Jump to content

Knowmaster

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Knowmaster

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Holy moly dat is gewoon een focking WEEDBOOM
  2. HAP van me chocola *hmmm* haha
  3. Smoke en trainen, aparte combi haha^^ ik ben meer van het smoke en rustig muziek luisteren en potje schaken of kaartspelletjes spelen @Gobru tja, die bong dat is een vak apart.. hier een ijsbong staan maar na een hijs daarvan heb ik al genoeg haha
  4. Super om te zien hoe ze dit maken, iemand die me kan vertellen hoeveel kilo hennepplant er nodig is voor een kilo hashish? Ben hier wel benieuwd naar
  5. Ik kom uit het jaar 1994 September Bokser Regilio Tuur verovert in sportpaleis Ahoy' de wereldtitel in het supervedergewicht (58,97 kilogram) van de World Boxing Organisation (WBO) ten koste van de Amerikaan Eugene Speed. De datum van deze gebeurtenis + 2 is mijn geboorte dag haha
  6. Sorry guys voor de lange afwezigheid vanaf mijn kant, maar ik heb de kweek kapot laten lopen door de kerst vakantie. Hierdoor was ik niet in staat de glaasjes in de gaten te houden tot hoever ze al volgroeid waren. Eenmaal terug van vakantie waren er al kleine paddo's in gegroeid, deze heb ik geoogst en getest met een vriend van mij. Ze werkten perfect beide 1 gram op, leuke hallucinaties en minder zwaar dan truffels naar mijn mening. De hallucinaties waren andere kleuren waarnemen, golvende omgeving en dat soort dingen, maar geen draken of andere objecten die er niet waren. Top, bedankt iedereen voor de informatie en Nederwierrie zeer bedankt voor jou informatie + de sporen van de PES Hawaii! Binnenkort nog een paar foto's waarop een 2 tal paddo's te zien zijn! Binnenkort ga ik beginnen met een nieuw kweekje, en natuurlijk deze tot in de Shotgun laten groeien ipv tot de glaasjes... Fijne vakantie voor degene in het Noorden (zoals mij haha ) Groetjes, Know.
  7. Ziet er goed uit man! Doordat ikzelf de pf tek gebruik kan ik niet schudden tijdens het kolonisatie proces, dus duurt het wat langer. Zal binnenkort even foto'tjes posten van alle potjes die inmiddels voor meer dan 50% gekoloniseerd zijn, verder mooie bakjes man;)
  8. Netjes man ziet er goed uit! Ik zit nog te twijfelen of ik mn potten uberhaupt wel moet schudden ivm dat er een laagje droog vermiculiet als toplaag is en dient als antibacteriël. Verder heb jij geen doos of iets over je potten heen staan?
  9. Die incubator van een piepschuimdoos met een warmtekabel in de deksel lijkt mij zeer goed! Ik zal eens opzoek gaan naar de spullen. Verder echt Nederwierrie bedankt voor alle hulp tot nu toe! @Concrete ik woon tussen Nijmegen en Cuijk;) dus als je daar in de buurt woont zeg het ff!
  10. Thanks Thanks! Het zou kunnen zijn omdat ik 2 dagen weg was, de verwarming op 22 heb gezet dat dat de reden was:P Shaken ga ik denk ik over 2-3 dagen doen of als het eerder kan eerder natuurlijk:D Goed om te horen dat jij bijna in de shroom fase zit! Ben benieuwd naar jou opbrengsten met de rogge;) Vermiculiet heb ik besteld, gewoon bij een tuincentra in de buurt;) Maar als je in de buurt woont, ik heb 100 liter ervan dan kun je wel wat overnemen;)
  11. Mijn dag is helemaal goed, het mycelium is aan het groeien! Hieronder een paar fototjes! Bij de een wat meer ontwikkeling dan bij de ander, maar gelukkig geen contams te bekennen!
  12. Oke dan denk/weet ik bijna zeker dat ik de volgende fouten heb gemaakt. Ik heb de spuit 24 uur later hydrateren, en de temperatuur is continu 21/22 graden dus ik ga denk ik een incubator maken met een aquariumverwarmer en opnieuw beginnen:)
  13. Ja morgen kijk ik weer even naar de glaasjes, zie ik niks betekend het einde voor deze ronde en begin ik meteen met een nieuwe:P ben nu al 10 dagen aan het wachten met koloniseren maar zie nog geen een wit puntje.
×
×
  • Create New...