heb ik niet aan gedacht.
 20. Vorige rondje SLH (zie foto onder) waren ook van deze bladeren. Ben met je eens wel veel indica invloed, maar het smaakte wel echt naar Haze, weinig Lemon. .
 21. zit naar die bladeren te kijken. Zie niet wat er mis aan is eerlijk gezegd.
 22. Knetter... Knetter ! Ik ben echt weer is kneiter stronken. Lang geleden. Gestopt met roken toen mijn vrouw zwanger werd, maar nu weer is ff een dikke vette tabaks joint gedraaid na anderhalf jaar ipv van de vaporizer. Minder lekker dan de vaporizer dat wel, maar je wordt er wel echt, echt, echt heel stoned van, focking lekker ! Dat mis ik wel aan dat vaporizer geneuzel, die beukert voor je harses van de tabak, wiet cocktail ! Vraag me wel meteen af hoe ik ooit.... 2 tot 3 gram per dag weg heb kunnen roken.... man, man, man ....
 23. Volgens mij is link2 het nieuwere model van link1. Heb zelf ervaring met deze. cli-mate controller Net als de uniteck die ik daarvan gebruikt heb, hebben die geen min/max, maar 5 standen en een alleen een max temp. Niet ideaal weet ik nu. Wat ik zeg als je dan toch al die 150 uit gaat geven. Leg er dan nog ff een barkie bij voor een frequentie controller, maar een variac is met jou LED setup volgens mij ook al voldoende.
 24. Nice. 2 lampen toch ? Ben benieuwd. Op naar de KG ! Ik doe de follow
×
×
 • Create New...