Jump to content

Jinxed

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Positief

About Jinxed

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. helaas te laat... Ik heb em omgehaald en hij is nu aan het drogen, heb een paar topjes weg moeten gooien omdat daar waarschijnlijk rot in zat.
 2. fuck man, dan ben ik al aan de late kant aangezien het nu enorm vochtig is. Zodra de plant enigszins droog is dan oogst ik em. Of ik zet hem +-40 uur binnen zodat alle vocht kan verdampen icm ventilator.
 3. Zo daar ben ik weer! Ik begin met dit weer erg te twijfelen om de frisian duck om te kappen. Of ie nu al klaar is of nog niet, het weer is beroerd en het is hartstikke koud. Trichomes zijn milky maar nog niet amber kleurig, wat zeggen jullie? Omhalen of nog laten staan?
 4. Ik gebruik nu bloeivoeding en de plant trekt ietwat bij, alleen de oude grote bladeren worden leeg getrokken en laten los van de plant maar dat zal denk ik zo blijven. Het afdakje wat ik van plan was te bouwen laat ik voor wat het is. Volgend jaar zal ik vanaf het begin gaan kijken of ik wat in elkaar kan knutselen. Ik zit ook nog goed na te denken om binnen te gaan kweken maar ik heb weinig ruimte en het zal niet mogen opvallen i.v.m huisbaas. Dus ik vraag me af of dat überhaupt mogelijk is.
 5. Laten we het hopen, hoop voor mezelf dat we nog een mooie periode krijgen van minimaal 2 weekjes!
 6. Ik ga het eens overleggen met een kameraad die bij een kluszaak werkt. Mocht het teveel moeite zijn dan laat ik het zoals het is. Het zal toch een keer moeten ophouden met regenen.
 7. Kijk dan loop ik gelijk al tegen een probleem, ik heb geen grond maar een soort van houten vlonder, Deze vlonder is niet al te best meer en ik denk dat als ik daar een paar schroeven in draai dat ie uit elkaar zal vallen. In de tuin kweken zou nu zoveel makkelijker zijn,
 8. Voeding die ik geef is canna terra flores, ik geef niet vast voeding maar dit lijkt me wel zo handig. Ik heb es gelezen dat daar schema's voor zijn?
 9. Ik heb een grote muur inderdaad maar die staat te ver weg van de plant. Hoe dichter bij de muur hoe minder zonuren namelijk. Wat voor zeil kan ik dan het beste gaan gebruiken? want het beste zou zijn dat ie nog wel zon doorlaat.
 10. Hallo mede-growers, Even een noob vraagje aangezien ik 2 linker handen heb qua knutselen. Vanwege het huidige weer blijft mijn Frisian duck hartstikke nat en ik vroeg me af of één van jullie al eens een soort van afdakje heeft gemaakt en wat je daarvoor nodig hebt. De plant is redelijk hoog (foto's staan in mijn kweekverslagje) dus het zal een redelijke constructie moeten zijn aangezien ze op het dakterras staan.
 11. Thanks! De frisian duck begint wel erg gele bladeren te krijgen, iemand een idee hoe dit komt en of dit verholpen kan worden?
 12. Ja ik speel het toevallig! Heerlijk na een jointje even dat spelletje spelen.
 13. Ik ben zelf ook erg benieuwd wat dit gaat opleveren, ik heb hem per ongeluk aangeschaft omdat ik een frisian dew zaadje wou bestellen. Dit was toen niet helemaal goed gegaan en deze heb ik toen maar op de gok geplant. Mocht dit goed gaan heb ik voor volgend jaar wel een paar spots waar ik deze zou kunnen planten
 14. Tijdje afwezig geweest en hier en daar wat mee gelezen. Momenteel hangt de auto mazar te drogen en heb ik hier en daar toch wat rot eruit moeten halen maar daar was ik al bang voor. De frisian duck staat nu in de bloei en ik zal binnenkort even een foto online gooien!
×
×
 • Create New...