Jump to content

Vk250015

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Vk250015

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Is er iemand bekend met deze Edison 1000 watt evsa? Kom er bijna niks van tegen op internet en op de forum. op marktplaats zijn ze te koop voor 150 euro. Het is 230 volt. Zijn wel erg goedkoop vergeleken met de Gavita die al gauw rond 450 euro zitten. Heb wel iets gevonden op Amazon. Geen technische details. https://www.amazon.nl/EDISON-dimbare-plantenlamp-1000W-kamerplanten/dp/B089WCPHMD
 2. Alleen dan hopen dat je niet aan terrorisme wordt gelinkt pkk ofzo
 3. Ja is wel risico als je gepakt wordt ga je lang brommen, tis gewoon met wie je samen werkt, daar buiten met niemand werken er zijn veel informanten. Cannabis is goede bizniz in Turkije, kilo haze soorten zijn omgerekend rond 7000 euro per k. Ze kweken erop los daar hier nog video op youtube gevonden
 4. Nog een vraagje mbt tot de stekken, ik had rhizopon stekkenpoeder meegestuurd om die stekken daarin te dompelen en daarma in die stekkenblok te prikken. Heeft iemand ervaring met die rhizopon stekken poeder? Ik las ergens dat je ook best zonder de stekkenpoeder kon wortelen.
 5. Het is een moeders hokje dus er wordt niet afgebloeid, schijnt daar grote vraag te zijn naar stekjes. Dus beter om die gele lampen te vervangen zeg jij?
 6. Ik zal mijn gab vragen of hij van 2 plekken Van die gele en van die blauwe fotos kan sturen.
 7. Ja oke ik geef je gelijk ik wou het kort houden vandaar dat ik dat zo zei
 8. Ben je stoond of ben stoond die gab van me stuurt toch die fotos
 9. Ik heb die lampen opgestuurd naar een vriend van mij in Turkije hij heeft daar een hokje dus kon niet ff terug gaan en ruilen enzo.
 10. Op die gele staat osram plantastar 400 w op die witte staat power plant mh400 d19jw
 11. Ik heb specifiek erom gevraagd voor de 400watt groei ik zal vandaag kijken als de lampen uit zijn of ik een foto kan maken van de printje op de glas.
 12. Ik had bij 2 verschillende plekken gekocht en vroeg ze om 400 watt groei lamp. Bij de ene kreeg ik dan die met de bolletje op bulb die wit geeft en die andere is gewone rechte bulb die geel brand. ze groeien goed ik merk tot nu toe niks.
 13. Ik zie overal rode stengels en meeste bladeren lijken 3 vingers te hebben te veel gestress ik denk niet dat je hier uit moois gaat krijgen maar laat maar afbloeien ben ook eigenlijk benieuwd. welke soort is deze?
 14. Klopt ik ben bezig met groei de lampen zijn nieuw die philips bulp hebben in de midden zo bolletje achtig glas ik zal kijken of ik zo foto kan sturen
 15. Oke dus die geel branden zullen 2000-3000k zijn en die wit branden 4000k. in principe heeft dit geen invloed op de groei neem ik aan?
×
×
 • Create New...