Jump to content

theprodigy80

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About theprodigy80

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als je toevallig langs eindhoven komt ga dan naar Hightimes 5 gr voor 35/49 van nlx tot special haze /candy kush /amnesia.Roermond/sittard is voor toeristen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. Lekker laten staan!Dat plantje van jou komt uit friesland en kan tegen vocht en kou.Hou hem wel in de gaten en oogst zo laat mogelijk!!
  3. De aarde ziet er droog uit.Wortels staan te droog.Dat is denk ik de rede.
  4. Het feit is dat de planten ondervoed zijn geweest zeker op het einde!Ik geef de laatste 2 weken voor de laatste week 20 % meer voeding.En dan spoel ik 7 dagen tot klaar Ph 5,8!!!!!!.Je plant heeft waarschijnlijk de zichzelf te veel opgevreten.Mijn mening over zaad en stek is als je van beide goeie hebt,Heb je goeie.
  5. verloopstuk van 125mm naar ???mm kopen kost 3 euro.
  6. Je kan elke soort kweken die je wilt ,maar de een kan afbloeien in oktober en de andere soort alleen in Juli/augustus.Maar dan moet je wel een handje helpen Je kan dit doen dmv voorgroei binnen en afbloei door middel van verduistering naar 12uur.Je doet dit dan om het koude en natte weer te mijden Er zijn veel mogelijkheden zeker als je een kast ter beschikking hebt.
  7. Je kan zeker nog stekken.Gewoon de normale manier en naar 18 uur licht.Dan gaat hij weer groeien als je het goed doet.succes kerel!!
  8. Super Lemon Haze en de Moby Dick van Greenhouse zijn super zaden om te kweken.En de prijs valt ook nog mee.Geen Herma's en een knock-out wietje.
×
×
  • Create New...